Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MARTASLJ19
    Rockstar zrejme dúfa, že nastane čo najskôr "KONIEC SVETA", aby to nemuseli na PC vôbec vydať *1*
  • walltar
    Budou přejmenovávat na GTA: Forever?

Ale pokud to bude znamenat kvalitní port, tak klidně ať odkládají...
  • pekne oje*y, za 3 tydny nestihnou opravit nic, hra je hotova uz pul roku a jen to sedi na disku nekde a smrdi, a managment se hada mezi sebou protoze nechou ohrozit prodeje konzolove verze
  • Vogon
    Pokud ten port bude naprosto zprasený, i přes všechno to odkládání, tak budou vypadat jako neschopní č*ráci.
    • A věř tomu, že to tak dopadne. :D
      • a ze jim to bude jedno jak vypadaj... :-D
        Idioti jako ja, si to stejne koupi, protoze konzole kvuli gamepadu nemam rad a GTA serie je moje srdcovka. Ale zpatky k R*: rekordy z prodeje uz trhli na konzolich a PC trh je pro ne minoritnim. Navic koho laka online, tak si to bude muset koupit a proto tam cpou kecy o tom, ze je to soucasti a ze to v tom bude a bude to super a odladeny. Jinak jim to PCckari zpiratej :-)
  • species
    Ja uz zamaval bilou vlajkou kdyz oznamlili always online DRM, ted uz se jen smeju.

Tuhle hru budu budto piratit, kupovat za 5euro na steamu a nebo nehrat vubec.

Za usetreny penize sem si objednal collectorku witchera3, jestli si nekdo zaslouzi financni podporu tak Cdprojekt.
    • Jo mam to uplne stejne. Za dva roky starou hru s blbym DRM vic jak par eur nedam.
  • snorgrind
    co to tak pozoruju tak z odkladu sou nejvic udelani konzolisti kteri si neuvedomujou ze prumernej pc hrac ma tak velkej backlog her ze se k tomu gta dostane nejdriv za rok *1*
  • Úprimne keď oznámili GTA V na PC hrozne som sa tešil ale to neustále odkladanie spôsobilo že už vlastne o tú hru ani nemám záujem (a myslím že nie som jediný). Takto sa business nerobí.

Hold dnešná doba vydávania hier je fakt divná. Samé early acces beta p*čoviny ktoré sú už vo vývoji 5 rokov a koniec v nedohľadne, kvadrilión indie plošinoviek (sme sa snáď vrátili o 10 rokov naspäť alebo čo) a do toho trilión MMO pay-2-win gamesiek z ktorých tak 99% stojíí za prd a zabaví tak na hodinku dve. Nájsť dnes kvalitný titul ktorý neomrzí po prvej hodine je nadľudský výkon.

Zlaté to časi pred pár rokmi. Žiadny intergalaktický hype okolo AAA titulov, žiadne early acces betoviny, relatívne v tichosti sa makalo na hre a šup s ňou do obchodov bez toho aby každý týždeň na to vyšlo nové DLC-čko za 20 eur. Dnes sa bohužial viac peňazí vráža do marketingu ako do samotnej hry a tak to aj vyzerá :(

