Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co přijmout fakt, že tento žánr není pro Tebe? Nebo si u závodních her budeš také stěžovat na neustálé řízení vozidla? U fotbalu, že se tam moc kope do míče? Evidentně si od hry čekal něco úplně jiného, než ve své podstatě je/byla/bude...

• no ono too uz bolo v clanku opravene, uz som sa bal ze mam zle nastavenu logiku O:-)

ale preodly koment mi tu nejak chyba.

otazku na to co je lepsie, ci tato P3/Reload alebo P5 Royal- lebo co tak vsimam nazory sa lisia...

• Tenurri

Strašně se těším! Z Persony 5 jsem byla velmi mile překvapena. Hrála jsem až Royal edici a neskutečně mě ten styl hry bavil. Tenkrát to byla po dlouhé době hra, která mě bavila od začátku až do konce. Bylo to pro mě něco úplně novýho a vrátilo mi to chuť  a nadšení do hraní her, takže je to srdcovka.

• SlavicBes

Tak ten Tien ma weakness Ohen no...

• SlavicBes

Je to taka nuda ako PERSONA 5? Pretoze ta hra je tak neuveritelne ukecana, ze aj trivialnu vec postavy dokazu rozoberat aj hodinu... A pozeranie sa na neustale cutsceny tiez nie je sranda.

• bud ta hra ma zvlastnu logiku alebo ja neviem: "Potkáte Stín, který je náchylný na poškození ledem? Není nic
    jednoduššího, než přepnout na ohnivou Personu a pořádně mu zatopit pod
    kotlem."

• flash789

Koukám že střelba do hlavy je i po  20ti letech stále téma :) Osobně jsem čekal že na to dnes Atlus nebude mít koule, ale holt má.

Jinak Persony nepocházejí jen z japonské mytologie ale tak nějak z celosvětové.

Také bych v recenzi uvítal detailnější zmínku v čem se Rko liší od P3 a P3FES, ale asi chybí zkušenost s těmi originály a nováčkům to je stejně jedno. 

Ale jinak vcelku dobrá recenze 7/10 :)

• Ja sa tak tesim. Personu 3 som zhodou okolnosti naposledy hral na PS2, kedy som este nevedel uplne po anglicky a teda hru som si poriadne neuzil (ani nedohral). Za dva dni zacnem s napravou :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit