Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    JJ complex je parádní věc ... hraju ho už prakticky od jeho začátků. Ale teď sem už nějakou dobu HW nehrál.
  • GlaDOS
    Tak já nahrál víc hodin v Total Annihilation, takže styl grafiky mi vůbec nevadí.
  • máš doma homeworld 2 a zkoušel si moc complex? doporučuju, alespon to ponekud skrátí čekání. btw ten mod z toho delá uplne novou hru
  • walltar
    Největší planety jsou si myslím velké až dost na RTS stylu PA. Jen je škoda toho jakou to má grafiku ... Tohle se mě prostě jako člověku, který si zvyknul na krásnou grafiku SCFA, moc nelíbí.
  • walltar
    Jen škoda, že z té fronty nejsou nějaké novinky. Poslední video pokud vím bylo ještě když to byl Hardware. Chtělo by to zase nějakej update, protože od té doby co to přejmenovali na Homeworld se na to těším ještě víc.
  • GlaDOS
    Vyhrabal jsem screen středně velké planety ze staré verze. Mně připadají dostatečně velké.
  • co se mi nelibí: jednoduchej tech tree, graficka stylizace a jednotky jsou príliš velky. celkove zklamani. ostava jen čekat na homeworld (hardware): shipbreakers
  • vo tom to je vole
  • Muze mi nekdo postnout video kde je planeta vetsi nez golfovej micek ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit