Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zas takový zázrak to není. Nevypadá to sice zle, ale kdybych měl vybrat nějakej opravdu pěknej a dobře rozanimovanej pixelart tak daleko spíš doporučím Noitu Love 2 nebo něco jiného od Konjaka:
    http://konjak.org/index.php?folder=4&file=10

Hezká ukázka toho co se všechno se dá udělat v supernízkým rozlišení za pomocí sprostých pixelů, jen se to holt musí umět. *3*
  • psal jsem tem co to nevadilo minule, jak se budou tvarit, az jim reknou, ze vyjde za dalsi 36 mesice. Ja jsem jim brezen nebastil a dubem jim taky nezeru. Zapomente na duben. Ja si hru na pc nekoupim, ale hrat ji budu. To je to ceho u me docilili.
    • Asi tak..
  • Takže něco jako u nás tunel Blanka. Pořát se o tom mluví,ale nikdy to nebude. *16*
  • To si z PC hráčů dělá Rockstar pr*el, nebo co? NEřeknu kdyby to na konzole vyšlo o půl roku dřív, ale takhle dlouho? WTF
    • Takze R* pristup k PC verzi GTA stale stejny: http://www.grandtheftautov.cz/pc-gtav.htm
  • Jen pořád dál a dál odkládejte, ale ani náhodou už za to nezaplatím.....
  • Jaktože rockstáry už dávno někdo nezažaloval??? Copak se tohle dělá tak zvysoka kašlat na PC hráče, kterých je pořád dost vysoký počet? Amerika, země neomezených ŽALOB! TAK JE PROBOHA ZAŽALUJTE NĚKDO! Vždyť by to šlo uplně krásně.
    • Budte radi,že to vubec vydaj na PC.A zatim je to jedna z nejlepších her na světě,tak držte hubu a čekejte až to vyjde.Nebo je zažalujte,rejpejte,nadávejte a onio se na Vás pěkně vyserou s pc verzí pro pc.Tyhle tlučhuby,vždycky všechno zkazej.
      • Me vzdycky fascinuje, kdyz se mi nekdo snazi namluvit, jak mam byt rad ze nekomu muzu odevzdat penize a dostat za ne kus hov*a. *15*
    • wtf ? :D :D zazalovat ? nechces nahodou zazalovat aj valve ze nevydalo HL3 alebo dalsich milion firiem ze ti nesplnili priania ? to chce fakt talent takuto kravinu napisat
    • To je bez absolutně bez šance na úspěch
  • Hru budu piratit nebo ji koupim za dlouhou dobu az bude stat mene nez polovinu dnesni ceny. Uz aby to ten SKIDROW cracknul hned po vydani. Doufam ze to na pc nedopadne podobne jako watch dogs. Jeste sem nekde cetl ze musite byt online abyste vubec mohli hrat
  • 14 dubna příští rok ne :) teším se že to nevyjde vůbec.
  • Ja verím, že si to konečne kvalitne zahrám na PC. To znamená v najlepšej možnej kvalite bez sekania ( ako na konzolkách ), ale hlavne s myšou a klávesnicou ( ááách to budem mať orgie, nie ako s tým priblbým gamepadom čo je na strielačky úplne od veci ), no a v neposlednom rade aj v českom jazyku *4* Ale hlavne sa teším na hranie s myšou a klávesnicou, lebo s gamepadíkom som to vydržal hrať max 2 hodiny a potom som už na to nemal chuť.
    • mam na ps3 sice se nesekala ale zrovna plynule taky nesvisti. a na gamepad kakej na mys se nehrabe ani ds4 a na ty uchylaky co sem denodene komentujou bobky taky ;)
      • a nebrecte bukvy
        • Jack1947
          Brečet tady vidím jenom tebe, nebo trpíme samomluvou? he. *4* *7*
    • Jack1947
      Sekalo se ti to leda v mozku, uznávám že to není nej hra na začátky s gempíkem... začni na nějaké plošinovce nebo nečem lehčím než se vrhat na těžší hry a Aim assist pomalejším lidem nebo nezkušeným pomůže taky.
    • Takze obsahem tveho sdeleni je, ze neumis anglicky a nedokazes pouzivat gamepad. Dekujeme za informace.
    • Prosím tě, nesváděj vlastní blbost na nějakej gamepad. Stačilo napsat, že jsi prostě kopyto, který nezvládne pár tlačítek a páčky a potřebuje něčím asistenčně jezdit po stole. Nesmysly o orgiích a kvalitě si schovej pro svoje wc přátelé do čekárny. JInak s tím jazykem fakt nevím, proč se podpory nemůžou dočkat i ugrofinští zástupci, to jako fakt lituju. https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200155736-Grand-Theft-Auto-V-Supported-Languages-and-Region-Lock-Information
  • Jisty britsky novinar dostane moznost exkluzivni navstevy verejnosti nepristupnych komnat nejvetsiho shaolinskeho klastera. S uzasem vnima dustojnou atmosferu tichych prostor, kdyz nahle se pred nim otevrou dvere a on vstoupi do obrovskeho salu, kde mnisi hluboce medituji v pozici lotosoveho kvetu. Udivene si prohlizi ten vyjev, kdyz vtom jeho pohled ulpi na vychrtlem panovi sedicim stranou. Pan sedi bez hnuti zrejme uz velmi dlouho, nebot je zarostly a pokryty prachem a pavucinami. Novinar nevychazi z udivu a nadsene se pta: "ta soustredenost, ta vule, to sebeovladani, neuveritelne!" Obraci se na sveho shaolinskeho pruvodce "to je zajiste vas vudce?" Pruvodce rozvazne zavrti hlavou "nikoliv, to je PCckar cekajici na GTA5" *1*
    • jj, ten je dobrej, takovej ze života.. :D
    • Hahahaha.... ated vazne, tobe to prijde zabavne? Vtip z toho vycpel uz kdyz si zacal psat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit