Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A já už si stihl naplánovat v práci dovolenou na konec března. Ach joooo *7*
    • To je prave ono... Zrusena dovolena z ledna, kdy melo byt prvni vydani, presunuta na brezen a ted abych to sel zas menit xD
    • tiez planujem dovolenku koli pcars a gtav, dokonca v urcitu dobu mali vyjst v rovnaky tyzden. ale tak ja uz nikomu nic neverim a dovcu si viem zobrat kedykolvek, takze som nastastie nebral, ale sucitim s vami...
    • nápodobně.. :D
  • tesim se az jim tu DRM piráti zneškodněj dřív, než hra bude vubec na pultech. Pak lidi co si to koupí, budou brecet jak je ta DRM naprd a jak to nejde hrát a piráti budou komplet v suchu i se vsema DLC.

Trapnej rokstár, este lepsi ale bude, až se zistí, že je to uplne zmršenej port a volejník tady tomu dá 10/10 jako zmršenýmu FC4 kerý nefunguje poradne ani se sedmym patchem. Tak co, dostanu zas ban rovnou na 4 dny? Minule sem rek to samy, a naznačil že volejník nemá s podmáznutim žádnej problém. Po tom banu sem games smazal ze záložek a mesic tu nebyl, tak snad se vám to vyplatilo, po pristim banu za podobnou vec se sem nevrátim nikdy, vím že vám budu chybet, nedá se nic delat..
    • je to tu směšný, když jsem zpochybnil tu jejich přehajpovanou pikovinu War of mine tak to hned smazali a dostal jsem ban, ubohej server, chodím sem jen abych jim blokoval reklamy ad blockem
      • ta hra je fakt neco... to šlo z disku hned, já sem odkojenej trochu jinou kvalitou 2d her
  • Odklad jsou jen marketingové kroky ohledně dlc na konzole. Nic víc bych v tom neviděl. Max. dodělávka ještě nějakých detailů na pc.. *15*
  • Mně to nevadí, klidně ať to ještě odloží, já čekám na Skylake a nové grafiky od AMD, takže není kam spěchat. *1*
    • Skylake? Jestli to nemáš na práci s 3D grafikou tak čekat na skylake je úplnej nesmysl, pokud to není z důvodu toho, že zlevní broadwell/haswell, já mám 4790K a nepočítám s tím, že se do vydání další generace konzolí vyskytne hra, která by ho plně využila (zprasené porty nepočítám). Pokud to nemáš na práci tak ti bohatě stačí haswell i5, u karet težko říct, záleží jestli chceš hrát ve 4k, tak to bych opravdu radši počkal na novou řadu
  • CRYPT
    Uz jsem to psal i na jednom nejmenovanem hernim webu "AT JDOU DO P*DELE" Zacinaji mne s tim ale kur*a fakt s*at. Jako dost ze jsem si to predobjednal s tim, ze v breznu si to uz konecne zahraju a oni to zase odlozili? At se pak nedivi vsichni ti opicaci ze je tolik piratu. Drahy to je jako pr*el, nedodrzuji se data vydani, miliardy placenych DLC a dost casto neoptimalizovane zabugovany srac*y. Jsem fakt vytocenej. Kolikatej to je odklad GTA v ? ? ? 3ti? Naposled co jsem si neco predojednal, to radsi prochlastam

P.S. Vase nazory a pripominky jsou mi tezce u ******* takze si piste a myslete co chcete
    • taky jsem si predobjednal na steamu. co kdyby nahodou došly kody
    • Rejsek
      ....No a ulevilo se ti alespoň? *13*
      • Inquisitor
        Ale vždyť to bylo pěkný, takový od srdce.
  • nezbyva než držet pc-ckarum palce, snad se dočkaji. ja už mam nekolikrat projeto na ps3 i 4. možna by to chtelo další petici *3*
    • no vidis a nas ten krasny zazitok este len caka .)
      • tak hlavne pozor na franklina (to je ten hnusnej černej negr) - na konci zabije michaela a neda se mu verit.
        • Jo a negři černí bívají :D
        • Je to pouze tvoje blbost ;) nemusíš zabít ani trevora ani michaela ;) takže proč hnusnej? To spíš ty, když si Michaela zabil ;) a věřit se mu nedá proč? Je to vlastně jedna z nejkladnějších postav ;)
  • A nejlepsi bude, az PCckarum v dubnu (kvetnu/cervnu...) 2015 (2016/2017...) vyjde paskvil jako se to stalo s GTA4. No to tady bude uplakane poctenicko! Uz se moc tesim, protoze co je smesnejsiho nez PCckar? Navztekanej PCckar! *1*
    • Co je smesnejsi nez konzolisti...Socky Konzolosti :D
      • Vtipné, že o sockách mluví zástupce platformy, kde jediný způsob nákupu je 5 let od vydání za 90% slevu... *1* *14*
        • A na konzoli nakup za 400 stovky v bazaru :-D pak to jeste po dohrani nejlip za 300 strelit :-D
    • Smesne je predevsim deleni hracu na "konzolisty a PCckare". Pokud mam 2 konzole a jedno PC, jsem smesny jen z 1/3 nebo me konzole nezachrani a jsem loser tak jako tak zkratka proto, ze hraju na PC?
      • Jsi-li takový vlastník, co rád hraje hry bez ohledu na platformy a ovládání, a nemá k tomu zcestný zvratky, potom jsi normálním hráčem a společně s konzolisty neseš původní ideu hráčství. Za směšné dělení bych to jinak nepovažoval, protože komunita PC hráčů zdegenerovala a kdysi tato zdravá hráčská obec stojící tak nějak nevyřčeně v čele fungující hráčské aliance, je nyní prolezlá radikálními WC gumami, kteří mají bezmyšlenkovitě v hlavě naděláno a předposraně předpojato a ohánějící se velmi demagogickými myšlenkami. To už nejsou hráči, to je špína hodna postavení ke zdi. Konzolisté už nejsou jedinými, kdo čelí virtuální občanské válce mezi sebou. I u PC komunity hrstka normálních stojí proti téhle programem superiorní havěti, která se rozhodla ve jménu jakési nesmyslně chápané nenaplněné "vyspělosti" tu základní mylšlenku zcela sejmout.
        • walltar
          Takoví lidi jsou všude... Bohužel u některých PC hráčů se ještě projevuje z nějakého důvodu komplex méněcennosti. Takže si snaží dokázat že jsou v něčem nejlepší.

Bohužel takovéhle hádky boje poškozují všechny hráče a dávají možnost studiím aby toho zneužívali.

Takže namísto aby se hráči spojili a snažili se o to aby hry byli lepší a aby se s náma jednalo narovinu, tak se lidi ohání exkluzivitama a ještě si myslí, že to je dobré.

Konkurence je vždy dobrá... protože v takovém případě má člověk vždy možnost zvolit něco jiného. Já osobně mám svoje důvody, proč mám zrovna PC, stejně jako někdo jiný má důvody proč mít konzoli... ale tahle celá záležitost Konzolisti vs PC hgráči je prostě trapná. Je to stejná blbost jako hádky fanoušků Nvidie a AMD, kdy lidi místo aby přemýšleli co koupit a zvážili co nakupují, tak fanaticky podporují tu svou stranu a koupí od ní cokoliv, jen aby té druhé straně dali za pravdu.

Celé to hraje do ruky těm, kteří by se měli řídit tím co chtějí jejich zákazníci a ne vyrábět cokoliv, s tím, že si to jejich fanatická základna koupí. Je to problém všude... Konzole zase mají Xbox vs PS. Ale co naděláme.
          • Hmm, dobře napsaný, dobře. Počítám, že fanatičnost jedné strany se nebude týkat té slavné druhé, která vlastně vyčítá té první, že nedovoluje jednotnost, a tím dosažení blaha té druhé s nemožností ukázat to správné a lepší té první. Nevím, nevím...
      • palver
        V tomto případě jsi směšný nejméně ze 2/3 (pokud na PC hraješ)... *3*

Ale chápu Tě. Je směšný to takle dělit. Mimo PC mám i mobila s dvěma hrama - a teď: je to spíš PC, protože to mimo her umí i milion věcí, nebo je to spíš konzole, protože hry na něj jsou jednoduché graficky, i mentálně a neovládají se myší a klávesnicí? *7*
      • Pethulla
        tak to jsi směšný písíčkář a navíc dvojnásobné pako s topinkovačem *3* .
    • palver
      S tímhle bych se moc neoháněl. To, co my, PCčkáři, považujeme za paskvil, byla na konzolích modla. Na PC se to ovšem opravilo...
      *3*
    • Pockej až konzolistům spadne čelist a budou se dožadovat u Rockstaru také takové kvality jako je na PC *1*
      • Taká kvalita nebude na konzolách nikdy. Topinkovač ps3 sa dá zohnať za 100 eur aj s polu s gta v, takže si to môže zahrať každý sedlák z dediny, no otázka znie, kto by to chcel hrať v sekanici 20 fps a ešte k tomu na gamepadíku. Ja teda nie, pre mňa výde gta v až príchodom na pc kde si to zahrám normálne s myškou v kvalitnej grafike a pevne verím že ďaleko nad 30 fps a už vôbec pod 30 fps :) Dovtedy je čo hrať. Aj keď to výde za rok, mne to nevadí, po vyskúšaní ps3 verzie ma prešla chuť.
  • Jack1947
    Delay, delay delay... *2* *6*

Koho to pálí, beztak to nestíhaj nezvládají to dokončit v řádném termínu a tak odkládají... Ve finále ani nechci pomyslet jakto dopadne.
  • PC je ztrata casu, na konzole se snadneji optimalizuje a minimalne krade, vydelano jiz maj nekolik miliard, tak k cemu je PC verze dobra?
    • lepší rozlišení, víc fps, mody, multiplayer pro víc lidí, lepší grafika, pohodlnější ovládání... jako nezlob se na mě, ale hrát konzolovou verzi, která ma fps lock na 30 a často padá někam ke 20.. to by bylo čiré šílenství
      • Neblaaazni chlape! Neber to tak vazne. Mam dohrano na PSku a urcite nejsem silenej. Zazitek v klidku, nic me nerusilo behem hrani. Nevim v cem by to bylo na PC o tolik moc lepsi. Tady je slovo konzole jako neco zakazanyho :D a to jsem PCckar. To jste tu taci nerdi vsichni, ze to berete tak vazne? Nerdi a ne gameri. A k tematu: Rockstar uz taky zacina pekne p*covatet. Doufam, ze si to komunita libit nenecha a da mu to pekne sezrat. Cest vsem GAMERUM *3*
      • Pohodlnejsi ovladani GTA na PC? Ty jsi asi upad ne.
        • rozhodně, na PC můžeš hrát na gamepadu, na K+M, nebo na volantu/joysticku když jsi ve vozidlech, podle toho co ti vyhovuje nejvíc, takže rozhodně pohodlnější než být odkázán pouze na gamepad, který si k PC připojíš taky
        • A ne snad? K+M pro chuzi, gamepad pro auta. Dokonale kombo, tohle na konzoli mít nemuzes *15*
          • walltar
            A když k tomu připočítám nový pohled z první osoby, tak použití myši dostává nový rozměr.
  • Ten pocit, když tu hru máš už skoro rok dohranou a s chutí sleduješ, jak PCčkáři brečí :P
    • Ten pocit ked hras super hru, namakanu modmi a super grafikou a v ktorej mozes jednoducho zacielit na lubovolnu cast tela:)
      • Ony Modmi? existují i na konzole. Nejsou to sice ultimativní konverze a ne sice v takovým množstvím pro tam dostupný tituly a taky asi ne zatím pro nejnovejši řadu konzolí, ale už dávno nejsou jen výsadou pc. No a s gamepadem jednoduše zaměřovat na libovolnou část těla zvládne každej, kdo není herní kopyto a neschopný blbec nezvládající ukočírovat pár tlačítek a páčky.
        • Ano, zvladnes aj s gamepadom ale nie tak efektivne a rychle ako s mysou. To rovno mozes tvrdit ze mas vacsie IQ ako opica *1*
          • V efektivnosti a rychlosti není mezi gamepadem a myší moc velkýho rozdílu. Opačný tvrzení je jen oblíbený mýtus, navíc těmi, kdo mají zkušenosti, už dávno vyvrácený.
            • jasný ty amatery, prijd si snama zahrate quake na ovladaci, tvoje skore bude 100 smrtí a 0 kills behem 10 minut.
        • ovšem, v minulé generaci bylo třeba konzoli napřed jailbreaknout, aby šlo hrát s mody
    • a ja su rad ze sis to hral na konzoli a doufam ze na nove one nebo ps4 tak zvanem next gen (nikde nic) generaci :)a ted ja budu plakat o kolik jste se nechali omrdat co se tyka kvality a zpracovani hry :) papa
      • No aby pred PC verzi GTA5 nestihli vydat jeste jednu generaci konzoli. :)
        • Nebo aby to nebyla kvalita jako u PC verze GTA IV. :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit