Přejít na výpis diskuzí
Piranha Bytes představují postapokalyptické akční RPG Elex
2.7.2015 | Honza Konfršt
45 příspěvků
-
No když jsem před několika měsíci četl, že PB chystají něco na co se mají fanoušci Gothic série těšit, doufal jsem, že to bude o něco blíže Gothicu než tato hra. No ale třeba se nakonec ukáže v dobrém.
-
se střetává moderna s klasickými fantasy motivy.
No to dopadne......O PB každý hlásá jak je to nej tým, protože stvořili G1 a G2, přitom časy těchle her už jsou hodně dáááááááááávno pryč. Přitom ani to první Risen nebyl nějaký skvost, tohle studio udělalo víc horších než lepších her, bohužel. -
-
Koukám, že je pryč i čas tvé gramatiky :)
-
-
Po asi 80 hodinách utopených zatím ve Witcherovi tvrdím, že Gothic 2 byla lepší hra a dokázala to, o co se snaží Witcher, už před 10-ti lety, tj. velký, otevřený, žijící svět, kde vedlejší questy nejsou nuda. A troufám si tvrdit, že Gothic 2 spoustu věcí dělal líp než Witcher. Stačí vzpomenout na to, jak každá jediná postava v té hře měla vlastní život, někde spala, někdy vstávala, někde pracovala, někde se bavila. Mělo to taky mnohem líp scalovanou obtížnost než Witcher, lepší alchymii, užitečnější předměty.
Pokud nám Piranha Bytes nezrezivělo, tak se o kvalitu hry nebojím. Risen 1 byla špičková hra, ty další Riseny jsem zatím nehrál. -
-
Gothic to navíc udělal již dávno. První díl to snad měl jako jeden z mála v dané době. Nějakou simulaci světa. Dvojka to dále zlepšila. Kvalita nad kvantitou.
Ten styl učení kdy borec říká jak máš bojovat a poté ty pohyby skutečně provádíš atd...To bylo již dávno.
Zase aby to nevypadalo, že Witcher 3 selhal. Witcher 3 je o dost větší a složitější hra, také to rozhodování s vlivem na řadu postavu a konce v Gothic nebylo.
-
-
Pokud na tom pracují ti vývojáři co dělali na Risen 1(a ne stejný tým =/= stejní vývojáři), tak to má šanci.
-
-
Piranha bytes je malé studio co dodnes vyvíjí hry v domě, který si kdysi pronajali, později koupili. Stejný tým nestejný tým, budou na tom pracovat lidé, kteří vydali jejich poslední hru, která zrovna moc terno nebyla.
-
ne nemá, to dneska masy hrat nechteji..ovšem pro pravoprisne Gothic hrace to jiste bude fajn.
-
-
Pěkné. Jejich hry mám rád.
Poslední dobu měli bohužel zastaralý engine a podle toho to vypadalo. Jestli to změní, tak věřím, že to promyslí dobře jako v minulosti Gothic a Risen 1 -
No, bál jsem se, že mají v plánu donekonečna recyklovat Risen, takže tohle je velice milá a překvapivá zpráva.
-
-
Tak recyklace to muze byt porad, jen v jinem kabate, ja mam pocit ze oni ani jinak hry delat neumi, nez ala Gothic..
-
-
Já jim držím palce, aby se jim opět povedlo vytvořit značku na kterou budeme ještě léta vzpomínat.
Pořád mi nejde do hlavy, jak mohli takhle zazdít Risen sérii resp. co je vedlo k tomu, udělat druhej a třetí díl tak sluníčkovej, barevnej a hlavně s pirátama, který jakoby vypadli ze Čtyřlístku *7* -
-
Protože pár vývojářů, kteří dělali na Gothic serii a prvním Risenu, se už dalších dílech nepodíleli.
A určitě je lepší, když začnou s úplně novou značkou a nechají už Gothic a Risen na pokoji. -
Asi si udělali nějaký průzkum co zrovna letí....
A špatně to použili. Ani to nevypadalo skvěle aby to lákalo na grafiku.
-