Přejít na výpis diskuzí
PC verze Gears of War 4 bude vyžadovat silný hardware, ale nabídne rozlišení 4K
17.8.2016 | Adam Homola
15 příspěvků
-
4K je snad standart ne? Já sice hraji v 1080p, ale každá nová hra na PC to podporuje. Tak nechápu čím se chlubí.
-
Super takze Gears of War 1 sem hral 2, 3 a pripadny offshooty sem nehral protoze kurwa nemam xbox a ted mi jako nabidnou Gears of War 4 ?
Proc bych jim jako mel davat penize? Ted si prilezou za PCcakrema pro prachy...
Fok off microsoft ,,l,. -
ty karty jsou v prodeji pár měsíců a už je cpou do HW požadavků ... *1*
-
-
zkus popřemýšlet proč a proč to pak funguje i na podstatně slabších kartách , ale já ti to povím aby se ti hlava nezavarila , byznys.
-
-
Na dnešní 4K hry je 1080 asi rozumný minimum. *1* Nedávno sem hrál Star Citizena ve 4K (max) a běželo to 25-30fps. Na space-sim dostačující, na FPS slabší. Každopádně to vypadá famózně. Real next-gen. *5*
-
Nějak nechápu název článku: "PC verze Gears of War 4 bude vyžadovat silný hardware, ale nabídne rozlišení 4K"
"Ale nabídne 4K." Mám to chápat tak že jsou programátoři takoví borci že si můžu na PC nastavit rozlišení ve hře na 4K? A to si ta hra nebere možná rozlišení z Windows dle připojeného monitoru jako minimálně posledních 5 let snad každá hra? o.O -
Nemyslim ze bychom na pc potrebovali tyhle third person rubanice s cover systemem. Dej nam neco hratelneho mikrosofte !
-
no jestli jim staci FuryX tak proc tam cpou 1080 ?
-
Nechápu jak v noci to může být náročné ale evidentně asi jo *12*
-
Ty bláho vono to bude na PC,super.
-
Doprdele to si snad děláte srandu?....zlatý konzole!
-
-
No nevim jak konzole na záclony souvisí s Gears of War, ale srandu si doprdele fakt neděláme.
-
Biftek vyžaduje silnou peněženku. Zlatý párek v rohlíku. Asi tak... *15*
-