Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zahral jsem si demo mozna nektere to bude bavit ale je to kravina preskakovat z auta do auta ne dekuji nechcu
    • ahola
      V Just Cause 2 nebylo nesmyslné přeskakování z auta do auta ? ... vlastně ano máte pravdu jen pomocí nesmyslného háku s pomalu nekonečně dlouhým lanem, které měl panáček schované bůhví kde.
  • včera jsem zkoušel demo na XBL a je to dle mého katastrofa. :/ :(
  • Tak jsem si demo taky zahrál, je to taková mega arkáda, mě to baví, ale každýmu to asi nesedne, to chápu...
  • konzolisti pekne plattne ja proste nebudem )))
    • Neboj,zaplatim.Muzu si to dovolit ty chudaku.Krades i v obchodech nebo jenom na netu?
  • Slava snad pc chcipnou takovou vec jako pc snad vymyslel retart bez pc by to bylo lepsi svate konzole ty jsou nejlepsi hry se tam nesekaj je jich tam hodne a hraje se tam dobre a ted k driverovi je to lepsi jak nfs to teleportovani do vozidel je super lepe jsem si nezahral uz sem projel 5x to demo a 100% si to koupim je to super a pc je sraxka to vam reknu kdo hraje na pc smrdi a ma iq 5 protoze je retart retart konzole jsou super super hlavne xbox xbox 36+0
    • :D :D + 1
    • Toto je jen nějaký chudáček co se snaží provokovat od klavesnice páč na nic jiného nemá *1*
      sám mám konzoli a demo sem hrál a takovou kktinu může napsat jen ret*rd co si nevzal prášek*1* zas taková bomba to neni,zbytečný povyk kuli tomu.podle dema průměrná hra...
    • El-Bravo
      to tak píšeš schválně nebo máš nějakou mentální poruchu?
  • Amylee.Anderson
    Ale nějak se ten pytel se špatnýma zprávama pro PCčkáře roztrhul, co?
  • kdyby to nevydali na pécé vůbec nic by se nestalo. jinak není to špatná hra, demo sjíždím už po několikété, je vcelku obsáhlé
  • Milionove davy PC hracu jasaji, protoze se nakonec tohoto herniho skvostu dockaji take... No a ted z vaznejsiho soudku. Takovouhle hovadinu si na PC koupi maximalne par tisic lidi (a to jsem mozna jeste optimista). Ale misto aby si vydavatel uvedomil ze to bude kvuli "kvalite" hry, tak se opet dockame narku, jak jsme my PC hraci neuveritelni pirati a vsichni jsme si to stahli...
    • Doporučuju si to prvně zahrát než tady nadávat na hru...
      • Konzoly nevedu, demo mi na PC nechystaji, videa a preview mi stacily. Ikdyby me ta hra treba mohla byvit, tak zajice v pytly kupovat nebudu.
        • Jedinej zajíc v pytli jsi tady ty. Koukni se, co píšeš, je to děs, jenom to číst... Jinak hru si určitě zahraju (aspoň po kamarádech :))
  • Tahle gamesa mě mile překvapila, vůbec nic jsem si od ní nesliboval... demo jsem stahoval jen s tím, že ho do hodiny zase smažu a OUHA!!! hratelnost mě dostala. Doporučuji všem nezakomplexovaným jedincům.
    • Cajk
      co ty invektivy? klídeček..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit