Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V vyjde až v polovině dubna
24.2.2015 | Aleš Smutný
187 příspěvků
-
To jsem zvedav, kolik toho PC verze proda.Konzole uz dali dohromady pres ctyricet milionu, jenom PS4 ma na konte sedm milionu.
-
-
Já bych řekl, že celkem málo... Lidi, kteří mají jak konzoli, tak PC, už asi mají koupeno a pochybuju, že budou kupovat podruhé. A zbytek PC scény je celkem dost rozmanitý, takže AAA hry to nemají tak lehký. Když třeba od Rimworldu, kterej dělá snad jeden člověk dostanu 100x víc hodin zábavy, než z typické AAA hry, tak je to potom problém.
Ale řekl, bych že tak kolem 1-2 milionů to bude. A Rockstar bude moct ukazovat jak hra výborně vypadá... i když dneska už to že ta hra vypadá dobře, bude k ničemu, když ji každej už hrál.
Já se budu dost rozhodovat, jestli koupit... -
-
A jeste bych dodal, ze spousta lidi, vcetne me, bude po neuveritelne zpackane konverzi GTA IV, dost vahat...sliby nesliby
-
-
Jo taky sem jeden z nich ...
-
-
-
-
Hru budu piratit nebo ji koupim za dlouhou dobu az bude stat mene nez polovinu dnesni ceny. Uz aby to ten SKIDROW cracknul hned po vydani. Doufam ze to na pc nedopadne podobne jako watch dogs. Jeste sem nekde cetl ze musite byt online abyste vubec mohli hrat