-
ME3 by byl skvělý Film... Jako hra taky ujde ale neni to ono. Nerikali nahodou že se přiblíží prvnímu Dílu? chybí mi inventář, hackování Dveří atd... Trojka už je jen akční hra, ty RPG prvky by tam bejt vuubec nemuseli a nemělo by to vubec žádnej vliv a nikdo by to nepoznal.... Já celé tři díly hraju a doufám jak vše dopadne jak odvrátim Reapery atd... a ono to nakonec dopadne skoro stejně jak kdyby ty reapery nechali všechno vyhladit?? tak to ne... tim si to u mě Bioware totalka podělali... ten konec mě nasral. země je vlastně zničená takže žádný Take the Earth back. Citadela je v haji a Mass Relays taky... super
-
-
říká ti něco slovo SPOILER, ty idiote!?
-
-
říká a kašlu na to :P už samotnej nadpis článku je spoiler.
-
Nezlob se na mě, ale čteš diskusi u článku, který se zabývá koncem hry. Tohle jsi mohl čekat.
-
-
-
není konec prostě jen konec??ať je jakejkoliv?
-
-
Takže kdybychom nakonec zjistily že Sheperd je blázen a všechno tohle jenom jeho představy, byl bys spokojen. Konec musí být uspokojivý, je jedno jak to skončí, ale po těch letech jsem očekával něco víc. Přiznám se že jsem chtěl happyend. Stejně tak chci happyend u zaklínače. Pokud člověk stráví několik let čtením/hraním za hrdinu kterej celou dobu strádá a trpí tak očekává konec ve kterém se jeho hrdina dočká určitého štěstí.
-
-
Trošku off-topic, ale nechť: Jestli jsi čekal happy end u Zaklínače, tak tos asi nečetl původní román a povídky. Jinak bys věděl, že v Sapkowského světě se takový věci nekonaj.
-
naopak zjistit že to cele byla jenom fikce blázna by bylo rozlousknutí jako blázen po tom všem epickém
-
a proč by ne?
-
-
-
To je už jako kecat autorovi do toho jak má napsat knihu. Nevím já už jsem těch happy endů přežranej. Takže hořký konec nebo špatný bych uvítel. :-D
-
-
Kdo chce 100% happy-end? Co bych dal alespoň za pořádnej epilog, outro, cokoli! Za odstranění neskutečného množství chyb... *7*
-
Jenže lidem nevadí, že konce jsou hořké nebo špatné ve smyslu "bad ending".
Zatím mi to jako porozovateli připadá takto:
Bioware slíbili, že vaše celková rozhodnutí v trilogii ovlivní konec a osudy vašich hrdinů. Jenže je to asi trochu jinak: vaše celková rozhodnutí v trilogii ovlivní číslíčko, jehož velikost ovlivní možnost si nakonci vyhrat z až tří předpřipravených konců. No a fakt, že se objevilo spoutu názorů, že ony konce nejsou moc uspokojivé a jsou si dost podobné, tomu taky nepomáhá.
Takže to opravdu vypadá, že lidi chcou jen to, co měli slíbeno - uspokojící závěr, který opravdu sami ovlivní. A neDeus Ex Machinu, co ti nabídne tři možnosti + cutscénu, kde pár tvých squad memberů ztroskotá na nějaké planetě a konec.
A celé je to umocněno tím, že Mass Effect má být právě story oriented game... -
aha...takže to chápu dobře že jsi to ještě nehrál?
Jako, mne je jedno, klidně ať je to hořkosladký, at umřou nějaké hlavní postavy...ale ve chvíli kdy spojíš celou galaxii a na konci se rozhodneš zmáčknutím tlačítka, to košér neni.
následující odstavce asi budou spoileroidní tak kdo se nechce ochudit tak ať to nečte...Přijde mi že celé tři díly nám bylo ukazováno že Reapeři vlastně jdou porazit konvenční způsobem. V prvním díle to byl Nazara, v druhém kolektoři, ve třetím díly jsme zničily několik reaperů za pomocí konvenčních zbraní. Prothean řekl že byli unifikované imperium, zatimco v tomhle cyklu je mnoho národů které mají vlastní slabé a silné stránky takže tam kde selže jedna rasa, muže být uspěšná jiná.
Celou hru lítám po světě, urovnám konflikty a sbírám tu nejvíc motherfuckeruberhustou flotilu...jen proto abych hru rozhodl jinak než s touhle armádou? Po konci nevim kdo přežil? Nejen z mých spolubojovníků ale i NPC které jsme potkávali po celou dobu? Nezjistíme jak bude pokračovat vývoj Kroganů, Gethů, Quarianů? -
-
Počkej takže to že spojíš celou galaxii :-D znamená že to musí skončit SUPER HAPPY ENDEM ? :-) ja ti nevím :) pokud vim tak reapeři už jednou vše vyhladili :-D a teď se jim to nepovedlo (snad), poud se nemejlím. To ti nestačí ? potřebuješ ultra konec ? :)
-
mozno to, co sa stane s kroganmi, gethami etc zistis az pri dalsej hre od Bioware zo sveta MassEffect ;)
-
-
Aha... jak kdyz byli vsechny Mass relay zniceny?
-
-
MMO zasazený o 50000 let dopředu?
-
-
Imho si bioware odřízlo cestu k prequelum.... protoře cokoliv uděláš před závěrečnou bitvou nemá prostě smysl páč shepard stejne o všem rozhodne sám jednou ze 3 možností....
-
-
-
-
-
Dodávám ještě sem to nehrál :) ( nedohrál)
-
-
Promluvíme si až to dohraješ, na 90 procent změníš názor. :-D
-
-
To je to až tak hrozné ? :-D ...
-
-
-
-
Zpráva mi vyrazila dech, příběh velitele Sheparda je pro mě jedno z nejepičtějších dobrodružství jaké jsem hrál... Naverboval jsem zrovna krogany a teď díky tomuhle článku nevím, jestly mám ve hře vůbec pokračovat a raději si zachovat vzpomínky na úžasně epickej závěr dvojky, kdy se mi u závěrečného videa klepaly kolena a modlil jsem se aby to celá posádka ve zdravý přežila... Moc se omlouvám za to co napíšu ale to ku*va lidem z bioware co udělaly skvělej první a druhej díl mrd*o v bedně ???
-
-
Ne, to jen zasraný EA zřejmě řeklo "Koneeeec, není čas a my chcem peníze na jarní/letní dovolený, takže vystřelte rychle pár konců do hodinky at stihnem oběd od manželek. A náš big boss se nechá pozdravovat..." End of story.
-
-
A tady jeden známej sepsal na blog své pocity, je to plné spoilerů, ale docela dobře vystihl celé jádro problému aneb proč konec je a zároveň neni uspokojivej...
http://budjik.bloguje.cz/922651-uvaha-o-konci-mass-effectu.php -
Delaj z lidi blbce, kdo jim tohle koupi?
-
-
já...chci mít kompletní trilogii...
BAAANG! a tohle si rekne x tisíc lidí a máš z toho pro EA co??? no přece profiiiit kámo.
-
-
Omluvte můj slovník, ale konec je prst do ..... všem ME fanouškům. Nechápu že to v žádné recenzi nezohlednili! Hodnocení 9/10 a 90%+ jsou fraška...
-
-
Naprosto souhlasím. Někdy si přijdu jako kdyby jim prostěřekli "jestli tý hře nedáte minimálně tolik a tolik, tak uvidíte co s Váma uděláme."
-
-
No nevim, muj konec byl z meho pohledu velmi pozitivni. Na druhou stranu byl nedostatecny - nemohu si pomoci, ale jako zakonceni trilogie se mi zdal odflaknuty, cekal jsem vic. Prilis kratke outro - cekal jsem mnohem vice informaci o vysledku meho snazeni.
-
-
Jeste jsem ME3 nedohral, takze nemohu soudit. Ale po nekolika hodinach hrani ME3, jsem spokojen a vnitrne ho prirovnavam k povedenemu filmu, ktery mohu sam ovlivnovat a pripadam si jako bych tam skutecne byl. A stejne tak u filmu neocekavam, ze po vyreseni kompletni zapletky, budu mit jeste dalsi film, ktery mi bude vypravet cely pribeh, co se delo potom (s trochou nadsazky). Respektive ho proste zakonci jak kdejaky jiny film, odchodem hrdinu ze sceny, nebo flaknuti pesti dotycnemu, ktery te celou dobu toho filmu nehorazne prudil :)
-
-
A tady prave ten odchod hrdinu / flaknuti pesti chybi. Ten Tvuj fiktivni film ma rekneme 7 hrdinu a koncil by tak, ze jednoho z hrdinu vyhazuji nekde z baru na ulici a Ty by sis rikal, a co tech dalsich 6? Umreli? Prezili? ...
-
-
Mno uvidim, kazdopadne si aspon jako film uziju ten prubeh :)
-
-
Průběh je v pohodě, zmrvili jen ten konec...
-
-
-
Bioware se povedlo to co Shepardovi v ME3. Ten tam spojil různé rasy, BW zase spojil PC-hráče a konzolisty :D
-
-
To jo hej :D good one *1*
-
-
osobne som to este nedohral, takze neviem o co presne ide. Rozhodne sa, ale desim konca hry, ktory vyznie ako v DEUS EX Human Revolution. Tam som bol zo vsetkych koncov vydatne sklamany. Je to nieco podobne?...prosim nespoilerovat...len prirovnat
-
-
No v porovnání s ME je konec Deus Ex trhák ;)
-
Něco takového akorát mnohem horší *15*. Navíc se konce moc od sebe neliší.
-