Přejít na výpis diskuzí
PC verze Driver: San Francisco vyjde později
11.8.2011 | Petr Poláček
37 příspěvků
-
on myslel ze sis mohl jen tu cestinu stahnout
-
Konzoly nevedu, demo mi na PC nechystaji, videa a preview mi stacily. Ikdyby me ta hra treba mohla byvit, tak zajice v pytly kupovat nebudu.
-
Nejsem pirát jak asi ty :)
-
zahral jsem si demo mozna nektere to bude bavit ale je to kravina preskakovat z auta do auta ne dekuji nechcu
-
Doporučuju si to prvně zahrát než tady nadávat na hru...
-
Já mám PC i Konzoli tak nejsem zaujatý. Každopádně toto je zoufalost s nesmyslným přeskakováním z auta do auta jak teleportování. *7* To přece nemůže někdo vůbec hrát. Možná puberťáci 10-14 let *3*
-
Tahle gamesa mě mile překvapila, vůbec nic jsem si od ní nesliboval... demo jsem stahoval jen s tím, že ho do hodiny zase smažu a OUHA!!! hratelnost mě dostala. Doporučuji všem nezakomplexovaným jedincům.
-
Milionove davy PC hracu jasaji, protoze se nakonec tohoto herniho skvostu dockaji take... No a ted z vaznejsiho soudku. Takovouhle hovadinu si na PC koupi maximalne par tisic lidi (a to jsem mozna jeste optimista). Ale misto aby si vydavatel uvedomil ze to bude kvuli "kvalite" hry, tak se opet dockame narku, jak jsme my PC hraci neuveritelni pirati a vsichni jsme si to stahli...
-
tak kvuli cesitne kterou sis mohl stahnout na uloz.to sis to kupovat nemusel *1*
-
Kdybys hrál demo zjistil bys, že to takovej odpad jak si myslíš není. Typickej zakomplexovanej PC hráč, něco hůř na jejich platformu a hned se strhne vlna nadávek na vývojáře. R* vydal GTAIV na PC a schytal jen nadávky za špatnej port a jaká je to blbá verze. Ani bych se nedivil, kdyby GTAV mělo zase nějakou roční exklusivitu na konzole pokud to by to vůbec mělo na PC potom vyjít.
A nechápu včem může někomu vadit ochrana? Já u AC2 na PC s tím neměl žádnej problém, když jsem si to koupil kvůli češtině. -
Pak nemají být konzolisti 'ti špatní' když to jsou takový arogantní blbci...
-
Hej tým odpadom myslím Driver, nie PC *1*
-
kdyby to nevydali na pécé vůbec nic by se nestalo. jinak není to špatná hra, demo sjíždím už po několikété, je vcelku obsáhlé
-
Ale nějak se ten pytel se špatnýma zprávama pro PCčkáře roztrhul, co?
-
ochrana, zadne demo, vyjde pozdeji ne dekuji toto si nekoupim
-
Ani to nemusia na PC vydávať, škoda roboty na taký odpad *7*
-
Ty vole Láďo! Kdo by to chtěl?