Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V vyjde až v polovině dubna
24.2.2015 | Aleš Smutný
187 příspěvků
-
Lolylolylol! Ten Rockstar s PCckarema pekne vymrdava :-)
-
-
No co, já si to stáhnu. GTA Vice city, San Andreas a IV jsem si koupil poctivě. IV jsem ale po dvou dnech vyhodil, takže chci za svoje peníze, které už mají, hru, kterou si užiju. Když na tom budou o pár týdnů dýl pracovat, tím líp pro mě.
-
a PCčkaři vymrdají s R* tim, že si hru nekoupí ale ukradnou... a ve vesmíru zavládne rovnováha
-
-
a stojí o to ještě někdo?
-
Aleši, to je Smutný....
-
Chlapi, já se vám divím.. Vždyť máte určitě na steamu/GOGu a já nevim kde ještě plný knihovničky her, tak do toho.. Hrajte, hrajem pro zábavu.
Až GTA dorazí, tak ho zahrajem.. *5* -
-
Tak určitě...já zase propadnul Retributionu...jak krásné by bylo, kdyby vyšel Warhammer 40k třetí díl...spíše podobný jedničce než DoW
-
-
Nejspíše budou předělávat obal hry, aby jim už Lindsay Lohan dala pokoj :-D
-
Jisty britsky novinar dostane moznost exkluzivni navstevy verejnosti nepristupnych komnat nejvetsiho shaolinskeho klastera. S uzasem vnima dustojnou atmosferu tichych prostor, kdyz nahle se pred nim otevrou dvere a on vstoupi do obrovskeho salu, kde mnisi hluboce medituji v pozici lotosoveho kvetu. Udivene si prohlizi ten vyjev, kdyz vtom jeho pohled ulpi na vychrtlem panovi sedicim stranou. Pan sedi bez hnuti zrejme uz velmi dlouho, nebot je zarostly a pokryty prachem a pavucinami. Novinar nevychazi z udivu a nadsene se pta: "ta soustredenost, ta vule, to sebeovladani, neuveritelne!" Obraci se na sveho shaolinskeho pruvodce "to je zajiste vas vudce?" Pruvodce rozvazne zavrti hlavou "nikoliv, to je PCckar cekajici na GTA5" *1*
-
-
jj, ten je dobrej, takovej ze života.. :D
-
Hahahaha.... ated vazne, tobe to prijde zabavne? Vtip z toho vycpel uz kdyz si zacal psat.
-
-
Je to jedno.
-
Nechápu co tu řešíte. Vydržel jsem nehrát GTA V 24 let, tak těch 14 dní už mě nezabije. I kdyby to odložili o rok, tak co, prostě počkám rok. Beztak s tim nic jinýho neudělám. Dokonce jsem třeba na FB čet, že někdo ruší objednávku. Kvůli 14ti dnům. lol. To jako je váš život prázdnej, beze smyslu a GTA 5 vám dá smysl toho života? Někdy mi to tak přijde a to při čtení reakcí na odklad jakýkoliv hry.
-
-
Zdravím milý homeles8
Hele tady nejde o čekání. Tady jde o princip a o to, že někdo se sebou prostě nenechá vyjebá*at. Tohle je pouze marketingový tah, který slouží k tomu, aby už tak prosperující firma vyždímala z lidí ještě víc a víc a víc peněz. Chápu tvůj pohled na věc a zaujala mě, jen jsem měl pocit, že nevidíš věc i z téhle strany a mohl by jsi to zhodnotit i takto. (Já taky nejsem člověk, který by si nechal sr*t na hlavu, proto i mě štve tahle plejáda kolem GTA V).
Hezký den. -
-
Tah, kvůli kterýmu lidi ruší předobjednávky je marketingovej tah co má vydělat peníze? Ok. Jinak já to z týhle strany ani nepotřebuju vidět, mně je to jedno, já bych si to koupil za stejný peníze i bez odkladu. Já tyhle globální věci obecně moc neřešim. Stejně jsou lidi prasata a zaslouží si všechno špatný, tak ať z nich R* klidně ždímou peníze. Já to vždycky řešim jenom z mýho pohledu. Víc mě nezajímá. Samozřejmě co se týče her a ostatních nedůležitých věcí. Třeba válka na Ukrajině, nebo holocaust mě mrzí, i když se mě netýká.
-
hele nech ho bejt, homeles je ted strasne dospelej pac ceka uz 24 let na GTA5, tak pozor *1*
-
-
yeah
-
-
-
Ale tak, vsichni jsme byli mladi a nedockavi a tesili jsme se na neco vice, nez bylo zdravo a kazde zdrzeni bylo malym utrpenim.
-
-
todle bude poslední gta na pc, prodaj uplný ho**o, zaslouženě
-
-
vtipe vyskoč *6*
tomu sám nevěříš, že prodaj govno. -
-
veřim voe, prodaj ho*no v porovnáním s nákladama a bude to poslední gta na PC, chceš ujistit este parkrat?
-
Tak oni uz celkem hodne na PC PRODALI. Porad se najde dost nadsencu, kteri si zajice v pytli koupi.
Ja tedy cekam .. GTA4 je stale jeste zive v me pameti.
-
-
-
Myslím, že 90 % hráčů je to jedno a přejí jim čas, aby to vyšlo v co nejlepší podobě. Stejně drtivá většina PC hráčů má spoustu her k hraní narozdíl od konzolistů.