Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ach ty politická korektnosti... kdy už si uvědomíš, že máš jít do hajzlu a nesrat se tam kde nemáš co dělat?
  • Ahoj, jsem veganem a rád si zaharpunuji velrybu ve hře, neboť hra a skutečnost je pro mne rozdíl zcela diametrální. Jiá věc je, že bych rád hrál i hry, kde je násilí něčím opravdu šíleným a kde každý kdo mi stojí v cestě má rodinu a svůj život, cítí bolest(pochopitelně, že jen jako). Myslím, že by spoustě hráčů prospělo se vcítit do utrpení těch, které by vraždili jinak, i kdyby takto krutá měla být jedna hra z tisíce. (to sem dost odbočil)
  • No ono hlavně v desítkách hrách, kde se lidi vraždí po stovkách a různě mučí, to nikomu nevadí. Ale když se má střelit do velryby, tak to už je opravdu hrozné. Zajímalo by mě co za blbečky v té organizaci PETA pracuje. Je to jen hra proboha !!
    • Asi tak. Ve hre kde zabijim lidi po desitkach nozem tomahawkem bodakem resit to ze to odnese i par velryb mi prijde minimalne usmevny :D
    • No jetli stejný "vzdělanic" jako u slovenských greenpeace tak to poteš pánbůh....
  • Co příště? Budou chtít zakázat Moby Dicka a Starce a moře ve školních knihovnách?
    • S tím jak moc se dneska ustupuje křičícím idiotům bych se ani nedivil... ať žije "pacifismus" :-)
  • Stejne je nejlepsi pocin od PETY tohle - http://features.peta.org/pokemon-black-and-white-parody/ , jak tohle muze nekdo vymyslet nechapu...
  • Si tu připadám jak na Novinky.cz. Tohle opravdu potřebovalo samostatný článek? Nestačila bleskovka? Ať už je konečně šéfredaktorem Lukáš Grygar. Z pana Poláčka se stal bulvární herní novinář.
  • calwin
    tak z niečoho tí lúzri žiť musia :D... kedže dneska je v enviro-odvetví toľko peňazí že aj žobráci z PETA a greenpeace dostanú svoj diel za ich bezvýznamnú prácu...

btw som prekvapený... čo je PETA? ja tieto organizácie okrem greenpeace ani nepoznám...
    • Jak víš, že jsou to lůzři co se jen přiživují, když je neznáš, maďare?
      • calwin
        lebo sú to neziskovky ktoré žijú z grantov ty intelektuál.

a mimo toho žerú sice malé percento ale aj tak dostatočné z financií povedzme aj európskych fondov ktoré mohli putovať v klude aj na výskum zelených energií miesto toho sa ale vrážajú do sídiel greenpeace a ich projektov ktoré obyčajne nemajú hlavu ani pätu len šíria podvedomie že niečo robia tým spôsobom akým to prezentuje práve táto PETA-sranda... obťažujú normálnych ľudí. a robí sa to len preto lebo by veľa sociológov očividne nemalo normálnu prácu... nemáme ich už kam posadiť lebo väčšina z nich to má v hlave vymastené ( toto je časť pri ktorej so mnou nebudú súhlasiť :) )
        • Plně s tebou souhlasím. Kdo kdy měl co dočinění s pohyby fondů EU ví o co se jedná... zbytek to ignoruje a nebo o tom v lepším případě neví. Osobně by mě zajímalo jetli vůbec někdo četl naše podmínky vstupu do EU. Myslím si že by dooost lidí začalo protestovat. Škoda že už je pozdě na krok zpět.
    • janchor
      Nepoznám, ale mám jasno o bezvýznamnosti. Typický.
      • Kein
        Stačí sledovat právě tyhle jejich moresy a ani je znát nemusíš abys pochopil, že to jsou zas*aný hipíci. :-)
  • Jen novinářská bublina. PETA + Assasin Creed = čtený článek.
    Obzvláště, když se ve hrách zabíjí lidi jak na běžícím pásu. Ale protesty proti tomu jsou normální. Ale velryby... to tu ještě nebylo.... *10*
    • To máš tak. Spustě lidí stačí zprávy ve stylu televize Nova. Nějakej ten politik zlodějíček. Jedna vraždička, bouračka a skandálek a završíme to hezkým zvířátkem navrch aby ty konzervy spadly do své klasické stereotypní nálady.
      Poslední dobou mě dost překvapuje lhostjenot žen vůči šíření islámu v Evropě... no je vidět že denacionalizace dělá své a mediální potírání skutečnosti ve stylu nic se neděje a svět je jako dřív, "krásný a svobodný" lidem vyhovuje.
  • Trochu moc urážíte greenpeace ne? Když já napsal něco obdobného o feministkách dostal jsem ban. Tss měli byste se trochu umravnit
    • To víš, tady je to jak za bolševika, když si ve straně tak můžeš všechno.
      • Tenhle komentář fakt nemá chybu.
      • Yep, pro voly tu není místo.
    • Tož ty jsi samozřejmě s greenpeace a podobnýma jedna ruka - vždyt sám jsi taková přírodní raritní odchylka a ohrožený druh.
      • ano když dáš na začátek věty tož bude to vypadat že mluvíš v nářečí, názorná ukázka totálního blblba
        • Thorleif_cz
          Tož, když si dáš do nicku 100%NERD, tak to bude vypadat, že seš chytrej...;)
          • Tož od kdy se pro lidi bez argumentu stává poslední berličkou nick?
            • Boj proti chodícím nesmyslům tvýho ražení je mým posláním. Nas*at na tebe a tvoje názory, vždyť malý a nikomu nicneříkající ho*na jako ty nikoho nezajímají. hehe
            • Bohužel nemůžu se rozdat, mé intelektuální já chodí na diskuze pouze při úplňku. Navíc byl to uživatel s přezdívkou hehe (dost možná jsi to byl ty) který mě napadl, jak má koneckonců ve zvyku mnoho lidí zde na games.tiscali. Jak říkám stačí pouze respektovat názory druhých a vše může být zalito sluncem.
            • Thorleif_cz
              Tož, kde sa v tobě bere tolik hněvu ogare? Sa nečil, odpověděl jsem ti ve stejným duchu, protože se mi nelíbilo, jak si zareagoval. Prosazovat si morální überhled poukázáním na jediný slovíčko (i když nepopírám, že tón toho komentu byl zlý) a nazvat pisatele blbečkem, mi nepříjde ani hezký, ani chytrý... Něco inteligentnějšího a elegantnějšího tě nenapadlo?
  • Nechci se nějak navážet do p. Poláčka, ale věta, že se to někdo snaží narvat do velrybářů "....v křečovité snaze o nějaký ten titulek v novinách" působí jako pubertální pokus o vyřizování účtů. Kdyby šlo někomu jenom o zviditelnění, dělá to dávno mnohem jednoduššími a pohodlnějšími způsoby. Trochu mi to připadá, jako bych četl text od JD. Chápu, proč to autor napsal, když se do her naváží kdejaký pitomec, ale řešením není to napodobovat opačným směrem a mířit na někoho, koho se to vůbec netýká. Greenpeace snad žádnou kritiku AC IV nevydala, nebo ano?
    Takže na jedné straně se politici a různé organizace populisticky naváží do všech her, protože nějaký vrah prý hrál hry, a na druhé straně se herní redaktoři budou populisticky navážet do všech ekologů, protože jeden pitomec z PETA se vyjádřil k AC IV?
    • suhlasim , len jeden detail: je rozdiel mezdi envirilogom(nauka o zivotnom prostredi) a ekologom( biologicka disciplina, skuma vztahy medzi biotickymi a abiotickymi zlozkami navzajom) *15*
    • Thorleif_cz
      Nechci se do tebe křečovitě navážet, ale navážet se do P. kvůli větě, která je v článku zcela očividně (i skrz nepřílišnou souvislost s tématem) z humoru... No, příjde mi to takový křečovitě Narvalí nerozum.
    • VonHayek
      Jedinou chybu vidím v tom, že si Petr spletl Greenpísáky se Sea Shepherd, pokud jde o to vrážení do lodí. *4*
      Jinak je ten článek myslím cajk...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit