Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    Za Black and White mu to přeju, ale Fable II byl designový omyl. Jsou lidi, kteří si ocenění zaslouží mnohem víc. On by si spíš zasloužil titul největší Hyper všech dob
  • Ja nedavno presiel 2-ku cez dosbox *2*
  • Za éru bullfrogu by si cenu docela i zasloužil, ale od dob lionheadu (řekněme po B&W) to šlo do kytek a spousta jeho dřistů v médiích v posledních letech by zasloužila lopatou po hlavě a ne cenu...
  • Remake mozno nie ale prerabka na kinect by urcite bodla...to kuzlenie rukou, prefackavanie atd.. ktore bolo na PC neohrabane by na kinecte nadobudlo uplne iny rozmer.
  • Ataker
    Tak přece se dočkal :)
  • Pravda je, ze krome toho by mohl dostat cenu za nejvetsiho sypace popele na hlavu ( fable ). Ale at tak ci ne, cenu za celozivotni prinos spolecnosti si zaslouzi uz treba jenom za syndicate :) hraju to cely zivot a furt mi to neco prinasi.
  • Proc remake? To se da normalne hrat i dnes, grafika detailni, zpracovani ok atd, ... spis tak treti dil by byl..
  • Za remake prvního Black and White bych mu ty ceny sehnal klidně tři. Pro mě jedna z nejlepších her všech dob.
  • Tak dungeon keeper byla vážně zábavná hra. Syndicate remake by snad měl vznikat, ovšem zatím ticho po pěšině...
  • Já mu to taky přeju ;-) Za ty léta a měl fakt dobrý nápady...
  • Taky dobry, ale MC pro me neprekonany, ta atmosfera, ty zvuky, ten prostor.... *4* (A nejmin povedena imho Fable)
  • A co Dungeon Keeper? Nebo Syndycate? *5*
  • Ted jsem to nedavno zkousel (nepodarilo se mi to uplne korektne rozbehat ve win7), presto me to zase chytlo - je to porad stejne zabavne jako kdysi a i grafika zas tak nezestarla. Ja bych se za remake taky primlouval. Magic Carpet (zvlast 1 dil) byla Molyneuxova vyrazne nejlepsi hra.
  • Sakryš, já bych si zahrál Magic Carpet *1*
  • MoravaGeorge
    Jestli ho budou stále oceňovat dál... tak může taky stát nejpřeňovanější osobnost herního průmyslu....

.... ale jinak mu to přeju

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit