Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A on někdo chtěl, aby do Planescapu přidávali nový obsah? *8*
  • Tohle není dobrý rok pro Torment. Jen škoda, že 5/10 nedostalo spíše "pokračovaní". Ty uvozovky jsou kurwa silné...
  • DwaR
    čo to autor vlastne vyčíta? ktorý "veterán" si želal do tormentu nový obsah? chcelo to hru preklopiť do komfortnejšieho stavu z hľadiska dnešnej doby a to sa aj stalo. aspoň to sa píše v recenzii.
    chvála pánu za to, že do obsahovej časti nešahali. to by som osobne nechcel ani od pôvodných autorov. je pramalá šanca, že by to dopadlo dobre a práve v tom by som sa riadil autorovou radou - neotváraj niečo, čo je ukončené a funguje.
    ale ok, je to autorov názor, má naň právo.
    trochu ľutujem tú známku, presne ako písali už iní - odradí nejedného hráča, čo je veľká škoda. zas na strane druhej, kto sa riadi podľa čísla a neprečíta si recenziu, tan by torment aj tak nedokázal odohrať ani cez prvú obrazovku.

P.S.: tá reklama na GOG je perfektná. graficky, farebne aj veľkosťou a umiestnení. žiaden vizuálny smog, ako aktuálna reklama na switch, ktorú máte v pozadí
  • What! Napriklad za enhanced verziu Diablo 2 LOD by z fleku zaplatili statisice hracov z celeho sveta. Staci im vylepsena grafika a mozno este auto gold pickup a zdielana truhla pre postavy. Na nejaky obsah sa mozu v.... Problem je v tom, ze prave Blizzard sa na to v.....
    • Trojka je s posledními updaty a datadiskem natolik dobrá, že mi dvojka nechybí a obzvlášť až ukončí betu a přidají necromancera, ale mohli by předělat jedničku, ta implemetace do drojky mi přišla dost 'half-assed' a jednička mi přišla nejvíc hororová ze všech dílů i když jsem jí hrál po letech pořád má tu atmosféru
  • Takze to je vlastne super, nic nepridali a trochu predelali ui a ovladani, za mne si pripoctu 4 body k tem soucasnejm.
  • Tak to je neuvěřitelný. O týhle edici jsem docela dost načetl. Respektive o společnosti Beamdog. Hodně lidí si stěžovalo na jejich předešlé Enhanced edice Baldur's Gate, jelikož přidali právě nějaký nový obsah. De facto jde o facelift s pár změnami v UI, a to je zatraceně dobře!
  • Nový obsah? Jaký nový obsah? Do Planescape: Torment dávat nový obsah? Co je to za nesmysl? To je právě dobře, že tam není nový obsah.

Ale to je přesně důsledek té zblblosti a posedlosti mody (viz "moderismus"), komunitou, facebookem a všemi podobnými srágorami, že pak vyjde (obsahově) prakticky dokonalá hra a v recenzích se brečí, že tam není nový obsah (který by dala dohromady parta neumětelů, co dělá remaky starých her). Jo takhle kdyby tam byla nová kampaň odehrávající se celá ve snu v břiše hnijícího křečka na 15 hodin, to by šly body hned nahoru.
    • Tvůj hate na mody je k smíchu
  • TheGGG
    5/10? Tak to jménem mladé generace odsuzuji a ztrácím zájem, asi o nic nepřijdeme, recenzi asi nemá cenu číst, radši nakoupíme CoD....
    • Jack1947
      On COD kupuje každoročně tak spíš vážně ;)
    • DwaR
      u teba fakt netuším, či to myslíš vážne, alebo je to len sarkazmus...
    • Dělej si co chceš, pro mě za mě si zahraj modrou velrybu a umři!
  • Strašně se mi na té nové verzi nelíbí grafika postavy, takové jak kdyby tam nepatřily nebo co :/
    Navíc mě štve že kvůli tomu stáhli z GoGu starou verzi, měl jsem na ni políčeno :D
  • Haháááááááááááááá, proč mě to nepřekvapuje *1*
    A kdo čekal něco jinýho? *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit