Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A nenapadne je konečně udělat port i pro PC?

Ach jo... *13*
    • Ne každej má na pc gamepad s analogem. Systém ovládání hráče a hokejky je dělanej právě na něj, jak bys to pak chtěl hrát na klávesnici? A to že když si chci koupit hokej tak si dokoupim i gamepad neni moc snadný
      • A to, že když si chci koupit hokej, tak musím koupit i konzoli je snadnější?
      • A proč to v dřívějších ročnících (95-09) bylo možné hrát na klávesnici? Najednou by to nemělo jít? Scestná myšlenka...
        • Nejspíš proto ze tam nebyl skill stick!!! (Práva analogova packa)
    • Né, to vůbec. PCkáři jsou přece hrozní piráti. Oni jsou vždycky ti zlý. *16*
  • Novinky pěkné, jen na nich ještě zapracovat. Přesto to ani zdaleka neodpovídá ceně 1300 Kč. Pro hráče bylo přízivnější vydat každý rok DLC s cenou okolo 400-500. A jednou za 5 let vydat normální komplet pořádně předělaný dle vývoje technologií. Bohužel pro EA je toto samozřejmě nevýhodné. To samé platí u série FIFA.
    • Zábava na rok za 1300 je hodně? kolik utratíte za pivo v hospodě? To je přece také pořád stejné a jedinou novinkou za posledních několik let je tam grep a citron :))
    • to zase pozor.. akorat to ma EA spocitane..
      tam kde drive nebyly DLC, ted jsou jich mraky..
      a tam kde by mohly byt, proste dal vydavaj krabicovku za plnou cenu kazdej rok.. lidi jim to zerou *15*
  • Už to konečně začíná vypadat jako bruslení, a né jen takové bezduché točení kolem své osy
  • Chapu, ze cetnost pouziti toho backskatingu v ukazce je dana tim, ze proste snazi prezentovat ten prvek, ale pusobilo to dost divne. Snad ve finalni verzi nebude tenhle styl prilis overpowered, protoze hlaska "you'll be able to backskate anytime with a puck" me trosku vydesila.
    • Tak ten backskating de provozovat i ve 12ce, minimalne si tak muzes s bekem zajet za branu.
    • Musíš uznat že ten backskating s tim obráncem za branku, že to vypadalo dost dobře.

Na PC bych za to zaplatil klidně 1500, jestli si někdy pořídim konzoli, tak tohle bude první hra co kupuju.
      • Já hrál spoustu hokejů na PC a bylo mi vždycky líto, že ta série na PC nevychází. Jednou v zimě jsem dostal strašnou chuť si zahrát a tak jsem si koupil XBOX s NHL11. Když jsem to přitáhl domů, spadla mi čelist, jaký to byl rozdíl v porovnání s tím, co bylo na PC. A ač jsem váhal, koupil jsem si i NHL12 a tenhle rok do toho jdu zase. Jinou hru na XBOX nemám, hraji radši na PC, ale hokej je hokej ...
        • zdeeneek
          Prepiste dejiny - PC hrac napsal, ze konzole neni na h*vno *4*
          • Tak je přepište dvakrát. PCčka mám snad odjakživa a teď k tomu Xbox kvůli Forze a NHL 13. Nevím proč to musí všichni kastovat. Jen mi z toho videa přijde, že ten puk mají na hokejce snad nalepený. Tak snad v reálu budu mít lepší pocit.
  • bohuzial, najdolezitejsiu zmenu neurobili....a to je zmena zariadeni, na ktore NHL vyjde....ak by to vyslo aj na PC, bol by som prvy, kto by to predobjednal :)
  • Cypri
    My s klukama ve skole hráli turnájky v NHL12, ale není tohle nějaký pomalý?
    Nebo se mi to jen zdá? Mě fakt přijde že se to hejbe nějak moc pomalu sakra.
  • Z hovn* bič...
  • Cau. DO diskuze to moc nepatri, ale nevim dke jidne bych se ptal :D
    Strejda vyhrál Xbox360 v re play ( hlavně, že já tam porad taky posilam a porad nic :D )

A koupil si na to hned pár her včetně NHL 2012.
    Samozřejmě nikdo z náš předtim neměl v ruce konzoli a když sme zkusili nhl tak sme to hráli jako fakt otřesně.... davali sme trenink a dali si pár zapasů, ale o moc lepší to nebylo byli sme rádi když sme dali aspon jedne gol.
    Takže sme taky kokosove ? A nebo vam to taky dalo, než ste se to naučili ?
    • Jestli si nikdy nehrál na žádný konzoli tak vaše koko výkony jsou pochopitelný. Nicméně až si zvykneš a začneš do toho pronikat, tak teprve pak přijde to pravý NHL ;)
      PS.: Právě v tom je to NHL supr. Ve fifě si umí nakopnout nahravku a zavěsit uplně každej Retardson. No co - prostě fotbal.
    • zdeeneek
      Cviceni dela mistra. Vyděržaj pijaněr ! *4*
  • nevim no, nekdo tu psal, ze to nhl vypada porad stejne? *1* graficky mozna, ale podstatna zmena je brusleni coz uz konecne pripomina opravdu hokej, konecne se hraci pohybuji tak jak maji. No, uz tato novinka mohla prijit mnohem driv, ale s necim kazdy ten rok musi prijit nebo by za chvilu nikdo ty pokracovani nekupoval :-) Nicmene se mi to stale zda pomale, porad to neni ta brutalni rychlost jako skutecne NHL, nebo teda kdyz koukam na TV *1* posledni jsem hral NHL 11 a bylo docela pomale, i na videu to bylo poznat a taky jsem veril, ze hrat je jine nez na to koukat a moc nebylo.....urcite bych jeste vic zrychlil a pridal vice souboju telo na telo, tezko rict v jake to hrali obtiznosti. Jinak parad, ale proste....porad mi chybi ten autenticky dojem toho NHL
    • s tou pomalosti - NHL12 byla v dobe vydani znacne rychlejsi, po ale zhruba pul roce prisel nejaky update, ktery zanesl urcite zmeny a hru docela zpomalil. vetsina reakci byla pozitivnich, pri hre to delalo dojem mnohem vetsi hokejovosti. Ono je neco jine to takhle sledovat na youtube a hrat v online modu proti realnym hracum... :)
    • hraju na xboxu vsechny nhl od roku 2009... muzu rict ze nejvetsi zmena mi prisla v roce 2010 a od ty doby jsou to male zmeny.. ktere rozhodne neopodstatni 1300 cenu... 11 - lamani hoejky a ve 12 se o neco vylepsil system narazu... ve 13 se zlepsilo brusleni..., ale uz od 11 to vypada stejne..
      • golmani nic? herní módy nic? prace s pukem na hokejce nic? "o neco vylepsil system narazu"? nerikam, ze je to dokonale, ale kazdy rok od NHL11 je ten posun hodne vyrazny, dokonce primo v NHL12 uprostred sezony to trochu prekopali po herni strance... dnesni clovek je schopny den co den utratit par stovek za uplny picoviny (nejen alkohol a ciga, tech veci je vic a nerikam, ze zrovna vy jste ten pripad) ale 1300 za nejlepsi a hodne dobry hokej jednou za 365 dni je hodne... zvlastni
    • presne ten pocit - je to pomaly. A je to videt i na tom, jak "makaji" ti hraci. Nohy sotva tahaji za sebou... Jinak ty souboje na tělo - jejich počet se určitě zvýší s obtížností jako ostatní roky. I v tomto videu je vidět jak protihráči nepořádně nenapadají...
      • Game settings / game speed

*3* *3*
  • DusanMPupak
    Nemůžu si pomoct, ale pořád to vypadá značně nepřirozeně. Tím nemyslím jenom pohyb rozhodčích, to je taková třešnička na dortu.

Přemýšlel jsem dlouho, čím to je. Došel jsem k závěru, že jednotlivé části pohybů vypadají celkem věrně, ale jako celek je to nepřirozeně pospojované. Jakoby následující pohyb nebral v úvahu směr a rychlost (sílu) toho předcházejícího. Oproti ladnému a plynulému hokeji to potom působí značně škubaně. Co myslíte?
    • Myslím, že to není realita a nikdy nebude. Mezi NHL v TV a NHL game když se budeš snažit tak asi ještě pár let potrvá že si těchto věcí budeš všímat... Jde spíše o to, jak moc se tomu co vidíš v TV dokážou přiblížit a mnohem více žážitku, kterej pocítíš během hraní. *4*
      • zazitky, ktore som pocitil behom hrania boli napr. ze hrac tenky jak somalec prevalcoval hraca o 3 hlavy vyssieho a raz tak sirsieho.. alebo ze som napriahol a v naprahu som este skoro 2x obkruzil okolo branky.. (bez dotyku puku).. alebo nevysvetlitelne chovanie brankarov.. ked ti dolezity napinavy match stroskota na tom ze brankar sa rozhodol svacnut o zem a bezmocne mmavat hokejockou.. radsej si zajdem ten hokej nazivo pozret ako toto..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit