Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V vyjde až v polovině dubna
24.2.2015 | Aleš Smutný
187 příspěvků
-
Osobně mě to trochu mrzí, ale jako koncoví uživatel s tím stejně nic neudělám. Na druhou stranu mám 1 měsíc navíc ušetřit další penízky na nové PC, které si plánuji hlavně skrz GTA 5 pořídit.
PS: I špatná reklama je reklama, třeba je to kachna a hra vychází zítra... sry blbá forma útěchy *3* -
-
Já bych řek že zrovna GTA 5 už žádnou reklamu nepotřebuje
-
-
Buďme rádi, že to vyjde....byla možnost, že vůbec na PC nezavítá...taky mne to mrzí, mám to dovolenou, ale holt až v dubnu, lidi musí být trpělivý a to je dnes málokdo...
-
Na GTA V jsem čekal ze všech her nejvíce, ale pak mi odešel comp, v servisu mi blbec řekl, že neví co s tím a nakonec jsem se dozvěděl, že jdu pryč do zahraničí v dubnu *1*
Takže ten odklad mě zase tak nějak nemrzí, vlastně se mě vůbec netýká a teoreticky by mi už mohlo být i jedno, jestli hra vyjde o rok později. Ale na druhou stranu nejsem zase tak moc nepřející a tak doufám, že už je to poslední odklad, i když to jsem si myslel i to předposledním, že bude poslední. Tak snad si to vy ostatní konečně zahrajete a já si to pak koupím za o něco nižší cenu než je ta nejvyšší za čerstvou novinku.
Ale zajímalo by mě, v čem je opravdu ten problém. Důvody sice uvedli, ale těžko říct, zda jsou tyhle zrovna ty pravé, ale to už je asi jedno. Ty 3 týdny snad lidi vydrží a nebudou muset pak čekat další 3 týdny :-) -
-
Jsem rád že to stále bereš ok... ostatně co vám taky zbývá rozčilovat se myslím nemá cenu... *3*
-
-
Odložení jako ok beru, protože jdu do zahraničí a moc se mě to netýká. S tím pc, kde mi v servisu řekl, že neví co s tím, to už tak moc v pohodě neberu *1* Ale vztekat se nevztekám, jen nárazově jsem se jednou vztekl, ale přešlo to :-)
-
-
Já myslel to s tím GTAV. s pc je to smůla a blbé no...neví co s tím? to bys na to přišel sám rychleji. Než oni.
-
-
Jo jo, vím, jak jsi to myslel :-) Ale i tak jsem zmínil to pc. Tam je jenom jeden týpek a docela mamlas, kterému je to u řiti. K němu už nikdy nepůjdu.
-
-
Kamarády nějaké mám no :-) Ale s těmi, co jsou více přes compy, už jsem delší dobu nebyl a nechtělo se mi je otravovat.
-
Není nad to si poradit sám nebo pomocí kamarádů pokud tedy máš... předminulý týden jsem byl u jednoho a přetahoval pomocí Flashky ( on neměl) věci z notebuku do nového pc.
-
-
-
-
-
-
No tak hlavně ať to pomůže. Snad to ale nedopadne tak že optimalizace bude sprasená jak ve vydání GTA IVky pro PC to bych se RS celkem vysmál...tolik odkladu a bylo by to k ničemu
-
-
Já ti nevím, v době kdy vyšlo GTAIV, sem se stal šťastným majitelem quadcoru. Hra byla v pohodě hratelná, ale chápu tu většinu, která onou dobou běžela převážně na dualcore procesorech :)
-
-
DualCore mi úspěšně běží i dnes a vše na něm krásně a plynule funguje.
Ovšem nejnovější hru mám na něm asi Red Alert 3 :-)
-
-
-
Jaktože rockstáry už dávno někdo nezažaloval??? Copak se tohle dělá tak zvysoka kašlat na PC hráče, kterých je pořád dost vysoký počet? Amerika, země neomezených ŽALOB! TAK JE PROBOHA ZAŽALUJTE NĚKDO! Vždyť by to šlo uplně krásně.
-
-
Budte radi,že to vubec vydaj na PC.A zatim je to jedna z nejlepších her na světě,tak držte hubu a čekejte až to vyjde.Nebo je zažalujte,rejpejte,nadávejte a onio se na Vás pěkně vyserou s pc verzí pro pc.Tyhle tlučhuby,vždycky všechno zkazej.
-
-
Me vzdycky fascinuje, kdyz se mi nekdo snazi namluvit, jak mam byt rad ze nekomu muzu odevzdat penize a dostat za ne kus hov*a. *15*
-
-
wtf ? :D :D zazalovat ? nechces nahodou zazalovat aj valve ze nevydalo HL3 alebo dalsich milion firiem ze ti nesplnili priania ? to chce fakt talent takuto kravinu napisat
-
To je bez absolutně bez šance na úspěch
-
-
Kur*a.
-
-
kde?.. a za kolik ? *2*
-
-
Zas takový zázrak to není. Nevypadá to sice zle, ale kdybych měl vybrat nějakej opravdu pěknej a dobře rozanimovanej pixelart tak daleko spíš doporučím Noitu Love 2 nebo něco jiného od Konjaka:
http://konjak.org/index.php?folder=4&file=10
Hezká ukázka toho co se všechno se dá udělat v supernízkým rozlišení za pomocí sprostých pixelů, jen se to holt musí umět. *3* -
Odklad mě už ani moc nepřekvapuje. Plánoval jsem to koupit až cena padne tak nějak kolem 600,- Kč, což by mohlo být tak za 6-12 měsíců. Takže pár týdnů navíc pro mne není takový problém.
-
jen ať se s tim mažou třeba další rok, lepší než aby to bylo zabugovaný a neoptimalizovaný
-
-
Nechci jim krivdit, ale obavam se toho, ze ze to neoptimalozujou. The worst scenario je, ze maj problem a nemuzou ho vyresit a nebo to proste nestihaj. Ale fakt si nemyslim, ze to nejak vylepsujou...
-
-
co na ty konzolove casual picovine vsichni mate???
-
-
Je to 10 her dohromady.
-