Přejít na výpis diskuzí
Piráti na Androidu plundrují Football Manager
25.4.2012 | Aleš Smutný
77 příspěvků
-
njn androidaci, socky co všecko jen piratěj a nemaj na to podpořit vývoj, taky ten androsrac pak tak vypadá
-
-
Určitě Apple ovce co? :D Která dá na každém zařízení o 100% víc jen kvůli tomu, že má na zadní straně nakouslé jablko :D
-
-
100% víc ? :-D koukám androidaci neuměj ani počítat, apple ma nejlevnější tablety (ve sve kategorii) na trhu, a k tomu i nejvýkonější :-D, mobil tam už je to jiné, mam Iphone jen kvuli kompatibilitě a iOS aby sme nemusel trpet ten nefunkční android, ale je i plno levnějších kousku co stačí, hlavně když má člověk tablet nepotřebuje ani nootebok ani chytrej telefon už... skoda androdi u Asus transformer, jedinej tablet na trhu co je výkonejší než Ipad, a ani ne o moc dražší, ale i podle recenzí je to srajda kvuli andoridu, kterje ten výkone neumí využít
-
-
Beeeee Beeeee ... :-D
-
-
No masovka , PC a Android je pro všechny tak se nesmí divit , že svoboda = menší zisky .
-
Co taky chtít od většiny uživatelů Androidu...
-
-
Don´t feed the troll......
-
-
Asi to neni nahoda, ze na otevrenych nechranenych platformach dosahuje herni piratstvá stejne miry. Aby se za par let nenadavalo, ze iPhone/iPad brzdi rozvoj mobilnich her, protoze se hry primarne delaji pro tuto platformu. Popirat zhoubny vliv piratstvi je nemoudre.
-
... nic
-
že tyhle fotbalový sr@čky vubec někoho zajímaj... nechápu
-
-
Ještě by ses šokoval, kdyby ses podíval na nejhranější hry na Steamu. Fotball Manager 2012 je tam často na prvním místě.
-
-
mno tak to bych mohl říct i o farmvillu na fb a kvalita to rozhodně není *1*
-
-
Jasně, Argumentum ad populum určitě není dobrý argument.
Spíš jsem chtěl jen demonstrovat, že to někoho opravdu zajímá, aniž bych hodnotil kvalitu FM2012. -
-
všichni chápeme, já si chtěl jen rýpnout *3* s tou hraností máš samozřejmě pravdu, několikrát jsem ho na prvních příčkách viděl
-
-
-
-
ani ja, ale co uz
-