Přejít na výpis diskuzí
PC verze Gears of War 4 bude vyžadovat silný hardware, ale nabídne rozlišení 4K
17.8.2016 | Adam Homola
15 příspěvků
-
Nechápu jak v noci to může být náročné ale evidentně asi jo *12*
-
Main Gott!!! Takže GoW4 bude i na PC? Kam se poděla ta vaše xbox exklusivita?!! Chtěli byste podojit PCčkáře, co? Nene hoši, my vám na směšný GoW plný krabic, za kterýma bychom se krčilli, nulové inovace a nápadu totálně kálíme. Chlubit se 4K je naprostá ubohost, protože na PC to nabízí dnes téměř každý titul, takže děkujeme za ubohý pokus hypovat tuhle m*dku. Nechte si ji na konzolích.
-
-
tak ti nevim, ale zrovna GoW je serie, kterou konzolim fakt zavidim. Hral jsem jednicku a dost me bavila. Stve me, jak to MS zadrbal, kdy bez GFWL je hra problematicka na spusteni i presto, ze mam original. Ctyrku na PC uvitam a snad se jednou dockam i predevedeni jednicky pod Steamworks.
-
-
Doprdele to si snad děláte srandu?....zlatý konzole!
-
-
No nevim jak konzole na záclony souvisí s Gears of War, ale srandu si doprdele fakt neděláme.
-
Biftek vyžaduje silnou peněženku. Zlatý párek v rohlíku. Asi tak... *15*
-
-
Nemyslim ze bychom na pc potrebovali tyhle third person rubanice s cover systemem. Dej nam neco hratelneho mikrosofte !
-
4K je snad standart ne? Já sice hraji v 1080p, ale každá nová hra na PC to podporuje. Tak nechápu čím se chlubí.
-
Ty bláho vono to bude na PC,super.
-
Nějak nechápu název článku: "PC verze Gears of War 4 bude vyžadovat silný hardware, ale nabídne rozlišení 4K"
"Ale nabídne 4K." Mám to chápat tak že jsou programátoři takoví borci že si můžu na PC nastavit rozlišení ve hře na 4K? A to si ta hra nebere možná rozlišení z Windows dle připojeného monitoru jako minimálně posledních 5 let snad každá hra? o.O -
Super takze Gears of War 1 sem hral 2, 3 a pripadny offshooty sem nehral protoze kurwa nemam xbox a ted mi jako nabidnou Gears of War 4 ?
Proc bych jim jako mel davat penize? Ted si prilezou za PCcakrema pro prachy...
Fok off microsoft ,,l,. -
Na dnešní 4K hry je 1080 asi rozumný minimum. *1* Nedávno sem hrál Star Citizena ve 4K (max) a běželo to 25-30fps. Na space-sim dostačující, na FPS slabší. Každopádně to vypadá famózně. Real next-gen. *5*
-
no jestli jim staci FuryX tak proc tam cpou 1080 ?