Sorry už som sa potreboval vyplakať :)
    • Rejsek
      Neomlouvej se, mas naprostou pravdu. Bohuzel, tohle je doba, kterou penize ovladaji vic nez kdy jindy a lidi jim v tomto bohuzel jdou na ruku, jelikoz jsou netrpelivi a chteji vsechno hned. Proto se vydelava i na pujckach a podobne (pouze hypoteka je jedina omluvitelna). Ja osobne ted prosel asi 5 f2p mmo abych se nakonec vratil ke GW2, ktera pro me,bohuzel, po vsech ostatnich zustava jedinou, u ktere se clovek bez zbytecne frustrace z p2w muze pobavit.
    • Princ.Jablon
      Mám to podobně...když jsem to hrál na konzoli, tak mě to bavilo...pak přestalo (částečně to je i gamepadem, prostě se to ke střílečce nehodí podle mě) a nakonec jsem to nedohrál, natěšen, až si to zahraju na PC...postupem času už je mi úplně jedno, že nějaké GTA vůbec vyjde
      • Gordar
        Na druhou stranu gamepad je zas mnohem lepší pro ovládání vozidel, ve kterých strávíš polovinu času. Ovládat plyn a zatáčení analogově je o tolik lepší že klidně přežiju automatické zaměřování.
        • Princ.Jablon
          To mi nepřijde...líp se mi to též ovládá na klávesnici, zahýbání konkrétně...u akcelerace to je fuk a i kdyby ne, tak autoaim je něco co mi nervy opravdu drásá...jako hrát poker a vidět jednu soupeřovu kartu
          • Hory85
            Hoší nad auto-aimem tu není třeba brečet, protože se dá zcela vypnout jak při SP tak MP. A v MP jsou kvuli tomu dělené servery. Pro Zoufalce s AA (autoaim) a normal hrače FA (freeaim), aby to bylo férové.
  • Keyz
    To bude sranda jestliže to i přes ty kecy pojede jako GTA:IV po vydání *15*
    • walltar
      To jo, jen kvůli tomu nemám předobjednáno... Po posledním díle si radši počkám na ohlasy od lidí.
  • Uz se tesim jak to vyjde uplne zpraseny, tak jako ctverka.
    Jinak me je to uplne fuk, bude Zaklinac a Project Cars, kvalitou hry uplne nekde jinde.
    A vsem doporucuju podivat se na Cervinkovo labuzo s Anastasovem, ten borec vi co mluvi a krasne tam komentuje situaci jak si delaji vyvojari a publisheri s PC hracu srandu, a ze zanik PC sceny by pro ne byl nejvetsi a okamzita vyhra.
    • Už aby bylo.
    • Kdyby PC zaniklo tak mají vývojáři po starostech, s tím souhlasím. Avšak díky PC se pořád posouvá, nejen grafika, dál a dál a nebýt konzolí, na který se musí dělat ohled, tak současný hry jsou old-gen a bylo by to už dávno někde jinde.
      • Konzole tu byly jako herní základ vždy, to se nezmění a taky proč by mělo. Není ale jejich problém, že pc zdegenerovalo a neumí úspěšně odstartovat a perspektivně udržet vlastní produkci s vlastníma výdobytkama. Kdyby na to mělo mět, tak si jede na svým písečku, a na ostatní jebe pejska a bylo by to někde jinde. Ale ono ne...
        • Doporucuji si rozsirit prehled o hrach. Ja chapu lidi co maji konzole (proc ne, ma to svoje vyhody, i kdyz pokud by byla jen PC scena vyvoj by sel rychleji). Ale problem je ze na konzole vychazi jen velmi omezena sorta her, jako je prave GTA5. Mnohe tyto hry jsou kvalitni jen svym marketingem a nektere vychazi jen na konzole (ale na PC existuje vzdy neco podobneho). Za posledni rok jsem hral hlavne Total Wary, City in Motion 2, SimCity4 (velmi se tesim na Cities Skyline), Age of Wonders 3 apod... A takove hry na konzole nejsou vubec (PC ma dalko vice "vlastnich vydobydku" nez konzole - ale zalezi co hrajete...). Mam koupeno i Star Citizen, ktery si na konzolach take nezahrajete, pac by to ten "nex gen" nezvladnul :). GTA5 je asi jedina hra vychazejici jen na konzole, ktera me zajima, ale to je celkem malo oproti XXXX hodinam stravenych ve hrach co nejsou na konzole. Ale chapu kamosa co hraje hlavne FIFU a GTA ze je pro nej konzole vyhodnejsi....
          • Tak se zeptám jinak. V čem že to PC scéna nemůže svůj vývoj teda nezávisle urychlit? To je totiž moc keců, ale skutky žádný. Já chápu, je jednodušší se ohnat mylným tvrzením, že za to může jiná platforma, když vlastně kulový všichni ví, jak by ta vysněná exkluzivní existence Pc platformy vlastně fakticky vypadala.
            • To co každýho baví a co preveruje, jaký, kde a na co jsou žánry, případně kdo co chce každý kam vydávat (! to není ničí problém) a modernizovat a kolik toho vychází, není předmětem tohodle problému. Fajn, uznáváš, že někdo je majitelem konzole, protože, ale já chci znát, v čem konzole konkrétně drží PC scénu tak od toho, že jako samostatná platforma teda nemůže nějak urychlit svůj vývoj a začít uspokojovat svou vlastní skupinu, která může podle toho modernizovat? Sám píšeš, že většina her z celkové produkce, pravděpodobně kvůli svým žánrům pro konzole pravda se nehodící (tady se bavíme hlavně o velmi exkluzivních strategických a podobných hrách) drží PC scéna. Tak se i vzhledem k tomuto ptám, kde má být ten vliv, ty údajný řetězy těch konzolí na PC vývoj, jak si napsal? Je to jednoduchá otázka. V čem teda konzole neumožňují PC se nezávisle vyvíjet a urychlit tak svůj očekávané zjevení v ultra možnostech a technologiích? Já teda nevidím nic.
            • Ja jsem nerekl, ze za neco muze jina platforma. Jde o to ze PC se da modernizovat, vychazeji nove komponenty, ale u konzole musis vzdy cekat na novou generaci - ktera v dobe vydani je sestavena z prumernych komponentu aby nestala moc penez - a dost vyvojaru vydava hry na vsechny platformy. Jen tak mimochodem PS4 je vlastne osekane PC, urcene na hrani + par sluzeb. Me osobne konzole nevadi, chapu, ze pro dost lidi je lepsi nez PC, narozdil od tebe, kteremu ocividne dost lezi v zaludku PC. Jen pisu ze na PC jsou i excluzivni zanry (strategie), ktere me bavi vic, nez veci vychazejici excluzivne na konzole, ke kterym je vzdy PC alternativa. Pokud chces videt excluzivni hru na PC, podivej se na Star Citizen a porovnej grafiku s hrou na konzole. Celkove pokud vim na jednotlive konzole vychazi cca 20-30% vsech her, zatim co na PC 60-70% vsech her, ale zalezi proste na kazdem co hraje. Ja bych mel konzoly asi na 1-2 hry, proto mam PC.
    • A jak víš že Zaklínač bude kvalitní hra.
  • palver
    Vzhledem to tomu, že mě vydavatelé dávno naučili nekupovat hry v předprodeji, ani na začátku prodeje, ale až v GOTY edicích, je mi to úplně u pr...
    • popravde me jde o ten hrnicek co dostanu v predprodeji z xzone :D :D
      • Přesně :DD už nemám z čeho pít kafé xD
    • To musi byt nuda, hrat vzdy len rok stare hry.
      • Větší nuda než hrát na 20 staré konzoli to ale není. *3*
      • palver
        ... zhruba taková nuda, jako sledovat dvacet let starý film, nebo číst sto let starou knihu... ale v poho. Většina lidí jednou dospěje... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit