Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chtel bych se zeptat jak vychazeji ulice a centry a co rozhodči v PES 2017.Hraju FIFA 17,ale furt ty stejne chyby z předešlych ročniku.Rozhodči nekdy tragicky.že připiskavaji soupeři.Centry a hlavičky nevychazeji.Supermani v obraně plno toho zblokuji.Vždycky se jim to přilepi na kopačku jako kdyby tam měli magnet.Ulice jsou asi nejhorši ve fife.Prostě to dělaj Kanadani a to je chyba.Nevim jak to nastavit,aby to všechno vychazelo.Ten PES 2017 bude asi realnějši.
  • Pre niekoho je FIFA lepšia pre niekoho PES. PES ma Ligu Majstrov a Europsku ligu. Ale nema licenciu. FIFA ma licencie, ale nema LM EL .
  • Dobrý den chci se zeptat jestli jde pes17 hrát ve dvou doma nemůžu to najít děkuji za radu
  • mám prosím důležitý dotaz a celkem mě to mate. PC verze vs nové konzole.. je rozdíl ,,jen,, v grafice? nebo je tam více rozdílů? animace, fyzika apod?pokud je hra 100% totožná herně a grafika je jedinou kaňkou na hře, tak bych to i koupil (mody by to vylepšili). pokud ale je změna i v jádru hry jako takové, že je to jiný fotbal, tak bych byl zklamán. Děkuji za odpověď. Mám rád fotbal, ale fifa 17 opravdu moc věrnou simulaci není, ikdyž to špatná hra také není...Jo a hraji pouze become a legend... tzn někdo, kdo to zrecenzuje s minulým ročníkem?? *4*
  • martinbucek
    mna to bavy, mam moznost si do hry vlozit slovensku ligu, zopar ceskych muzstiev, historicke europske muzstva, ceskoslovensku ligu a popridavat kopu historickych dresov, ktore chcem ja a nie ktore mi ea urci, ze si v katalogu mozem kupit a aj tie nie su castokrat realne spracovane....bez sponzorov....a tento rok sa da vdaka tomu spravit cela liga majstrov a skoro cela europska liga, takze v hre mam spartu aj plzen, len na liberec asi neostane miesto
  • martinbucek
    sak vecsina europskych sutazi ma nizsiu ligu, to mam rad na fifa hejteroch, ze su neni schopny si precitat co konkurencia vobec obsahuje
  • martinbucek
    tento rok mas moznost 21 europskych klubov naeditovat, takze na nerealny klub nenarazis.....a na americky si ani nikdy nemohol narazit, pretoze sa daju presuvat LEN V RAMCI KONTINENTU, tak si prosim nevymyslaj
  • martinbucek
    ty a 5 tvojich spolu dementov by ste si mali precitat jeho prispevok, porovnava FIFU 16, ta vysla MINULY rok
  • martinbucek
    na nextgene je adaptivna ai ci uz tvojich hracov, alebo superovych a tvoji hraci hraju podla taktiky aku im zvolis a ked ju nedodrziavas, tak su aj oni z toho mimo, pc to nema
  • up_er
    FIFA bude vždycky pro masu lidí a bude mít zástupce většiny, protože se jí prodává daleko více a je tak i záměrně vyvíjena a mediálně masírována...to že neumíš rozšířit svoje myšlenky za hranici tohohle webu, je spíš známka o tvojí hlouposti, když už to tak musím napsat.
  • To souhlasim, to je nej zazitek, bohuzel kolem me neni nikdo pes pozitivni, proto se ptam na online. Odkud jsi? :)
  • Hrál jsem novou fifu a musím říct že pesku nesahá ani po paty.PES 2017 JASNÝ KRÁL LETOS *1*
  • Na můj názor mám 3krát více mínusek než plusek. Kdo je tady zástupce většiny? (hlupáčku) Když jsem dříve hájil PES před FIFOU, tak jsem byl taky vždy v menšině. Momentálně je u ovčího stáda v oblibě PESko, protože se z něj stala arkáda. Opravdový hráči co dříve milovali PES už ho dávno nehrají.
  • Tak já to měl opačně, Fifa proti Pes je nic a nějaké hollywoodské blbiny tomu opravdu nepomůžou. Pes vyhrál na celé čáře tento rok.
  • up_er
    Tvůj. To ovšem dokazuje jenom to, že je vás, tupých ovcí, co nepoznáte fotbal, strašně moc.
  • Mart9
    No ještě do PES 2008 to šlo, ale jen kvůli tomu, že FIFA byla v té dobře příšerná. Letos mě demo PESka bavilo, ale jakmile jsem si zahrál první zápas FIFY, v úžasu jsem PESko mazal z disku.
  • Masa je většina. Bude ta masa více podporovat tvůj názor nebo můj :)
  • Díky tohle jsem chtěl slyšet. :)
  • lopata alis lafata alias troll
  • *1* Tak tohle je top příspěvek. Arkáda pro masu vždy byla je a bude Fifa, na tom nic nezmění ani tvá snaha o flame war.

Jestli něco Fifa není, tak právě naprosto úžasná simulace fotbalu, vše ostatní ve Fifě beru jako velmi povedené.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit