Přejít na výpis diskuzí
PC verze Dead Space 3 má být port z konzolí bez větších úprav
23.1.2013 | Petr Poláček
129 příspěvků
-
Jo, takhle to dává smysl - nicméně to právě řeší úkroky na klávesnici - myší se díváš kam potřebuješ a klávesami směruješ postavu. Každopádně mne baví argumenty některých známých, kterým tohle "odtrhnutí" pohybu od pohledu příjde strašně nepohodlné na ovládání - přesně jak jsi uvedl v předchozím příspěvku - tyhle hry jinak hrát nejde.
-
-
Byla to reakce na tento příspěvek (tohle forum potřebuje předělat):
"KO23L (anonym)
Reakce na JJ:
V tomhle případě je problém myši a klávesnice v tom, že máš nutně svázané směřování chůze postavy myší s rozhlížením kamerou (pokud chceš směřovat chůzi postavy myší) ... obzvlášť třeba u toho Dark Soula často potřebuješ mít postavu nasměrovanou někam .. na stranu z které čekáš útok a kryješ se tam štítem a zároveň se potřebuješ rozhlížet kolem, za sebe třebas, aby ses podíval jestli ti nehrozí útok zezadu, v tom případě je svázání směřování postavy s rozhlížením dost naprd a proto u takových her je gamepad jednoznačně vhodnější ovládací zařízení."
-
-
Tuhle se přemýšleš že bych si koupil 2 a předobjednal 3 abych doplnil kolekci.. Ale pokud je tahle informace pravdivá... Tak se jim na to z vysoka vyprdnu...
-
Dík za info. Málem jsem si to předobjednal, takhle si počkám až na recenzi a příp. počkám až to bude v akci ;)
-
Jen by me zajimalo, jestli se taky pripravuje nejakej filmecek s pribehem mezi 2-3. Jako to bylo 2x predtim.
-
-
Vsak ted nedavno vypustili komplet recap i s tou vyplni.. A ze to je video paradni!
-
-
Dead Space 1 je taky přímej konzolovej port, a jak si někteří šmakovali. Mizerný textury, některý fakt na zeblití, špatný ovládání... Mě to nějak nechytlo, dvojku jsem už nekupoval.
-
Bohužel tato série jde úplně mimo mě horrorové akce sice rád mám , ale před rokem jsem si koupil na steamu jedničku ve slevě a zahrál jsem si to asi jenom něco přes půl hodinky , protože jsem se zaboha nemohl přenést přes stupidní ovládání(zkoušel jsem i na gamepadu).
-
-
presne kamos z teto hry uplne nadseny me presvedcoval at si to taky zahraju zkousel jsem, ale vzdal jsem to to ovladani je strasny neprirozeny takovy divny asi se na to da po case zvyknout ale ja v te dobe zrovna hral FEAR a to ma ovladani naprosto perfektni takze z FEAR zvyklou rukou jsem chytil mys a zacal hrat Dead Space a to prkene ovladani jsem nevydejchal HUMUS
-
-
Vyzkoušeno PS3 demo, težko dělat závěry ohledně děje a atmosféry, ale prvotní dojem je dobrý, řezanice jsou jak venku tak i vevnitř, trochu mi nesedl "crafting" zbraní a upgradů, přijde mi to nepřehledné, zato úprava obleku je v pohodě jednoduchá a přehledná. Co-op perfektní.
-
Škoda Isaacu, hodně jsme toho spolu zažili, ale třetí díl musíš zvládnout beze mě. Po dva díly nás nedokázaly pohřbít hordy nekromorfů. EA pohřbí všechno a všechny *13*. Good luck man...
-
-
Proc vadi primy port u 3. dilu, kdyz nevadil u 1. dilu?
-
-
třeba nemá problém s tím že to bude port, ale s hrou samotnou ... mne už DS také neláká, od dvojky, kvůli přílišnému důrazu na akci
-
-
-
Právě jsem hrál na PS3 DEMO a nejsem zklamaný. Spíše překvapěný :) . O grafiku se nebojím, protože se mi na PS3 líbila . Vyhlazení není nejlepší ale taky je super. Dead Space 3 už nemá takovou atmosféru, ale na druhou stranu přináší strhující akci ( a to velkou ). Mě DEMO překvapilo a už se těším na plnou hru *3* .
-
No třeba chtějí překonat Dragon Age II v tom, že vytvoří ještě větší hrůzu:)