Přejít na výpis diskuzí
PC verze Forza Motorsport 6 vyjde během jara - základní hra bude dostupná zdarma
1.3.2016 | Honza Konfršt
42 příspěvků
-
Zakladna hra bude zadarmo....ale auta a trate si budete musiet dokupit za 5 - 10 € za kus
-
Take to absolutne nechapu. XBOX nemam, takze me jeho pohrbivani nijak netrapi, ale smysl me to zadny nedava. Tyto exkluzivity byl hlavni duvod, jak nalakat nove lidi k dane konzoli. Znam i lidi, co uz meli jednu konzoli a kvuli exkluzivitam si koupili i tu druhou. Takto ted bude stacit mit PS4 a PC (coz ma kazdy).
-
tak Phil Spencer se snaží přes rok ze všech sil zachránit xbox a docela slušne se mu to vedlo. A pak najednou se ho snaží úplně zabít? Vydávat xbox exkluzivity na pc mi nepřijde jako ideální strategie na záchranu xboxu. Potom co vyšlo Halo, tak se skokově zvedly prodeje xboxu. To samé s forzou. A teď vyjde Quantum break na xbox i pc zároveň? Škoda.
-
Na PC zadarmo a na xBOX za ni mam vysolit litr? Jak psal někdo výše, tak i u mne...jak vyjde Titanfall 2 na PC nebo Sony přijde se svojí VR, tak jde XBOX z domu.
-
Klid, dočkáš se trojky. Další Forza hry už budou údajně vznikat jak na Xbox tak na PC.
-
nútenie ištalácie a zmeny windowsu na Skynet
-
I kdyz jsem hral na PC (treba Zaklinace), hral jsem na velke televizi a valel jsem se v kresle :-)
-
mozna ms konecne doslo, proc je jejich os nejrozsirenejsi na pocitacich, a urcite to neni uzavrenosti
(i kdyz nejspis ne uplne, kdyz pro zmenu zkousi vazat vsechno na svuj shop, takze se nejspis jen presunula priorita z nepovedenyho-prodelecnyho hw experimentu zpatky k softwaru) -
To ti doslo docela brzo, ze exkluzivni tituly vznikaji proto aby donutili lidi kupovat ten lowend hw za plnou cenu. *5*
-
Faaaajn ale co takhle spíše to HALO konečně na PC ? Aspoň mulťák ? Nicméně nevím jestli to je dobře nebo špatně ale konzole byli spíše o těch exkluzivitách, jestli udělá MS všechno i na W10, tak proč kupovat XO? Mám sice oboje ale nejsem z toho moc nadšený, já si XO kvůli Fozre a HALO kupoval... *16*
-
Pěkný, pěkný... ale Horizons 2 bych si dal radši, hergot =)).
-
NJ, nějak uživatele Windows 10 monetizovat musíme.
-
Spíš "zadarmo". Nějak ty peníze z lidí budou muset dostat.
-
win 10 zadarmo, forza 6 zadarmo, zavolejte nekdo xcom, mam tuseni, ze vedeni ms je nahrazeno dvojniky alienu *1*
-
Co na tom mění vydání na PC. Konzole se snad kupuje proto, aby se člověk válel v křesle v obýváku a hrál na velké televizi ne? Samozřejmě PC se dá k TV taky připojit, případně Xbox k monitoru, ale kolik lidí tohle dělá?
Navíc daj se čekat podobné HW nároky jako na Quantum Brake. Takkže všichni budou prskat, že jim to naplno ani nejede. -
Proč ne? vždyt to je sranda navíc HALO klasika *5*
-
Myslíš tu tragickou hru ? Pochybuju, že by si kvůli ní někdo xbox koupil :D
-
Máš tam ještě Sunrise...
-
Mírně oříznutý obsah? To nezní moc dobře...
-
Jako nechci být hater, ale xbox jsem si koupil kvůli Forze... jelikož teď vyjde i na Pc, jaký je vlastně důvod ten Xbox mít.. případně proč by si ho někdo měl vůbec koupit ? Jako stejně mám xbox i Pc.. ale trochu mě to mrzí...