Přejít na výpis diskuzí
Planetary Annihilation prý „bude až bude“
9.12.2013 | Aleš Smutný
24 příspěvků
-
nebrani, nebrani. ale neni to spolehlivy zdroj penez, kdyz se ti ho podari vyuzit. to vydavatel ano.
elite: dangerous je zatim hodne mlady projekt, nic necekaneho. u planescapu se take nic neoznamilo, protoze je to jeste v preprodukci.
sc a dogfighting misto prosince leden je naprosto bez problemu.
tak ve chvili kdy spustit kickstarter, tak NEMUZES vedet kdy to vydas. to proste nejde. muzes dat odhad na pozadovanou castku a to je vsechno. vsechno nad sachuje s datem vydani v obou smerech. a tentokrat je alespon videt realita vyvoje her: pokud chces odvest dobrou praci, tak plati hofstadteruv zakon :). -
Jo to že jim dojdou peníze, je celkem striktní omezení, ale zase jak vidíš tak jim nic nebrání hru "vydat" v early access na steamu a ještě ji nechat dopéct.
Ale zase bude záležet kus od kusu ... Sui Generis teď třeba oznámil odklad + vlastně rozdělení hry na dvě.
Elite: Dangerous zatím směřuje k první alpha verzi a žádný odklad neoznamují.
Star Citizen pravděpodobně odloží Dogfighting module na začátek příštího roku, ale taky to ještě není potvrzené.
Já si jen myslím, že hormada KS projektů má už od začátku nereálné datum ... AAA projekt už když začíná, tak má rezervy. KS projekty mají dost často takové data, že se to s tím množstvím peněz co mají k dispozici nemůže stihnout. Ale odkládá se všechno, všude ... potřeba si na to prostě zvyknout. *1* -
takze rikas, ze klicek k odkladum je ve stavarine take vyuzivano do maximalni miry... ok.
a muzou byt vetsi opravdu? dle ceho tak soudis? penize z crowdfundingu jsou daleko striktneji omezene, nez od vydavatele. vydavatele typicky pocitaji s nejakym zpozdenim a maji rezervy na to aby je pokryli. to neznamena, ze prachy dostanes jen tak, beze snahy, ale vydavatel vladne daleko ukaznenejsim stohem penez, nez par desitek tisic lidi. staci presvedcit jen kravataky. nerikam, ze to je lehke, to v zadnem pripade, ale aspon vis na cem ses a nemusis se domlouvat s nekolika vaclavaky. -
To že každý herní projekt nabírá zpoždění nemění nic na tom, že ty zpoždění u Crowdfunded projektů můžou být větší. U normálního projektu bude mít studio penále, pokud nedokáže doručit na čas ... u crowdfundovaného nic takového není.
Já jsem stavař, takže to dobře znám ... mockrát jsme poslílali projekt v 11:59 v noci a tím, že se nám ještě vrátí na opravu. Prostě firma ti řekla, že penále nepřichází v úvahu. -
no ten update byl hodne strohy, ale beta porad existuje a jde hrat a je celkem zabavna, i kdyz rozhodne neni kompletni, takze to neni jako kdyby to zabalili. a navic maji do nic pristup vsichni kdo za ni zaplatili.
-
tak nejak si neuvedomujes, ze prakticky vsechny herni projekty (hlavne ty rozumne velke) nabiraji zpozdeni. delani her neni jako delani aut. delani her je bliz stavebnictvi, az na to, ze je to jeste mnohokrat tezsi odhadnout.
-
stojí tolik, protože se zohledňují úrovně přispění na Kickstarteru. Bylo by divné, kdybys na early access dostal hru (resp. v tomto případě přístup do alfy/bety) laciněji než právě lidé z kickstarterové kampaně.
-
ked bude plna hra mala by stat normalne ako ostatne hry, teraz ked to kupis to v podstate dobrovolne spolufinancujes
-
moze mi niekto vysvetlit co je na tejto hre take uzasne ze stoji 55€ ? ..myslim ze ked to bola alpha tak stala dokonca okolo 80€ ..no offense..len sa pytam
-
Tak pri vývoji softvéru sú odklady vydania úplne bežná vec a ja to hovorím furt - najhoršie, čo môže vývojár urobiť, je stanoviť presný termín vydania, kór, ak sa jedná o niečo veľmi očakávané... Najviac problémov sa objaví pred dokončením projektu, nasledujú odklady, potenciálni klienti sú netrpezliví a dávajú to patrične najavo... No vždy je lepšie vydanie odložiť, ako potom látať nehotovú vec *3*
-
nebo stronghold. Jsem zvědav jak nakonec dopadne pokračování pouštního tažení po lehce zbabrané 2 (vadili mi hlavně miniaturní a členité mapy a striktní limit obyvatel, takže jsem nikdy nemohl postavit to co jsem chtěl a omezení stavby hradeb jen na základní území), legends, které byly úplně mimo a 3, kterou jsem zatím neměl odvahu ani stahovat po tom co na to nadával snad každý.
-
ohledně toho ptachování, tak komunita nespí a mody většinou (pokud nejsou mrtvé nebo opuštěné) jdou spolu s patchi, takže je jen otázkou času kdy autoři mod upraví, aby podporoval nejaktuálnější verzi. Taky záleží co ten patch přesně mění, protože ne vždy musí být úprava modu pro patch vyloženě nutná.
-
u CoH to nebyl problém, ale musí být mod dostatečně rozšířený. Eastern front nebo blitzkrieg v MP byl skoro víc jak základní hra.
nebo Arma s DayZ či warband. Napřed nějaké mody do her zkuste, než začnete psát bludy o tom, jak s mody nejde hrát MP. -
asi myslíš forged alliance forever, tam je situace jina protože o hru se uz tvurci nestaraji a kdyz si chces zahrat tak jedine faf
kdo by tady hral s modama, kdyz tvurci budou hru neustale patchovat a balancovat a vetsina komunity bude hrát puvodni hru? nebo chces rict ze si udelam mod že T2 mne bude stat polovinu mene zdroju a budu moct hrat proti nekomu kdo tenhle mod nema? -
- takze uz pozname presny datum vydania Doom 4 -bude ked ho dokoncia.
-
Grafika je hrozná ... no ale přece jenom grafika dobrou hru nedělá.
A s modama taky nevidím problém ... Sup Com funguje stejně ... launcher si myslím i ty mody umí stáhnout. -
to je pravda jenže jak pak bude fungovat multiplayer? všichni by museli mít stejnej mod. Jinak jsem presvedcen že dalsí tiery pridají tvurci časem a T2 nebude konec.
ale ta malovana grafika *7* -
Dva stupně jednotek mě taky trochu mrzí, ale vzhledem k dobré modovatelnosti počítám s brzkým přidáváním fanouškovských jednotek a budov. Nakonec bych nebyl překvapený ani celými národy či stranami konfliktu. Jak jsem se v posledním roce přesvědčil, mody mohou mít velmi vysokou úroveň, tak jen doufám, že se to ukáže i u těch (snad) nadcházejících pro PA.
-
ja si to minule chtel koupit ale pak jsem byl zklaman že tam jsou jen dve urovne (T1 a T2). Takže žádné epické T3 ani experimentální jednotky. Malovaný vizuál se mi takly nelíbí a planety jsou moc malé. Co jsem koukal videa, je to spíš klikačka a rozhoduje vysoké apm jako ve Starcraftu. Čili není to jako Supcom.
Ale ješte to uplne nezatracuju. Každopádne moje poslední naděje je Homeworld 3. -
jenom jestli to bude až bude,bylo jednou to bude. a né, nebude to protože všechny prachy provykonáme potřebu(vynadejte cenzorovi, ne mně.)