-
Za Black and White mu to přeju, ale Fable II byl designový omyl. Jsou lidi, kteří si ocenění zaslouží mnohem víc. On by si spíš zasloužil titul největší Hyper všech dob
-
Za éru bullfrogu by si cenu docela i zasloužil, ale od dob lionheadu (řekněme po B&W) to šlo do kytek a spousta jeho dřistů v médiích v posledních letech by zasloužila lopatou po hlavě a ne cenu...
-
Remake mozno nie ale prerabka na kinect by urcite bodla...to kuzlenie rukou, prefackavanie atd.. ktore bolo na PC neohrabane by na kinecte nadobudlo uplne iny rozmer.
-
Tak přece se dočkal :)
-
Pravda je, ze krome toho by mohl dostat cenu za nejvetsiho sypace popele na hlavu ( fable ). Ale at tak ci ne, cenu za celozivotni prinos spolecnosti si zaslouzi uz treba jenom za syndicate :) hraju to cely zivot a furt mi to neco prinasi.
-
Za remake prvního Black and White bych mu ty ceny sehnal klidně tři. Pro mě jedna z nejlepších her všech dob.
-
-
Proc remake? To se da normalne hrat i dnes, grafika detailni, zpracovani ok atd, ... spis tak treti dil by byl..
-
-
Já mu to taky přeju ;-) Za ty léta a měl fakt dobrý nápady...
-
Sakryš, já bych si zahrál Magic Carpet *1*
-
-
Ja nedavno presiel 2-ku cez dosbox *2*
-
Ted jsem to nedavno zkousel (nepodarilo se mi to uplne korektne rozbehat ve win7), presto me to zase chytlo - je to porad stejne zabavne jako kdysi a i grafika zas tak nezestarla. Ja bych se za remake taky primlouval. Magic Carpet (zvlast 1 dil) byla Molyneuxova vyrazne nejlepsi hra.
-
-
A co Dungeon Keeper? Nebo Syndycate? *5*
-
-
Tak dungeon keeper byla vážně zábavná hra. Syndicate remake by snad měl vznikat, ovšem zatím ticho po pěšině...
-
Taky dobry, ale MC pro me neprekonany, ta atmosfera, ty zvuky, ten prostor.... *4* (A nejmin povedena imho Fable)
-
-
-
-
Jestli ho budou stále oceňovat dál... tak může taky stát nejpřeňovanější osobnost herního průmyslu....
.... ale jinak mu to přeju