-
A na Steamu to bude? Ne, že bych tomu dával nějaké naděje, ale nechci zase nějakou zmršenou CZ verzi.
-
Poustet se do boje se Zaklinacem :DD... Molynak uz definitivne prisel o posledni zbytky zdraveho rozumu. Chocholousek uz na tebe ceka Petriku *12*
-
-
Upřímně, Fable 3 má třeba co do počtu a okruhu zákazníků rozhodně lepší výhledy.
-
Já si třeba radši koupím pohádkové Fable, než Witchera, který bude ze začátku zase zabugovaný. Navíc je Witcher docela divoká karta, narozdíl od Fable 3, které už vyšlo.
-
nevim proč takový výsměch.. Fable 3 není tak zlá hra, sice oproti Zaklinači nemá šanci, ale Peter za to nemůže, že se vůbec Microsoft rozhoupal vydat Fable na pc a ještě takhle blbě.. a pochybuju, že budou moci za Geralta hrát mladší generace.. tak nevim proč se tý hře každý vysmívá, když naopak by člověk měl být rád, že se na pc scénu nevysrali, jako u dvojky..
-
-
Kedze si stanovili dost nelogicky datum vydania na 17. maja (vychadza Zaklinac 2), moc sanci tomu na komercny uspech nedavam. Uz vidim ako sa Microsoft a Molyneux budu stazovat na piratov.
-
fajn, ale hlavne aby to nebyla takova m*dka jako prechozi dily :)
-
Tazsie? Takze v obchode si kupim 10 kilovu krabicovu PC verziu namiesto 5 kilovej XBOXovej? :P
-
težší? konzolové dětičky budou brečet *9* *9* *9* *2*
-
-
Nwm no, já mám PC i konzoli, na PC hraji multiplatformní hry a na konzoli hraji only for them hry. Každý asi dle svého xD
-
Další český mýtus - na konzolích hrají děti.
-