-
No tak podpoříte mě v petici za jiný konec L.A. Noire,vždyť ho doslova spláchli. A vůbec jsem pro petici aby si scénáře psali sami hráči!!!!!!
-
-
Bohužel LA Noir, neni konec trilogie...zkus to za dva díly :D
-
-
na odlahcenie:
http://i.qkme.me/36jzum.jpg
dufam ze ten ending bol fakt len sen/indoktrinacia.... inac fail -
Absolutně nevím, co všichni kafrají. Shepard bojoval pro záchranu země a přežití ras. Ne aby všichni na konci zpívali kumbaja a vyvalovali šunky na pláži *1*
Jo. S koncem jsem spokojen. Výsledek zoufalého boje může být maximálně holé přežití. Bioware za tím udělalo definitivní tečku, což je jen dobře. Už se to pomalu zvrhávalo v telenovelu *2* A také se mi líbilo, že nechali dost prostoru pro moji představivost. *3* -
-
Lidé si stěžují že konce nejsou logické....jakože celou hru dáváš dohromady monster armádu aby jsi pak rozhodnul "tlačítkem", nevíš co se stalo s kámošema, spojencema, galactickou společností. A co je nejduležitější....máš 3 možnosti a všechny jsou na hovno, protože mu Shepard by řekl "fuck u catalyst" a rozstřílel by Reapery v boji o tuhle možnost lidi bojují, chtěl prostě možnost kdy Shepard odmítne a vsadí vše na to, že je k boji dobře připraven. Málo kdo chce happy happy end, ale už jeho možnost by tam byla fajn a těm co by se nelíbil...well, furt by jste tam měli další možnosti.
-
-
Ale jak by mohl byt k boji pripraven? Jedinou jejich nadeji byl od zacatku Catalyst a do te doby vydrzet. Boj by nevyhrali nikdy. Nakonec ani protheane ne.
Ohledne Mass relay - potrebujes je k zasazeni reaperu v celem vesmiru. Co by tam meli dat? Im commander Sheppard and i dont need Catalyst solution, i need relays? -
-
"Jedinou jejich nadeji byl od zacatku Catalyst"
Já jsem se obával, že Crucible a Catalyst jsou právě to, co Reaperům pomůže k dokončení cyklu a ne naopak. A v těch 3 koncích to i tak v podstatě bylo. Planety zdevastované (ne-li zničené po výbuchu Mass Relays) a veškerá síla galaxie nashromážděná u planety Země, která je nemůže uživit. Jejich světy odsouzeny bez lodí k záhubě (Kroganský svět zničený dřívější válkou s Turiany) a Quariani byly u Země všichni, ne? (byla to migrační flotila, kdyžtak mě opravte) -
Reapeři jsou roztroušení po celé galaxii, bojují na Palavenu, na Thesii, bůh ví kde ještě. všechny spojenecké flotily jsou koncentrované u Země.
Protheani ho nevyhráli, protože první co Reapeři udělali bylo to, že vypnuly Mass Relays, takže jakákoliv evakuace, nebo posili neměli nárok se někam dostat(informace z ME1), dále Javik(Prothean) říká že byli jako imperium jednotné, unifikované a ve chvíli kdy odhalili Reapeři slabiny...opět, protheani neměli nárok.
Chceš tim říct že všechny, uplně všechny národy v galaxii, které jsou spojené by to nedali? Já myslim že ano, ale byl by to takovej ten ultimátní end, kdy musíš mít vše splněné, jinak nemáš šanci.
Ten další odstavec nechápu. Nepotřebuješ je k zasažení, páč by jsi nic nezasahoval, vyřešil by jsi to konvenční silou. Žádná Deus ex machina....
-
-
tak jako ta moznost tam byt mela, ale ve vysledku, ty bys reapry porazim, zlomil bys cyklus ale dal bys prubeh chaosu pred kterym te reapri ochranovali, coz je v podstate to same co destroy moznost, jen s tim, zeby ti zustali mass relays, a kdyby te reapri porazily tak by se v podstate nestalo nic a ty bys byl jen jeden co umrel v tomto cyklu, a další cyklus by prisel po tobe... tyto konce cvo bioware napsalo se to snazi nejak vyresit, jit do hloubky.....spis me stve, ze se poradne nedovis osudy vsech ostatnich a nevidis skutecne dusledky tvych rozhodnuti a činů (ve hře je vidis skvele) ale po vstupu na citaleu a konfrontace Jacka Harpera nehraje vubec zadnou roli to jak ses zachoval k rachni, getum, kroganum atd atd. a jakou valecnou silu jsi sebral. Ja sebral aktivni vojenske sily 6998 (100% pripravenost skrz multiplayer) s tim aby mi vsichni oblibenci (Garrus, Grunt a moje romance Ashley) přežili, ale to se vůbec nedovím, to mě štve.
-
-
To nám všem právě vadí... Já nechu prostor, aby mi moje představy potom zničil BW... Měli udělat Epilog jako třeba v DA:O nebo Fallout, kde se dovíme co se s ostatníma dělo po konci...
-
-
Ovládáš Sheparda, ten zemře, takže nemají komu ukazovat, co se dál stalo *5*
-
absolutne suhlasim
-
-
-
Já stále doufám v to, že ty absence epilogů (to, že tam není vysvětleno co se stalo pak) jsou jeden velký bug, který se v příštím patchi opraví :(
Stejnak pokud chtějí udělat MMO, nebo nějaké pokračování, tak musí zvolit jeden z těch možných konců...Podle mě zvolí modrý konec, protože zelený je podle mě prostě divný a červený by zničil gethy... Nebo zvolí 4. kdy Sheperd odmítl zvolit a ta hra bude o globální válce proti Reaperům :) -
-
Tohle mě vlastně taky napadlo. Ten konec je takový fiasko, že jsem si říkal jestli jeho absence není jen bug :-D ale to by už asi oznámili.
-
Jen ne dalsi MMO *8* jeste prekousnu MP V ME3 ale komplet cela hra jen MMO ne diky to uz udelali s SW a to si myslim staci.
-
-
Kdyby udelali MMO ve stylu ME3 MP tak bych nemel vubec zadne vyhrady - tzn mit vlastni lod s partou, nebo NPC. Litat po vesmiru, plnit mise... samoszrejme s combatem jako v MP
-
-
-
A jestli někdy budou další hry ze světa ME. Tak prosím, já chci příběh Tali a její rasy:)Třeba mi konečně někdo vysvětlí, proč tak blbě navrhli Ghety (ikdyž docela slušně to objasnil Legion při vstupu do Ghetské sítě)
-
-
Prostě to podělali no. Klasickej chaos organických bytostí. :-D
-
-
Ale víte, co je nejhorší? Že jste se za záchranu lidstva a ostatních ras "odvděčili" tím, že všechny válečné lodě a všichni Kvariané se minimálně dalších 50 let nepodívají na své domovské světy při zničení Mass Relay. Tudíž Tali se nejspíš nedožije návratu na rodnou planetu, Garrus neuvidí rodinu, Wrex neuvidí svého syna atd. Tohle bych aspoň chtěl vysvětlit:)
-
-
Holt, takovej je zivot :P
-
No tak, při vybrání červené možnosti, zničení reaperů s 5000+ sílou, Shepard prežije a na zemi zůstané spousta reaperské techniky. Myslim si že z toho vydolujou nějakou technologii a ani bych se nedivil kdyby se naučili stavět Mass Realaye. Jo bude to trvat, ale galaxie se navrátí do svích kolejí. Trošku mi to připomíná Star Trek Voyager. Tam se taky vracely přez celou galaxii domů :D. -
-
Jestli přežil další pád z vesmíru tentokrát bez masky a bez brnění a bez několik měsíců dlouhý rekonstrukce těla tak nechápu proč jsem nebyl v průběhu hry nesmrtelnej :-D
-
-
Prevzetim prime kontroly nad tim mu odebiras god mode, protoze jako operator jsi jen clovek :)
-
Tak já nevim, třeba to video není ze země, ale z kousku zničený citadely. Ale musim uznat, tyhle endingy se mi nelíbý. Byl bych radši za konec kde by Mass Relaye byly nezničený, Shepard žil, reapeři zničeni a synthetici živí.
