Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hrál sem ted na xboxu demo a řeknu vám že je to velmi, opravdu velmi chytlavé, voda se chová opravdu jako voda, vypadá to krásně a hlavně se to skvěle hraje!!!
  • na tuhle hru cekam dpcela dlouho docela me mrzi odlozeni na pc no co se da delat no. V kazdem pripade hru kupuji jakmile se vykouli na digitalni pultiky jelikoz se jedna o hru jako populus. vsechny dily nebo black and white , a diky tomu si myslim ze tech par drobnych nebudu litovat do toho vrazit kdyz je to temer zadara . *14*
  • Necetl jsem zadnou recenzi, takze nevim presne. Ale uplne se divim, ze ta hra nenarazila na stereotyp. Po prvnim 5-hodinovem ( napr. ) vzruseni z hry na boha si rikam, ze to cele musi byt o tom samem.
  • Kdy ti vydavatele konecne pochopi,ze steam je sam o sobe DRM.Ale oni tam musi porad cpat vlastni orchrany.Ja osobne hry,ktere na steamu DRM maji vetsinou vynechavam,az na vyjimky ,podle toho co za ochranu to ma.
  • prudislav
    no nepíšou tam že by byl potřeba interenetř tak to asi bude jenom že půjde připojit na Uplay ale nevím - Driver S.Francisko buide mít zase tu UbiDRM always-online ochranu ! Svatý GfW
  • From Dust je nyní na steamu, k dispozici za 3 týdny (http://store.steampowered.com/app/33460/). Je tam ale poznámka DRM třetích stran: Ubisoft Online Service. Co to obnáší? Nerad bych zase nějakou obdobu Games for Windows. Začínám si pohrávat s myšlenkou že za tuhle hru ode mě tenhle vydavatel nedostane ani korunu.
  • treba si proste jen MS zaplatil par denni naskok...nehledal bych za tim slozitosti
  • Vypada to jako kravina
  • Erien
    Možná máš pravdu, ale proč byla posunuta i PS3 verze.
  • Jsem přesvědčen že se jedná o marketingové/ protipirátské triky. Rád bych poprosil redakci zdali by o tom mohla zabádat více. Přece jen změnili datum vydání 2 dny před vydáním... to bych nekoštoval na problém s produktem.
  • Dobré to slyšet. Strategie potřebují úspěch, ať nám nevyhynou. *3*
  • misho8723
    Jeho hodnotenia neznášam, ale podľa mňa píše dobre..problém je v tom, že recenzuje hry, ktoré nie sú pre neho.. mňa naštvalo napríklad pri Zaklínačovi 2 to, že to nerecenzoval človek, ktorý pár dní pred vydaním napísal preview a z toho článku mal človek fakt ten dojem, že ten človek rád hráva RPG a ešte dôležitejšie, že si pamätá éru starých PC PRG..preto škoda, že to dostal Sterling, aj keď jeho recenzia bola ako tak objektívna
  • Tak jsem se těšil jako malé dítě na to až to zítra vyjde a oni to odloží. No doufejme, že to bude stát za to.
  • To je pravda, jeho názory většinou chápu, akorát ty závěry a číselný hodnocení mu ujížděj (viz Zaklínač 2 - 6/10)
  • sleepless
    Skórata se mi tu trošku zpřeházela, omluva, je to opraveno.
  • prudislav
    Jim Sterling - známá firma - ten "člověk" by recenzovat neměl
  • Máte tam chybu, Destructoid tomu dal 5,5/10 :D
  • misho8723
    Skôr asi video, lebo tie hodnotenia sú tam už pred vydaním hry a niektoré video-recenzie aj veľmi dobrých hier majú nízke hodnotenia
  • misho8723
    Gametrailers dali tomu 7.8/10.. hlavne sa sťažujú na ovládanie.. preto si to rád zahrám na PC
  • NEkromanT
    Gametrailers ocenila 7.8 body, tech 9.6 (ted teda aktulane 9.5) je hodnoceni od uzivatelu (doted nevim jestli tam ty lidi hodnoti hru nebo video, asi oboji)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit