Přejít na výpis diskuzí
PC verze temného RPG Dark Souls vyjde 24. srpna
12.4.2012 | Petr Poláček
44 příspěvků
-
Bud predelaji system ovladani a pak to uz bude jina hra s jinym gameplayem (velmi nepravdepodobne, takova uprava je narocna a draha, protoze tomu je potreba prizpusobit design hry a pracne to znovu odladit) nebí ne haji system ovladani a jen ho nejak premapuji na kla esno i s mysi a pak to bude blby.
Prave ze nemuzes dost menit, muzes nekrere postavy zabit ci osvobodit a podle toho se nektere veci stanou tak nebo onak pricemz dopredu nevis co ma jaky vliv a nekdy ani potom. Mozna si nektere souvislosti uvedomis opakova ym hranim a mozna ani to ne. A vzhledem k celku to nema zadny velky vyznam. A "rozhovory" s postavami tvori asi tak jedno promile herni naplne. Cili je to tam, ale ma to okrajovy yznam. -
Mne nejde o ubohe pc hrace, ale o tu hru.
-
Tak ja to kúpim, ale aj použijem patch z nfo, rls, bo tučňákové pitominky idú mimo mňa.
-
Blbsteine, to že si hru někdo nekoupí ještě neznamená, že si jí stáhne. Takhle mám mraky her a když vydavatel do hry zařadí pitominky, tak budu prostě hrát něco jiného. Ještě naštěstí nenastala doba, aby nebylo co hrát. A vzhledem k GOGu ještě dlouho nenastane.
-
Hezká ukázka češtiny. Ale jo, to by bylo skoro ideální. Samozřejmě nejideálnější by bylo koupit si to kde budu chtít a zaregistrovat taky kde budu chtít. To se ovšem nestane, že.
-
Tihle klienti, to je teda "něco" u každý hry mám něco jinýho.. U play, GFwl, steam, origin.. proč si člověk nemůže prostě koupit krabicovku a pak to fláknout kam se mu to hodí.. (a než začně někdo mlet o tom že to mám kupovat přez danýho klienta, tak já chci mít doma krabičku a Origoš placičku abych to nemusel stahovat..)
-
tak casto ty nadavky nesmeruji jen na to, ze je to dimenzovano na gamepad (u mnoha her chapu, ze gamepad byl cilem), ale na absenci ficur, ktery by mely byt na pc standardem. nastaveni rozliseni, nastaveni grafickych parametru (prizpusobit si narocnost), nastaveni ovladani at uz klaves nebo citlivosti ci akcelerace mysi atp. jsou to hlavne technicke zalezitosti.
-
ja si rikal, ze jestli ta newska neni nejak dobre napsana. puvodne tam byl levis, ted je tam petr jako autor. tim se vse vysvetluje :).
-
viz priklad: DoW2 dark crusade. byla k dispozici beta. vsude anoncovana jak je pro vsechny dostupna. vysledek je ten, ze kdyz jsem si zridil ucet na gfwl na ceskou republiku, tak mi to odmitlo aktivovat betu, ze neni dostupna. z webu gfwl jsem zjistil, ze gfwl neni vubec dostupne v ceske republice. takze jsem sel na fora relicu a zjistil, ze si musim vytvorit dalsi, tentokrat americky ucet na uplne novy email, protoze gfwl mi nedovolilo stat zmenit.
dnes je sice gfwl dostupne i v cr, ale i tak ta sluzba stoji za starou belou a je to spis za trest. ironii take je, ze predbehli ubisoft s uchylnou ochranou ala AC2 a tenkrat okolo toho takove pozdvizeni nebylo, ac melo byt. uz UT3/GoW mel uzasnou ficuru, ktera umoznovala ukladat jen v pripade, ze jsi online. tykalo se to i dark crusade. od te doby nevim jak to se savy je.
mam podezreni, ze se gfwl snazil kopirovat pokryti xbox live, coz bylo retardovane rozhodnuti, kdyz tu byl uz steam. kdyby jen to, ale gfwl je daleko drevnejsi, nez xbox live (se steamem to ani nema cenu porovnavat), kde se aspon s tou sluzbou neco dela.
dark souls s gfwl mi prijde jako lakava krme, ke ktery ti prihodi trochu fekalii a reknou ti, ze jinak se k ni legalne nedostanes. uprimne je mi to strasne lito, protoze FROM v tom musi byt nevinne, ponevadz se musi spolehat na lidi, kteri se tvari, ze pc scene "rozumi". -
To zas výmluv od pirátů, že si to nekoupěj protože to má GfWL. Klasika.
-
Nesouhlasím ani s tím gamepadem (naprosto netušíš, jestli a jak to předělají na klávesnici a myš - úplně klidně se jim to může povést, stejně klidně se na to mohou vybodnout), ani s těmi "postavami a světem", ty totiž zdaleka marginální význam nemají. Když si s nimi povídáš a odhaluješ jejich příběhy, můžeš dost měnit věci, co se v tom světě dějí. Nechci spoilerovat, ale je tam hned několik postav, které vypadají přátelsky, ale můžeš včas odhalit jejich zlé úmysly, zabít je a hru si do jisté míry ulehčit nebo pozměnit. A mimochodem, Dark Souls byla první hra vůbec, kde jsem vážně přemýšlel o tom, že někoho zabiju ze soucitu... Tolik k té "marginalitě".
-
GFWL ne ze nechce nikdo....Me teda vubec neprekazi.Ne ze bych ho zrovna vyhledaval, ale je me fuk ze tam je.Hrani me to neprekazi a to me staci
-
-smazano-
-
Tak to nechápu. Sám jsem s GfWL nikdy problém neměl, ale skutečnost, že použijí ochranu u které nepotřebujete ani crack k hraní warez verze, mne dosti zaráží.
-
GfWL tě bude obtěžovat i v cracklé verzi. Stejně ho tam potřebuješ pro ukládání hry s offline profilem.
Odpadne sice otravování se správou online profilu, ale stále je tam samotné nebezpečí, že ti GfWL prostě nebude fungovat. -
Taky nechápu.Kdo chce tak si tu hru koupit a bude ta ochrana obtěžovat.Kdo to chce nelegálně tak to lehce stáhne a nebude ho ochrana obtěžovat.Zdá se mi to anebo to je naopak? :)
Možná to odradí malou skupinu lidí která to chce nelegálně,ale neumí to.Jinak si to nedokážu vysvětlit.Stojí to peníze a stejně se to prolomí. -
jejdasek a jeho spasitelský komplex :) ďakujem, ze sa o nás úbohých pc-hráčov tak staráš ale namaj obavu, my to aj s myšou a klávesnicou bezproblémov zvládneme.
-
k čemu ta ochrana je??kdo chce cracklou verzi ten jí má a v poho hraje.a ten co si koupí origo se má trápit??koho tím vlastně trestaj??
-
Stavte sa, že DS dám na klávesnici! Také kydy, na klávesnici a myške ide všetko aj X3 a aj Cursed Crusade, kde boli zatial naj súboje s mečom, dokonca sa mi páčili viac ako AC.
-
Ta hra ma byt -censored- tazka! Bez Games for Windows Live, by to teda neslo :)