-
-
Fouká tam vítr a jsou tam betonový kvádry... Tohle video je jedinej důvod proč ještě aspon trochu veřim halucinační teorii :-D
-
-
-
-
Dalsi vec co me trochu nastvala byla ta ze kdyz mel Shepard flashbacky videl Jokera,Andersona a Liaru wtf? kde je zbytek? kde je osoba s kterou ste meli romanci kdyz uz meli tam dat vsechny dulezite cleny posadky.
-
Takovy klasicky Fallout konec. Tam Te take efektivne vyhostili z domova (je to svinstvo), ale jinak je to happy end (aspon pro me).
-
jo to me osobne taky dost mrzelo to me po smrti Sheparda trapilo asi nejvic to ze se nikdo nemohl vratit.
-
-
POZOR NA SPOILERY
Jezis proc tu hru nenechaji uz spat musim rict ze s koncema sem byl ze zacatku mirne nespokojen ale kdyz sem nad tim tak premyslel zacalo mi to davat smysl a proste sem se s tim smiril a myslim si ze kazdej by mel.Ano Paragon ending a Syntesis jsou temer stejne a vubec vsechny 3 dost podobne taky bych chtel strasne moc vedet co bylo dal s celou galaxii s flotilou vsech moznych ras s postavou s kterou ste meli romanci (u me Tali) ale kdyz si to tak vemete nemusi to byt konec tahle znacka vynasi muzou se vratit pred konec a udelat to tak ze Shepard mel vizi budoucnosti bo co ja vim.Kazdopadne po konci titulek Astronom rika ze povi jeste jeden pribeh...takze neco po tom byt muselo a rekl ze bude vypravet pribeh o Shepardovi ne o tom co bylo dal s galaxii takze Shepard jeste nejakym zpusobem existoval? mohla se jen jeho mysl prenest na Paragon endingu? nebo se nekde pretvoril zas pri Syntesis? jako dokonalej syntetik? (nebo prezit pri Renegade?) at je to jak je myslim si ze prosit Bioware at dela novej konec je zbytecny meli by to nechat tak jak to je ja vim ze snad prohlasily ze s Shepardem se vidime naposled ale kdo vi je moc popularni a ME3 vyvolalo spousty otazek takze dobra sance delat na dalsim dile a co nejvic otazek zodpovedet.Prislo mi ze hra bylo kratsi jak ME2 to em trochu mrzelo ale i tak sem si to naramne uzil a rozhodne doporucuju.
PS:pardon za gramatiku -
-
Tohle řekl Mike Gamble:
"Whether you're happy or angry at the ending, know this: it is an ending. BioWare will not do a "Lost" and leave fans with more questions than answers after finishing the game.."Mě prostě přijde, že lidi chtějí to co jim bylo slíbený, ne nějakej Disney ending protože maj depresi z toho že Shepard umřel.
Já bych si třeba tu hru nepředobjednal ve sběratelský edici kdyby nelhali o těch koncích.. -
-
kaslem na to ze shepard umrel, ci nie ci co, tvoja main postava je shepard, ale su stebou pocas troch casti aj mnohy iny ludia o ktorych sa nic na konci nedozvies, hlavne ide o to a ano koniec ma zaskocil, tzn ja som cakal nejake masovo likvidacne orgie a ono tam je nieco ine, ako som spominal to nevadi ze hlavny hrdina umrie, ved moze vadi my prave to, ze koniec to nie je poriadny, je to taky nijaky koniec, mohli to skratka ukoncit kusok obsirnejsie, aby si kazdy prisiel na svoje aj ten co ma rad viac info a aj ten komu je to jedno, hlavne ze si zastrielal
-
-
Ja nechci novy konec, ja chci rozsireny konec. Minimalne videt co se stalo s celou posadkou (se vsemi) a kolik flotily prezilo atd. Alespon ekvivalent konce ME2, ne neco slabsiho.
Tohle by mohl byt spoiler i pro ty, co hru dohrali:
Slysel jsem, ze tohle je definitivni konec pribehu Sheparda, ale do universa ME by mohly byt zasazeny dalsi hry.
-
-
ty tři konce nejsou špatné..přece jenom souhlasím s Ilusivemanem
(jak mě konec přesvědčil) Reapery je třebe ovládat! Bez nich by byl chaos!
Btw už v šepardové době existovali 2 UI (geth,EDI) válka je nevyhnutelné a možnost dalšich ras které se teprve klubou k tomu správnemu momentu žít v miru a prosperitě muže být navždy zničena. Buď ovládat nebo být zničen ale chtělo by to trochu míň vsázet na všemocnou fantasii a poodkrýt důsledky oněch a oněch rozhodnutí co se stane se zničenymy mass relayi ? Co bude se zbytky spojenecké armady uvězněnými v soustavě Sol? Podaří se opravit Citadelu? Vyvine nějaka rasa mass relayi? chmm -
-
PRECO ? preco by bol bez nich chaos ? to su ty tam natolko sprosty alebo sa ti zdal ten cely vesmir obklopeny chaosom ? mne nie vsetko malo logiku okrem reaperov, ty absolutne logiku nemaju, nema logiku to preco by bolo bez nich chaos ? rasy nevedia uvazovat spravne, poucit sa zvlastnych chyb, treba ktomu niekoho silneho aby im prikazal UMRITE ? a preco maju prezit ony ty reapery aj ked samozrejme vieme ze kto vlastne su, ale preco, ake pravo ma catalyst zasahovat do prirodzeneho vyvoja svetov ? preco zasahuju vobec, ochranit mladsie rasy pred vyspelejsimi tym ze vyspele rasy zlykvyduju vyvrazdia, to je genocida na galactickej urovni, ano je to len hra, ale ked sa nad tym zamyslis, nema to logiku, hlavne to akym pravom rozhoduje o tom niekto ze kto bude zit a kto nie, nemyslim ze tebe by sa pacilo skapat len preto, ze si si dal vytetovat lastovicku na ucho, ale ja neviem a niekomu sa to nepaci tak umry, a no nic, skratka ma ten koniec kus rozculil, rozumiem tym koncom, ale nesuhlasim snimi
-
-
několik přikladů.. Lidé X Turiani,
Rachni X "Citadela",
Krogani X "Citadela"
Geth X Quariani
Geth X Heretici
UI(EDI je to jen teorie ale kdo je inteligentní ovladá emoce jako hněv) X neopovažuju se určit..
PS:mohl bych pokračovat dál ... Je třeba reaperů k tomu aby začal novej cyklus nebo v připadě ilusivemana k ovládnutí absolutně všeho aby nastal řád... je to jen teorie dle mě ale správná..
PS2: REAPEŘI jsou vlastně všichni kdo byli sklizeni a povzneseni dle uryvků usuzuji že odsud pramení jejich inteligence vlastně se skládají z živých bytostí z nás(viz ME2 collector base,ME3 zaklady citadely..) vlastně stále existují jako reapeři (viz Shepyho poznámka na Rannoch k umirajicimu reaperovi) dle toho je vlastně blbost aby ochranovali slabých byli taky jednou sklizeni a povzneseni (podle toho počet reaperů) jsou aby mohli ostatní křehké civilizace ne tolik vyspěle taky zažít svuj zlatý věk..jak to dopadlo u nás u méně vyspělých zemí...? Přijeli jsmě vytěžili co se dalo zotročili nebo vyhladili... jak to bylo s američany? jak to bylo s válkou v iraku.. mysliš že by někdo nechal naše žabí přátelé salariany rozvinout se v co jsou "teď" ? Stačilo poslouchat protheanovy reakce na kdysi nevyvynuté civilizace.. budu ho parafrázovat: jsou tu aby ti lepší zesílili...
-
-
Dobře, ale v celý dvojce a trojce je ukázaný, že AI chtějí žít v míru, bez jakéhokoliv náznaku o nějaké vzpouře/vyhlazení organických forem života. Proč se to teda najednou před tebe předhodí v posledních 5 min? Kdyby třeba byli nějaký náznaky toho v průběhu celý hry (nevim třeba že Gethové stejně zničí Quariany a přidají se k Reaprům i když jim pomůžeš) tak by to mělo logiku, ale takhle je to prostě divný... -
-
Gethove sice nemeli duvod bojovat proti svym stvoritelum, ale Quariani porad chteli bojovat proti nim (bohuzel vetsina). Porad hledali nove zpusoby jak je znicit a Gethove timpadem museli nalezite odpovedet => valka a chaos.
Nebyt Sheparda a Reaperu, tak by to tak mohlo byt naveky dokud jedna strana nevyhladi druhou (aspon podle Catalysta). -
-
Co se týče Gethů a Quarianů, tak...
Ve skutečnosti je tu třetí možnost a to ta že uzavřou mír a oba půjdou do boje se Shepardem. Tzn ne jen možnost,že jedna strana zůstane a volba gethi nebo quariani přežijí.
Tak tu zřejmě nějaká možnost na fungování organiků a syntetiků je.
Ostatně to naznačil již legion ve dvojce.
Ale to ne, prostě reapeři musí vše zabít aby se zachoval řád a organici nežili se syntetiky. wtf? -
-
Dat dohromady Gethy a Quariany byl muj cil od ME1 a v ME3 se mi to i podarilo. Stejne jako jsem naverboval Rachnii a vsechny ostatni rasy. Sila kombinovanych vojenskych sil se blizila 8k (nebyt toho horniho limitu, nejspis by armada dokazala porazit reapery konvencnim zpusobem).
Ale musis pochopit, ze Catalyst a Reaperi to vidi jinak. To mas to same jako rada citadely a parlament: take neverili na reapery dokud je nezacali systematicky vyhlazovat. A kdyby ses zeptal Catalysta na mir mechanickych a organickych forem, nejspis bys dostal stejnou odpoved jako od rady na reapery: Ah yes, peace between Geth and Quarians?! We've dismissed that claim. A i kdyz by to videl, neveril by, ze to pretrva.
-
-
Myslím že se shodneme že konce mají logiku ale myslím si že míra informací zjevná ze Shepardova rozhodnutí je nedostačující ...plus mohlo by být více alternativ konců zavysející na velikosti,složení armádí a provedení poslední mise..
-
-
pod to bych se podepsal, ano presne tak..... jako meli nejak ukázat dusledek toho co jsem behem tech vsech 3 her udelal, ano v prubehu 3ky se rozhodnuti 2 a 1 projevovala tak jak bych ocekaval, cili vyznamně a dobře, jen na tom konci ne...skoda ale zas až tak me to netrapi ja po tom co mi caalyst vse odhalil bych tak jako tak volil control....
-
-
Byl jsi indoktrinován. Reapeři zvítězili.
Samotná hra píše, že se máme připravit na DLC a vrací nás před útok na Cerberus, takže to vše nakonec může a pravděpodobně také skončí jinak. ME2 mělo cca 5 příběhových DLC a 3ka jistě nebude výjimkou. Vzpomeňte na Fallout 3, kde až třetí DLC zakončovalo "řádně" příběh.
-
-
-
No i Legion to vysvětloval, že ne všichni "tvůrci" byli proti životu s Ghety, ale radikální křídlo Quarianů je buď vyvraždilo nebo vyhnalo ještě před válkou.
-
-
nemyslím si že byla až tak chyba s gethy (nauč se to už prosímtě psát pořádně..) jak tu furt předhazujete spiš přirozená neslučitelnost pokud nepočítáme ty společné cíle ....společný nepřitel potom se nachazejí jejich cile poněkud odlišnymi směry
-
-
-
-
-
Chtěl bych se všech co už to dohráli, zeptat na to, jak se jim líbil multiplayer a jaká tam mají skore. Děkuji.
-
-
Jaký mám skore nevim, par hodin jsem tomu dal, je to celkem zábavný, určitě si to jednou za čas zahraju.
-
-
Lidi nestrašte já sem to ještě nedohrál.. *1* začínám se bát *1* *1*
-
-
Ach jo když si vzpomenu jak jsem to hrál a řikal jsem si, že žádnej konec nemůže takhle super hru zkazit...
-
-
už dál číst nebudu..*13* tohle si teď říkám taky *1*
-
-