Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak me je to vcelku jedno co me zeres a co ne. Moje prvni fotbalova hra byla World Cup 98, potom Fifa 99, revolucni Fifa 2000 atd. Ja su rocnik 1985 takze uz mam neco nahrany. Pokud chces udelat s Fify arkadu mas ju mit, stejne ako a Pro Evo. Ja hraju Fifu 15 na slow a pekne pomalu, vyckavaci fotbal pred vapnem, hodne hra po stranach, z vysokym presingem a o arkade bych rozhodne nemluvil. Je to pro me nejlepsi fotbal ve virtualni podobe.
  • MikeiXX
    Hrajes fotbal v realu? :)
  • http://www.pes-patch.com/forum/thread-8810.html
    Tady stahnes patch co delala komunita .. maji tam udelane vse od znaku, dresu, jmen, xichtu az po kopacky. Hraju to uz mesic a vse bez problemu. Je smutne ze to musi nekdo dodelat ale budme radi aspon tak. Timhle patchem uz ztratila fifa jednu z mala vyhod.
  • Tohle ti opravdu nežeru děcko.Já začínal s ISS na Psx a znám všechny ročníky i Fify.A nic proti Fife nemám,jen je to arkáda která mě prostě nebaví.Každej ten fotbal je uplně jinej
  • Mart9
    To je chyba. Ročníky PES 6, PES 2008 a PES 2010 byly lepší než FIFA ten rok.
  • jakubc
    Rád bych dal PES zase šanci, dlouho jsem ho před Fifou preferoval, ale jelikož je pro mě fotbal komplexním zážitkem, potřebuju i ta jména, znaky a soutěže. Navíc FUT je ve Fifě opravdu povedený a verze pro PC už není odfláknutá, i když by při hře mohla vypadat i lépe (opakovačky chybu nemají).
    Stejně jako vždy, tak i v tomto ročníku je spousta věcí k rozčílení (ty otravné detaily, které vám z dlouhodobého hraní vystoupí svým neustálým opakováním a nesmyslností), ale celkově si nedovedu představit, že bych od Fify přešel zpět k PES, bohužel.
  • To nejsou zadny kecy,ale muj nazor ty jelito.Fifu sem hraval 2002 a pak az do roku 2011 Pro Evo, ovsem jak pak clovek zkusi Fifu na nejake Japonske pseudofotbal rychle zapomene.
  • Ja naopak doporucuji ke koupi. Gól jsem dostal z brejku, po centru, střelou z dálky, z rohu, penalty, lobem, teci, dorazkou a hlavně vždy jsem vedel co mu předcházelo a kde jsem udělal chybu. Ztráta míče na pulce, nechani moc casu hraci před vapnem, ale třeba i nasazení hráče bez formy nebo unaveneho. A bránit, musím souhlasit s recenzentem, je ze začátku tezke a dostavas mnoho roku, ale pokud se to naucis a mas dobrou taktiku a vhodne hráče,je to paráda a vše funguje jak jsem jeste v zadnem predeslem fotbale nezažil. Pretlacovani hracu vypadá taky dobře a hraji roli proporce hracu. Prezentace zápasu je opravdu slabší než co jsem viděl loni u fify, ale co se týče hry samotné, nemam letosnimu pro Evu co vytknout. Snad až na absenci zraneni, kdy za dve sezony jsem se s ním jeste nepotkal.
  • Žiju fotbalem a pro mě byla vždy jen FIFA
  • Tak to jsou zase kecy,že jsem kdysi hrával PES ale FIFA je ted lepší *1* .To je jako kdyby hrač Army řekl,že přešel na BF,protože je lepší..
    FIFA je čistá arkáda,kde s jedním hráčem přeběhnete celý hřiště a zakončíte.Je to typickej produkt EA se skvělou prezentací a licencema ale mozek u tohoto fotbálku opravdu nepotřebujete.Nejvíc mě ale štve jak je všechno nascriptovaný.
    Mám radši PES,kde se opravdu na gol nadřete,velké možnosti taktiky a parádní fyziku míče.
  • MikeiXX
    Hraji fotbal, miluji fotbal a bohužel musím říci, že PES 2015 moc fotbalovosti nepobralo. Jak někdo pode mnou říkal, že AI nehraje prakticky pomocí centrů a střílí jen po zemi; to je jen střípek této nepovedené verze, potažmo enginu. Bránění manšaftů a jejich chaotické rozestavení při zóně, nulová fyzika při kontaktu protihráčů…nesmyslná překombinovanost, která z fotbalu dělá paskvil + ošklivá archaická prezentace. V rámci grafiky hra vypadá jako z roku 2008 (jak na PC, tak co jsem měl možnost vidět i na nextgenu) a to není žádné přehánění. A člověk nesmí opomenout ani šílený multiplayer, který snad ani Konami nemohlo myslet vážně. Sice se to snaží opravit, ale aby šlo v release verzi (ne)hrát proti pirátským kopiím…to je k zamyšlení.
    Za mě silné zklamání a nedoporučení ke koupi.
  • cumpi3
    ja s tim problem nemam....uz jsem nekolikrat dostal vymetenej ruzek *6*
  • Jak pan uvadi, hraje verzi pro PS3. Takze nema vyznam na nej jakkoli reagovat.
  • Nejses sam, ja za 20 zapasu snad nedostal jine gol nez po zemi. Krom toho AI neumi snad centrovat, kazdne prunik rohem do vapna, a gol po zemi k tyci.
  • Ani náhodou
  • Jsem velký fanda PES na PC už deset let. Ale v tomto ročníku dává AI prakticky všechny góly stejné po zemi a neumí vystřelit do horní poloviny brány. Ai všechno tlačí až do brány, vůbec nehraje centry vzduchem ze strany. Totální stereotyp.Hraju jen na Superstar. Asi po 15ti zápasech jsem to odinstaloval. Mám z toho tak špatný pocit jen já?
  • Nijak *15*

Na konzolích nejde nic měnit.
  • Aha, tak to poprosim o radu jak to udelat na konzolich?
  • Ja nikomu neberu ze se mu hraje Pro Evo lip, je to kazdyho vec. Ale napsat ze Pro Evo ma hezci grafiku to uz chce slusnou ocni vadu, to se na me nezlob. A atmosfera zapasu, a celkova atmosfera je ve Fife takrka dokonala. V tomhle Pro Evo pusobi jako hra z jinyho stoleti.
  • Já doufám že vyjde gamesplay elite od petra poláčka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit