Přejít na výpis diskuzí
Pětiminutový E3 trailer na Metal Gear Solid V hraje znovu na city
9.6.2014 | Adam Homola
53 příspěvků
-
japonská kultura je nám sice cizí ale kdybych mel trailer hodnotit z našeho pohledu tak horší trailer jsem v živote nevidel, jak z hlediska hudby, strihu, scenare.
-
Co to má Snake zaraženýho v hlavě?Diky za info.
-
Last of Us má daleko stupidnější příběh a daleko stupidnější charaktery nic proti a i hratelnost je poloviční oproti MGSIV
-
Netvrdim ž příběh k MGS4 je klišovitý a šablonovitý, jako spíš že je stupidní. A je to samozřejmě můj subjektivní názor. Last of Us je někde jinde úplně.
Jinak na tohle téma (příběh MGS4) doporučuju zkouknout recenze od tohodle borce. Rozebral tam perfektně všechny díly. Last of us tam má taky
https://www.youtube.com/watch?v=_JnaWNMTmwk&index=6&list=PLE205CA59C798C525 -
To co jsi napsal je hodně subjektviní a není tam napsáno nic, co by nějak shazovalo kvalitu příběhu dolů. Takhe podobně klidně můžu psát o Last of Us, kde je ten příběh taky hodně klišovitý a šablonovitý, ale ne i přes tyto výtky se mi líbíl příbeh v Last of Us a hru jsem si užil..
-
Trailer hezký, super akorát se mi nelibí ta trochu poposekávaná kamera ale myslím že to bude věc streamu. No nuže, už se těším no. Co víc ještě říct.
-
1) Celá linka kolem Merryl a Johnyho (ten s neustálým průjmem) byla směšná
2) Neuvěřitelně natahovanej konec
3) Otacon tam zase bulel jak malá holka i když slíbil že už to neudělá (přeci jen to ve dvou hrách stačilo)
4) Raiden byl moc OP
5) Dokázali zpětně pokazit jinak výbornej příběh MGS3. Zbytečně se v něm šťourali a změnili zpětně charakter
postav, který ti tam pomáhali. (Zero, Paramedic, Sigint)
6) Extrémě slabý nepřátelé. Jen modelky v special oblekách, který napadobovali bosse z předchozích dílů
7) celkově bylo vidět, že Kojima už neví co s tim a že už chce celej Metal Gear uzavřít a tak tam uměle zapojil postavy, který tam jinak byly zbytečný (např. Mei ling)
8) Nanomachines - cheap vysvětlení pro všechno (i Vampovu nesmrtnelnost wtf?) -
Prostě Kojima .... čím je blíž reálnosti tím víc bijí do očí herní mechanismy . Jeden z nejlepších "filmových" eposů pokračuje a doufejme , že kromě toho že se bude na co koukat , přinese také hru která překvapí i v hratelnosti . Plížení a souboje s bossy tu budou stále , ale přece jen poletující draci a sajdkárová mezihra v Guns of the Patriots bylo už trohu moc i na mne ....
-
mno...a co se ti konkretne nelibilo na pribehu MGS4? docela me to zajima...
-
Anglická verze.
https://www.dailymotion.com/video/x1yxf6k_metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-e3-2014-trailer_videogames -
Nejprve Zaklínač 3, teď tohle...!! Oni mi chtějí přivodit infarkt.
Teď ještě Gaben oznámí Half Life 3 a já padnu. -
Nejde jen o tenhle trailer, ten předchozí byl v podobným duchu a Ground Zeroes samo o sobě bylo taky o ničem. O příběhu MGS4 ani nemluvim.
-
tvl...trošku přeháníš ne??? Bude ukázáné celé demo, takže obecně soudit hru podle nějakého sestříháného traileru ať pozitivně nebo ne může jen hloupé dítě. Viz. přehnané nadšení u Zaklínače... kde jsem našel minimálně pět chyb ve třech minutách...
-
Docela slabota. To je jediný na co se teď Kojima zmůže? Jeden depresivní záběr za druhým, aby zaujmul? Mám o MGSV celkem obavy.
-
Ty by jsi potřeboval pomoc spíše s češtinou. Titulky pomohli? To jako vážně?
-
Jj, občas jsem sice něčemu nerozuměl, ale i tak dobrý.
-
*7* *7* *7*
-
Musím jen doufat, že Japonci konečně dostanou rozum a dočkám se i PC verze.
-
Ne, to sa neda. Ale tu to mas tak zkratkovite, jak to len ide:
http://www.reddit.com/r/Games/comments/2050xm/metal_gear_the_complete_story/
(beware, wall of text ahead). -
To, co na konci říkájí Boss and Kaz:
[Are we] not doing the water burial? That...
Turn our comrades' ashes into diamonds
and we bring them into the battlefield
Even with death, it will still shines brilliantly
The foundation of our comrades
We are Diamond Dogs
I won't let your (referring to comrades) regrets drown in the sea
I will always be with you all.