Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nějakou destabilizaci to asi způsobí. Je spousta her, který bych si normálně koupil, kdyby nebyly na PS+ (za 2013 třeba jenom Xcom, Uncharted 3, DMC, Sains Row). Navíc sem si do dneška nekoupil Last of Us s tim, že ho očekávam v červnu jako "náhradu" Uncharted 3. Takže na tý teorii o nakupování něco bude. I když třeba GTA V sem si koupil úplně normálně :))
  • Stačí to spraviť tak:
    Stiahneš hru na disk a rovno ju aj vymažeš. Xbox store ti zaregistruje, že už si vlastníkom tej hry a keď budeš mať čas, tak si ju stiahneš znova a zahráš. Ja takto robím pri väčšine hier. Nie vždy mám na ne čas, ale ich stiahnem a zahrám, hoci aj o pol roka
  • irdzi
    Jenom doplním část u MS - každých 14 dní je na XBLA jedna hra na stažení a pokud máš v tý době gold členství, tak stáhneš a můžeš hrát i když ti gold skončí ... není tím padem takový výběr jako na PS+ ale mě na tom vyhovuje to vlastnictví protože ač mi gold skončil, tak za jeho platnosti jsem nasosal třeba Dead Island, Toy Soldiers a pár dalších zajímavých games který jsem nějak nestihnul v době kdy to byly novinky ale takhle "zadara" je to super ...
  • Lawliet
    Trochu moc té zelné.
  • Miserius
    V PS+ máš měsíc na to si ty hry "zakoupit" (za 0,--) a hrát je mužes kdykoliv budeš chtít pokud jsi členem PS+... mužes si teď aktivovat zdarma Tomb Raidera a Brothers třebas přes 14 denní trial PS+ a až si za rok zaplatíš PS+ mužes je hrát
    A jak píše "n"... máš jen ty aktuální a který teprve přijdou, nemůžeš zpětně zy ty 2 roky nastahovat hry...
    Lidi se vztekaj že to je vlastně jen půjčování a neni to fér a maj pravdu, ale já si to už platim pres 2 roky a zatim jsem neměl ani nutkáné to zrušit, neboť jakmile člověk ty hry dohraje přijdou zase nový... A třeba jsem kolikrát stáhnul hru který byla v PS+ před rokem kterou bych si normálně nekoupil a nakonec to byla neskutečna pecka (naposledy Dead Space 2)
    Zase se neda ale ani vzdalene srovnavat kvalita her od Microsoftu X Sony
  • ja myslim, ze s ps plus mas ty hry porad (dokud neprestanes platit), ale nedostanes vsechny zdarma, co uz byly (jen aktualni a budouci)
  • Vlk také sliboval... *9*
  • Veskoslav
    Jestli jsem to pochopil správně: PS Plus má dané hry pouze v tom měsíci, kdy se nabízejí a jakmile skončí měsíc nebo ukončí PS Plus, tak ty hry nemá? A MS Gold to má tak, že hry má člověk napořád i když ukončí členství? Nebo jsem o špatně pochopil....
  • jo tak jestli ms zacne jeste ovlivnovat obsah her tim, ze bez goldu mate jiny obsah tak to bude opravdu paradni... evidentne potrebuji jeste vice zahackovat predplatne :( a cim vic toho bude tim drive se toho muzeme dockat na pc..
  • montatatana
    Za mě jen houšť. Rád si tu hru zahraju ve stylu Pluska - odehraju, smažu. Při takovým množství her stejně není moc času vracet se k něčemu znovu. Bral bych na PS3/PS4 takové předplatné na celé PSN, po vzoru filmových digi půjčoven.

A to co člověk chce mít doma si prostě koupí v krabici.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit