Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevadi ja jen nedavno začal hrat gta 4 tak aspon to stihnu dohrat
  • psal jsem tem co to nevadilo minule, jak se budou tvarit, az jim reknou, ze vyjde za dalsi 36 mesice. Ja jsem jim brezen nebastil a dubem jim taky nezeru. Zapomente na duben. Ja si hru na pc nekoupim, ale hrat ji budu. To je to ceho u me docilili.
    • Asi tak..
  • Ja verím, že si to konečne kvalitne zahrám na PC. To znamená v najlepšej možnej kvalite bez sekania ( ako na konzolkách ), ale hlavne s myšou a klávesnicou ( ááách to budem mať orgie, nie ako s tým priblbým gamepadom čo je na strielačky úplne od veci ), no a v neposlednom rade aj v českom jazyku *4* Ale hlavne sa teším na hranie s myšou a klávesnicou, lebo s gamepadíkom som to vydržal hrať max 2 hodiny a potom som už na to nemal chuť.
    • mam na ps3 sice se nesekala ale zrovna plynule taky nesvisti. a na gamepad kakej na mys se nehrabe ani ds4 a na ty uchylaky co sem denodene komentujou bobky taky ;)
      • a nebrecte bukvy
        • Jack1947
          Brečet tady vidím jenom tebe, nebo trpíme samomluvou? he. *4* *7*
    • Jack1947
      Sekalo se ti to leda v mozku, uznávám že to není nej hra na začátky s gempíkem... začni na nějaké plošinovce nebo nečem lehčím než se vrhat na těžší hry a Aim assist pomalejším lidem nebo nezkušeným pomůže taky.
    • Takze obsahem tveho sdeleni je, ze neumis anglicky a nedokazes pouzivat gamepad. Dekujeme za informace.
    • Prosím tě, nesváděj vlastní blbost na nějakej gamepad. Stačilo napsat, že jsi prostě kopyto, který nezvládne pár tlačítek a páčky a potřebuje něčím asistenčně jezdit po stole. Nesmysly o orgiích a kvalitě si schovej pro svoje wc přátelé do čekárny. JInak s tím jazykem fakt nevím, proč se podpory nemůžou dočkat i ugrofinští zástupci, to jako fakt lituju. https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200155736-Grand-Theft-Auto-V-Supported-Languages-and-Region-Lock-Information
  • Takže něco jako u nás tunel Blanka. Pořát se o tom mluví,ale nikdy to nebude. *16*
  • Lepší než vydat podělanej nástup a pak by se čekalo na Patch. Když už čekáme tak dlouho tak nás pár týdnů nezabije. No ne ?
    • Paulcz
      neboj na patch budeš čekat tak jako tak :)
      • Tento odklad je kvůli heistum a online. To klidně mohli pořešit až po vydání, podle mě by bylo spokojeno více lidí než teď. Jinak všichni čekáme už až moc dlouho a ta hra už je rok a půl hotová! jen se vylepšovala. Celý rok a půl se jen vylepšovala a oni si to klidně posunou o další 2 týdny.
        • kdpak, ten odklad je kvůli tomu, aby si co nejvíc lidí koupilo konzolové verze, než to vydaj na pc, jinak je hra už dávno hotová, jak píšeš
  • To jsem zvědavý jestli PC verze vyjde letos *3* *1*
  • No odklad komentovat už asi nemá smysl jakož i pozbylo tedy alespoň pro mne předobjednávka. Jsou to pro mně mrtvé peníze. Počká si až to vydají nejspíš už budu potřetí dohrávat Zaklínače nebo nového Dooma *12*
  • A ted se přiznejte, kdo fakt těm kecům o březnu věřil ? :))) btw absolutní nezájem, neřeším gta a ani celý rockstar ...
  • Sice me to stve ale rad si pockam protoze po debaklu jakym bylo Liberty City na PC se asi chtej ujistit ze se to nebude opakovat. Teda doufam.
  • Další tři týdny? No tak dobře, beze všeho, klidně, ale jestli to zase zkurvíš Rockstare, TAK UŽ NA TEBE MRDÁM!
    • Tilwaen
      Teď jsi jim to ale pořádně natřel. Jsi pašák.
      • Tys to zase natrel me, ses vetsi pašák tvl. Umis si představit ze by po tolika odlozenich vyšlo další gta iv? A hry od RS si kupuju gta1, tak at me neserou...
        • Jack1947
          "Natřela.
      • Vždyť jim to natřel jak p*ase, akcie jim teď klesly o 40%

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit