Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Problém obsidianu je v tom, že ralativně slušně umí dělat pokračování nějaké hry když už mají načrtnutý gamedesign a hotový engine, ale třeba alpha protocol mě vůbec nenadchnul ba naopak. Jako největší fanda Baldurů od toho pochopitelně nástupce neočekávám, to se nepovedlo ani samotnému Bioware s Dragon Age ale nemuselo by to být úplně špatné, ale zatím ta ukázka animace kouzla je naprosto otřesná, kdyby to video bylo o 2 vteřiny delší a ta postavička pohybovala plynule prezentovali by se rozhodně lépe. Jinak prostředí vypadá ok, sice jsem dle prvního zveřejněného screenshotu čekal víc ale tohle neurazilo
    • prostředí 2D a na něm 3D efekty, zajímavé. http://goo.gl/qaPhJq
    • Dragon Age sice dělal Bioware, ale bohužel pod EA jako mainstream titul. Tohle je crowdfundigová hra, tzn. úplně jiný přístup a svoboda vývoje. Srovnáváš jablka a hrušky.
    • Shania
      Alpha protokol sice neni dokonala hra, ale rozhodne je to jedno z tech lepsich RPG za posledni roky.
  • nabušenej trailer... :D haha ale hra me zajima velmi
    • Thorleif_cz
      Kterej trailer máš na mysli?
      Jinak musím říct, že z toho co ukázali backerům mám zatím opravdu dobrej pocit. Jen doufám, že ve hře bude volná kamera. Vadí mi, když je u izometrický (nebo takový tý "izometrický" - kde se dá s kamerou rotovat do zbláznění) hry kamera uzamčená na družinu a člověk se nemůže rozhlédnout a pohyb avatarů naklikává jak mamlas...
      • ten jak tam sešle to jedno kouzlo :) hele je to muj styl absurdniho humoru, neber to nijak zle, tahle hra me jako 30+ letyho hrace co si prosel celej herni pravek, zajímá.
  • Uz dva roky sem si nekupil zadnou hru krome Diabla 3 (+RoS). Ale Pillars of Eternity je jasna koupě! Na takovou hru cekam uz dlouhoo.
  • Obsidian jsou patlalove. Po vodopadu na x zpusobu nam ukazali kruh..bozi..chjo
    • Vzhledem k tomu, ze to je jen ukazka jednoho skillu a ne trailer nebo gameplay, tak jak muzes hodnotit, ze jsou patlalove. Me osobne se to zarikavani a kruh libil. Me osobne se proste libi tento zpusob ztvarneni, ktery po BG, Tormentu a IWD proste vymizel. NWN presli na 3D grafiku, ktera me uz tolik neoslovila, i kdyz jsem si tu hru uzil taky dostatecne.
      • flash789
        jsou to patlalove, neudelali jedinou dobrou hru, svoji, ale to uz jsem psal mockrat. Samozrejme tohle muze, byt dobre, ale zatím jsou to porad patlalove, a ani by me nenapadlo, bezet s otevřenou peněženkou na kick když to oznamili. Ocekavam hru plnou bugu, s průměrnou hratelnosti která se poveze na odkazu klasik, ale třeba prekvapej..mozny je všechno.
        • Sranda že to říká fanboy Bethesdy. *6*
          • flash789
            Jo bethesdu mam rad, ale zrovna fanboy nejsem..to spis japonsky rpg, tam by se dalo o nejakym fanboy statutu hovorit.
            PS: nebejt bethesdy obsidian by si na falloutu polivcicku neohral:)
            • Dungeon Siege 3 ukazalo, ze jsou to patlalove i kdyz jim da nekdo ohrat polivcicku na zavedeny znacce. Ja taky nechapu ten obdiv k obsidianu, nikdy me nenadchli. Nepopiram vsak, ze tahle gamesa muze byt dobra. Uvidime, ale obsidianum proste neverim.
            • flash789
              nj ... brat ti to nebudu..nemuzu za to ze me ani jedna hra od Obsidianu nebavila, a ty ,,linearni adventury,, od japoncu jo..co nadelam, lhat si do kapsy nebudu, zejo. Jo a az se nekdy budes nudit, projdi si nejakou wiki stranku o nejake jrpg, urcite udelas dobře a upravis si názor co je a není linearni pribehova adventura. jako ne ze by me na tom zalezelo, ale nebudes psat pak takovy pitominy jako ted:)
            • Fanda JRPG (které většinou ani nejsou RPG, spíš těžce lineární příběhové adventury) a Bethesdy (mistři zabugovaných her) se naváží do Obsidianu a jejich RPG. Celkem úsměvné.
    • evidentne tato hra nieje pre teba, ani tento zaner
  • Doufám že se trochu nechají inspirovat od DOS alespoň co se týče reakce prostředí na partu a kouzla
  • ...jak ja se na tohle RPG tesim. snad nezklame.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit