Přejít na výpis diskuzí
PlanetSide 2 představuje ostrovní bitevní zónu
1.7.2013 | Aleš Smutný
27 příspěvků
-
Taky mám odehráno pár dní a jako zábava super. První den jsem bloudil, a měl ratio snad 0,5. Ale po týdnu už jsem měl ratio 2 a kolem 5 000 zabití už ratio 6. Bez jediné koruny. Hrál jsem už od bety, už to mám smazáno. I bez outfitu jako vlk samotář.
Btw v dnešní době internetu stačí zadat první video na youtube, aby člověk pochopil jak nebloudit, co jsou ty značky na mapě, jak a kde koupit beacon a nechat si poslat posilu. -
Mám nahráno něco přes 50 hodin a lepší hru v tomto ohledu fakt nenajdete. Ve velikosti jako FPS střílečka nemá konkurenci, nic jiného co by mělo 2000 hráčů na jedné mapě prostě neexistuje, nejblíž se dostala planetside 1 :) Dlouho, velmi dlouho jsem hrál bez vložení jediné koruny a nagrindoval jsem si víceméně vše co jsem potřeboval. Ano, kdo neplatí musí grindovat ale způsobů je naštěstí tolik že to nezačne být nudné, já jsem si osobně nejvíc oblíbil neviditelnou čtyřkolku s granátometem :) Hru velmi doporučuju, nejhorší bugy jsou již opravené a hra se neustále vyvíjí, přibývají nové zbraně, výbava, mapy, mechaniky.... a hlavně devolopeři jsou velmi komunikativní a přihlížejí ohlasu hráčů s tím, co nejdřív opravit či udělat. Není hra vzdálenější p2w jen holt nebudete mít vše od začátku. BTW na serveru Miller máme český VS outfit MYTH kdo by měl zájem :)
-
-
Sám hraji již více jak půl roku a musím říct, že hra mě také stále baví. Zpočátku je z toho člověk zmaten a každý ho zabije, ale později se to zlepšuje. U PS 2 je skvěle nastaven f2p model. Skutečně, kdo nechce nemusí platit a skvěle si zahraje. Peníze jen urychlí nákup některých "zbytečností" (jiné zbraně, které nejsou o nic moc lepší, kamufláže, kosmetické doplňky). Optimální je hrát ve skupině lidí (outfitu), protože tak jako u každé MMO je to o lidech, ale nic nebrání tomu připojit se na půl hodiny, trochu si zablbnout a zase se odpojit.
P.S.: tajný kód Miller-Vanu-Myth *3* -
Ehm .... ne 50 hodin ale 50 dní jsem chtěl říct xD
-
-
Ako som sa ja tesil na tuto hru, cital oslavne clanky, pozeral videa, super boje svet...
Nainstaloval som to a... pol hodinu bludil po mape. Nasraty vypol. Zapol dalsi den, zase bludil hodinu po mape :-/
Po tyzdni bludivych hodin odmazal :D
Ano dajte mi minuska, som noob :D
Ale naozaj by mohli spravit na to dake pekne videjko, bez omacok a priamo ako sa dostat do bojov. A nie tie omacky... kde sa stratim :D -
-
Jak hru takového typu můžete hrát solo? Je to o tom, najít kamarády, zapnout mumble/teamspeak a užívat si to v grupě. Pak se hraje úplně jinak.
-
Tak já nevim, co třeba tam dojét ve vozidle nebo se nechat na mapě deploydnout ( něco jako sebevražda bez narušení statů) a násladně se na bojišti spawnout :)
-
-
no ved ok, ale kdekolvek sa deploynem, zacnem hru.
Tak tam pobehuju len ludia a nic sa nedeje, ziadna akcia.
Tak preskumavam okolie a nikde nic a ked som dakde na dakoho narazil tak ma zabil a ... zase od zaciatku. Zakladna kde je par ludi a ziaden boj...
Krasna predstava vrelkeho sveta, ale bud mam smolu ze tam nikto nieje alebo co :D
A to ze "kde ist" kde je boj, to tiez netusim... -
-
Pokud vim správně tak tam zavedli když se podíváš na mapu ukazatele kde probíhaj největší boje tak že tam blikaj kolečka nejpravděpodobněji u hranic nepřítele, tak tam se respawnuj.
-
-
hral som to davnejsie, takze mozno su tam dake vylepsenia, niekedy zase odskusam, ale diik :)
-
-
Ty "blikajici kolečka" jsou tam už od začátku hry, respektive už od betatestu, to není nově přidané. Prostě jak píše black: hned jak se objevíš ve hře, zapni mapu, koukni v které lokaci blikají kolečka a tam se pomocí deploy odteleportuj. Pak jakmile tvoje frakce ovládne ten kousek území, pečlivě koukej na minimapu kam všichni utíkají dál, a utíkej stejným směrem za nimi taky. Když se ztratíš, nebo ti spolubojovníci někam utečou a ty nevíš kam, tak zase koukni na mapu kde jsou kolečka a dál už to znáš. Pro nováčky je taky dobrá metoda vecpat se do Sundereru (takovej autobus), a on už tě na bojiště odveze. Mimochodem, naskakuj do vozidel opatrně ať tě nepřejedou, občas s tím lidi jezdí jak prasata :D Pokud vstoupíš do nějakého klanu (outfitu), tak oni už ti na Teamspeaku řeknou kam máš jít.
-
-
-
-
-
-
Po chvilkový pauze jsem se k tomu nedávno zase vrátil a do tý doby než vydali opět nějaký "super" patch po kterým se mi vrátili dropy FPS mě to bavilo/baví, vypadá to víc jako hotová hra než v tom únoru, většina změn v systému, např. možnost zabírání jen uzemí které je návazné na lokaci vaší frakce a tudíž je tam "fronta" (ale eliminuje to "týlové" utoky) se mi zdají dobré
Zvýšila se dost i rozdílnost zbraní, že 10 jiných pušek nevypadá stejně což byla opravdu trapnost
Systém "Alertů" se mi taky líbí...i když by se dal vylepšit, osobně bych si představoval nějaké eventy, např. objevení pozůstatků Vanu/nebo něco v nějaký lokaci a nutnost jí dobít a držet, přičemž by to dávalo například +10% XP nebo něco podobnéhom prostě aby to mělo dlouhodobější efekt a hlavně aby byla nutnost to držet a mělo to nějaký dlouhodobější význam, protože v současnosti sice po vyhráném eventu dostanete (při 100% úspěchu) 10 000 XP a úměrný počet Certů k tomu ale je to jednorázovka, a jak tu někdo pravil, jinak to nemá na dopad bojiště žádný efekt...
Trochu se divím tomu, jak někteří nadávají, že je to p2w...protože jim asi nedochází pointa systému F2P...tedy hraj zadarmo a dlouho si odemykej eqip (u některých na to nejvyšší stejně nedosáhneš bez zaplacení, ale tady jde odemknout cokoliv) a nebo si tu dobu zkrať za prachy...to je prostě smysl F2P, najivita lidí, kteří si myslí, že budou hrát hru zadarmo a hned budou mít to, za co jiní utrácí prachy je prostě k smíchu...
Nehledě na to, certování je přímo úměrné skillu...čim lepší jste, tim víc si denně vyděláte...a rozhodně to není P2W...osobně vlastním dost "nakoupených" zbraní a rozhodně nemám nad záklaďákama nějakou větší výhodu...u takových strojů záleží spíš na vycertování si daných "upgradů" než na tom, jakým střílíte kvérem...;
PS: Píšu jak prase, já vim... -
Me to bavilo asi den
-
No mohli by představit lepší optimalizaci, protože to co teď představuje ta hra na při svých nárocích na HW je prostě něco strašnýho. *11*
btw. Tato hra není f2p to je čistě p2w *10* -
-
zjisti si co znamená p2w
-
Ano souhlasim s optimalizací ta je strašná a pokud vim pro procesory od AMD ještě více náročná kvůli nějakým výpočtům hráčů a dalších objektů na mapě.
Dřív jsem to hrál dosti často a docela se to dalo ustát i s tim sekánim ale každym patchem se mi zdálo že ta hra jede fakt hůř naposled jsem stahoval nějakej patch s velikostí 1.6 GB a řek jsem si že to vyzkoušim když mam novou grafickou kartu GTX 660 (dříve GTX 260) ale jak se zdálo ta hra byla fakt nehratelná.
A pokud vim ta hra je čistě F2P a to co může mít hráč co si kupuje zlaťáky a bonusy expů atd...může mít i hráč co nikdy nic do hry nevložil avšak za cenu že musí prostě hrát déle a nazbírat si to. -
P2W? Asi hrajeme jinou hru. Tady ti prachy jsou naprosto k ničemu, když jsi lama, co netrefí ani stodolu.
-
p2w? haha, práveže čistejšie f2p u takto modernej hry som ešte nevidel :D ,,, hrám to odkedy to vyšlo a mam cez 8000 kreditov a už nemám ani čo kúpit lebo všetko čo som chcel mám. Zozačiatu ta naštve že ostatný majú všeliaké vylepšenia ale keď to budeš mat aj ty cca tyždeň = 1000 kreditov tak ti to bude jedno . Skorej mi príde ,že tato hra je o počte hráčov a taktike ako o nakupovaní , ktoré je len takým bonusom aby ťa niečo držalo pri hraní.
-
-
8000 certů a už nevíš kam investovat ? To hraješ jen za jednu klasu a používáš jen jedno vozidlo ? To já abych vylepšil 2-3 používané klasy a několik vozidel tak bych potřeboval nejméně 50000 certů (jen do stíhačky jsem vrazil zatím asi 5000 certů).
-
-
Hram iba za assauta , inziniera a v lietadle vsetko mam vylepsene na max. Ano , neviem kam ich mam investovat :)
-
-
čistější f2p? co třeba world of tanks nebo war thunder *6*
-
-
pokud vím ve war thunder jsou letadla co se dají koupit jen za peníze ,v Planetside 2 jsou za peníze jenom skiny
-
-
-
p2w? ani nahodou, u pechoty pouzivam iba zakladne zbrane. hra nie je styl click a strielas dokedy nemas prazdny zasobnik. chce to lest a stratgiu.
-
-
Hmm a co nabizi Planetside 2 me? Klady: pekna grafika, zajimavy napad, velky svet, technika a zbrane.
Na druhou stranu zapory: uplne pointless boje bez dopadu na svet/konflikt/cokoliv, grind jak prase (fakt nebudu grindovat !jednu! zbran za 1000 certu nejakych 20-30 hodin), skipovani grindu za prachy (lololo) a casem stereotyp prave kvuli delce grindu a bitvam bez dopadu na hru.
Takze u me palec dolu. Ale co se tyka hry nema konkurenci, provedeni kvalitni, napady dobry. Zabiji to jenom retardovany f2p system. Byt to normalni placena hra bez umele protahovanyho grindu tak si Planetside rad zahraju. -
-
Ber to tak že pokud tě samotné hraní baví ,tak to že si časem koupíš nějakou zbran je jen takový bonus. S nekonečnýma bitvama bez dopadu na hru máš pravdu ,ale v jiných hrách které jsou dělená na kola výsledek v jednom kole také nemá vliv na další hraní.(je to jen nezvyk)
-
Zo zaciatku mi to pripadalo tiez riadne chaoticke, po case si clovek zvykne a situacia v hre je hned prehladnejsia. Mam nahratych nejakych 15dni, ked mam naladu pridam sa do squadu a hram v skupine s outfitom alebo aj mimo neho, niekedy radsej sam huntim na tanky, ked clovek vie ako hotova farma na certy. Vacsina zbrani za certy prinasa minimalne vyhody, niekedy ziadne, investovat 1000 certov sa vyslovene oplati iba pri par zbraniach a upgradoch. Napr.: druha AA gun pre MAX, AV-turret a míny pre engineera, alebo rakety pre stihacku s termoviziou. Mna to stale drzi, aj ked sa dookola bojuje o rovnake uzemia, nejak ta hra dokaze blokovat stereotyp, asi to bude tymi stale sa meniacimi strategiami, ktore vymislaju hraci ako nekoho kilnut. *3*
-
Mě zase odrazoval ten chaos co se děl na mapách, myšlenka tolika hráčů je pěkná, ale pokud se neorganizovaně do sebe pustí desítky hráčů je to děs.
-