-
Nemohu souhlasit. Nová Fifa taktičtěji pouze působí, ale pořád jsou to jen strojově nudné přihrávky dokud se neprokopu k vápnu a pár kolmic k tomu. PES působí daleko fotbalověji a plynuleji snad ve všech aspektech - od obyčejného sprintu, přes přihrávky, nahodilejší (čti fotbalovější) fyziku a střelu. Zkrátka - kdo má chuť hrát si fotbalově a nehledat za každou cenu tu nejrychlejší cestu k brance, tomu dá PES mnohem víc toho fotbalového potěšení.. *5*
-
-
Jinak ale souhlas. Rozhodčí jsou tragičtí, golmani taktéž, kličkovat je příliš snadné a střely jsou až příliš přesné. Smutné je, že i přes to, PES pořád víc působí jako fotbal. Důležitější než licence jsou oku lahodící situace, fotbalové momenty, mely před bránou, nečekané odrazy, sprinty, strkanice, nečekané obloučky, kličky.. U Fify prostě nemám takovou radost ze hry v těch obyčejných chvílích v mezihře. U PES ano.
-
pod to se podepisuju....pripada me ze tu hru ani moc nehrali, jestli fifa dostane vic jak tohle, tak uz vim odkud vitr vane, protoze vice si ani omylem fifa nezaslouzi...
Z meho pohledu je to jeden z nejlepsich PES dilu a nejen z meho, jak je vsude jinde videt..
-
-
EA - snad jediná firma, která dokáže udělat z poměrně dobrého dema, vlastně jen update fify 15 (je pravda, že multiplayer je lepší než ve fifě 15, ale co tam kolikrát předvádí rozhodčí, je k neuvěření, to samé platí od nahrávkách, nahrávku na 4 metry dokážou neuvěřitelně pos*at). Škoda, že se KONAMI vyfláklo na PC verzi a má slabší multiplayer. Licence neřeším, ty se dají stáhnout dodatečně. Škoda, rád bych zkusil PES, ale odfláknutí PC verze mě "přesvědčilo" ke koupi FIFY ( je to menší zlo, hraji převážně Ultimate team a single s kamarády - PC platforma). A co je horší, KONAMI se na PC vyfláklo po druhé v řadě.
-
No.. :D Jako fanoušek a tvůrce nékolika ročníků serie FIFA, i tak si dovoluji tvrdit, že je letošní ročník PES 2016 doslova revolučním počinem. A je to dobře, naše hra stagnuje a musíme zamakat. PEs si nezaslouzi nic méně, než 9/10.. Není to náhoda, že snad neexistuje zahraniční server, který by neohodnotil PES jinak. A ani nejde o nějakou placenou recenzi od EA. Jde tu čistě o to, že autor článku má FIFU prostě natolik rád, že bude mluvit o licencích, které si člověk do PSA může stáhnout během 5 minut. Buďme objektivní, protože pokud nebudeme, a budete nám mazat med kolem pusy, pak se nám může stát to samé, co se stalo po PES 5.. Pes 6 zastagnovala, FIFA chytla situaci za pačes, a kralovala až do teď.
-
-
To je přesné!! nevím jestli Honza vytvářel FIFU ale řekl to naprosto přesně. Po PES6ce jsem přešel na FIFU..byla prostě lepší, ale od roku 2015 je PES opět na vrcholu a je rozhodně fotbalovější hrou. Letošní ročník ( až na benevolentnost sudí) je pro mě snad nejlepší fotbal od FIFY 98!! Je zajímavé jak Games.cz pojali recenzi i přes to, že celý svět je nakloněn PESkově a renomované zahraniční servery dávaji hodnocení 9/10 atd atd..stačí si to pánové vygooglit a hlavně pořádně zahrát *1*
-
-
Věnoval jsem se atributům hráčů.. Své jméno tu takto lehce nezveřejním, ale pokud se například juknete do těch sáhodlouhých titulků u 12-ky, tak tam na mé jméno narazíte.. *3*
-
-
-
Pardon, ale okamžitě jsem si vzpomněl na tuhle blbost *1*
Pes pes pes přítel člověka *1*