Přejít na výpis diskuzí
Pixelatá Terraria a další zajímavé hry pro Android
19.10.2013 | Karel Drda
36 příspěvků
-
Nemal sa článok volať "Pixelate, Terraria a ďalšie hry pre Android, ktorým by ste sa mali vyhnúť"?
-
-
Vyhnout? Tak by se měli tady jmenovat všechny články především ty o COD a o dnešních konzolích.
-
-
Pro mě jsou dobré hry jako Mimpi, City Jump, Motoheroz, Space Dog Run, Muscle Run a samozřejmě česká hra Zachraň šneka a taky oddechová hra Reaper.
-
Existuje na android nějaké RPG dobré po příběhové stránce?
-
-
zkus Bard's Tale *3* https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inxile.BardTale&hl=cs
-
-
Tak Hill Climb jedine ze ano :D ale jinak z ruznych TOP pro mobily opravdu vychazi lepe jednoduche hry nez graficke NFS, H.A.W.X atp...takova Eufloria super strategie, Subway Surfer dobra behacka a pak treba slusna nostalgie hra Z The Game myslim, remake klasickeho Ztka na PC...spis co se divim ze neexistuje neco jako remake HOMM ci jine poradne tahove strategie, technologicky to neskyta snad zadny problem a tahovka se zda jako ideal pro mobil
-
Teď jede zase HumbleBundle with android, sedmý balík, ještě deset dní. Jsem zvědavý, co za hry přidají k tomu základu.
Edit: Napadlo mě, že bych chtěl v telefonu nějakou karetní hru. Nevíte o nějaké hratelné? Heartstone kdyby byl i na android, bych bral hned. -
-
Magic The Gathering 2014 :)
-
-
ja odporucam Defense Zone 2 :)....hram na tablete a parada...alebo este Eufloria HD :)
-
Vyzkousel jsem uz opravdu hodne her pro android...takze zkusim doporucit tyto:
Bad Piggies - mnohem lepsi nez angry birds, pro dosazeni cile, musite postavit vozitko a uridit ho k vlajce.
Clash of Heroes - rpg s nejlepsim bojovym systemem, co jsem videl. Desitky hodin hraci doba.
Candy crash saga- Match 3 hra, neskutecne navykova.
Treasures of Montezuma 3 - Match 3 hra, jeste lepsi nez Candy crash
Little Commander - World War II - pro mne jednoznacne nejlepsi defense hra. -
Pro me je jasna jednicka na android the Room..