Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V ostravě dne 17.2 2018 live turnaj v Pes 2018. Hlavní cena zájezd do Barcelony.Možnost vyhrát Playstation 4.Neváhejte a přihlaste se na tento odkaz:
    https://www.toornament.com/tournaments/1019739679789326336/information
    https://www.facebook.com/events/2169510079741111/
  • ZDravim, rad by som sa spytal, dnes som kupil PES ale ako sa dostanem k original dresom a nazvom? dakujem za odpoved :/
    • nevyznam sa ani velmi na tej stranke pes word... :(
  • Pes vs Fifa ? stacilo mi stiahnut obe dema a jednoznacne fifa lepsia. tod vse pes sa jednoducho na fifu nechyta
  • Prosím ví někdo z čeho a jak si stáhnu licenční mužstva do PES 2018 na PS 4 ? Děkuji všem za radu
  • Autora chválím za mimořádně kvalitní recenzi !!! *3* To o čem píše - je PROSTĚ A JEDNODUŠE holý a pravdivý fakt !!! *5* Sám hraji tento fotbal od dílu ISS PRO EVOLUTION na PSX1 a tuto virtuální sérii jednoduše miluji. Samozřejmě zejména na PSX3 jednotlivé díly zaostávaly, ovšem na nových konzolích je tomu diametrálně jinak. Nebojím se zvolat - THE KING IS BACK !!! *14* To o čem píše autor plně chápu, protože kdo někdy hrál opravdový fotbal na nějaké úrovni nebo ho jen sleduje v televizi a trochu mu rozumí ,tak musí jasně vidět ,že tohle se simulaci fotbalu opravdu blíží ! Mne nezajímají licence na milion lig, krásná omáčka okolo, grafika trávníku ,ale mě zajímá samotný fotbal jako herní mechanismus a ten je prostě na míle daleko od konkurence ! Žádná jiná sportovní hra neumí vyvolat takové emoce jako PES ,pokud ho umíte dobře a hrajete ho s kamarády např 3 vs 3 atd ! Ten pocit při dosažení golu přes urputnou obranu, herní mechanismy , obličeje hráčů či omáčky okolo zápasu ve Vás vyvolají pocit opravdové fotbalové simulace ! Ne žádné robotisticky naprogramované a stále stejné akce, tisíce nastřelených břeven či předskriptovaných scén jako u slovutné konkurence? Konami dává tomu fotbalu prostě duši této krásné hry jako nikdo jiný....prostě jak píše autor PES =f otbal , fotbal = PES a o tom TO PROSTĚ JE ! *4* *14* *3*
    • Přesně tak, Pro Evo 2018 je naprosto reálný fotbal. Ze 100 odehraných zápasů jsem si nevšimnul, že by se nějaká akce,střely, goly zakroky brankářů opakovali. Fifu jsem po 10 zápasech vypnul, akce, goly, zakroky brankařů,střely pořád vše dokola nachlup stejné. Ten zážitek reálnosti naprosto chybí. Prostě mě přestala bavit. Kdyby Pro Evo mělo všechny licence, něco s modu z fify a hlavně češtinu, tak by natáhla daleko více hráčů a tím by se zlepšilo i online hraní, tak vám řeknu že by fifa totalně skrachovala, protože by to bylouž teměř dokonalé.Jinak co se týká grafiky, tak ve fifě jsou vidět v obličeji tvrde rysy a mnohdy jsem někoho skoro nepoznal.To Pro Evo má opravdu detailně propracované obličeje a jsou jako živí. Prezentace je ve fifě o něco lepší.
  • Co jsem hral novou fifu a novy pes, tak me znepokojuje jedna vec, kterou pes 17 trpel a v 18 mi prijde, ze uz to vyresili. Kdezto u Fify tento problem stale trva. Jedna se mi o to, ze AI moc casto ztraci mic a kolikrat i nesmyslne, ze treba misto klicky narazi do obrance a ten utocicimu hraci sebere mic. Co jsem zkousel novy Pes, tak tam kazdy hrac ma slusne individualni schopnosti obejit obrance, u Fify je tomu naopak. Skoda, ze kdyz uz maji u Fify ty slidery, bez kterych bych to mimochodem uz davno nehral, tak ze tam nemaji i kolonku s mirou ztraty mice u AI. Dale by to chtelo slider pro individualni chovani hrace a take presnost prihravek vzduchem i do behu..Nejake nazory?
    • Mozna se inspirovali u naseho narodniho muzstva.
  • Dost me zklamal trenink. V drivejsich dilech byl propracovanejsi a cloveka naucil i nekolik veci ktere nemel sanci znat. Ted je zkraceny a uci vas naprosto jednoduche veci.
  • Přijde mi že PES je letos lepší, jediný pozitivum co má FIFA je Cesta a licence(který si člověk stáhne během chvíle)
  • Co mý známí měli jako největší výtku je že Neymar je tam na obrázkách v barce, ale já mu říkám že do smluv nevidíme. A typuji že propagace začla někdy u E3 tak to už všechno měli podepsaný
  • Letosni pes jsem si nekoupil narozdil odod 17tky. Byl jsem skepticky k pc verzi.
    Hraju uz 5 dnem a musim rict ze letosni dil je skvely!!!takze nechapu reakce nekterych. Jasne ma to svoje mouchy.
    Zacnu u licencí ano je to minus, ale sak uz to znate komunita to udela a zadarmo.
    Hraji ligu za Neapol a vzhledem k tomu ze 17tku jsem hral na pc taky na nejtezsi obtiznost, tak jsem hned bouchl to same v 18tce. No po 2 zapasech s prumernymi italskym tymy rika toze neni mozne a davam na top class. Ted vlitnu na tym napr AC za polocas strely 16(9) oni 1(1) vysledek 0:1. A to mi vychytal tak 4jasne goly. Neskutecne! Fauly jsou ale u vapna kdyz tahnu s micem na střed. Celkove grafika stadionu fanousku a atmosfera parada s porovnanim 17tkou na pc.
    Goly co nedavam obcas protoze golman nebo krivamam noha nechapu, zas stalo se ze po zemi k noze golman nechytl. Goly z rohu jsem dal 2za sezonu. Za to odrazenych micu pred velke vapno kde cekal muj hrac mohlo byt aspon milion ovsem zase golman zlikvidoval nebo jsem tesnese minul. Zraneni mozna nejsou, ale mne to nevadi. Casto protacim sestavu slabším i hraci aby se zlepsili a tim stoupla cena.
    Pro me letosni PES famozni...
    • martinbucek
      nehanbis sa tu mudrovat a este sa priznas, ze si to UKRADOL

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit