Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rikal jsem to pri vydani, rikam to ted - tohle je proste znovuzrozenej Battlefield 2142. Squady / Platoony, klany, velka mapa s vetsinou vice cestami k "cili", giganticka mapa, 2 tisice hracu (pravda, BF2142 mel "jen" 64, i tak to bylo" 4x vice, nez tehdejsi CoD)...
  • Lawliet
    Kde se mam obětovat?
  • Veskoslav
    Přispěl jsem přesně 4994 zabitími do toho čísla. Což mi připadá, že tam chodím asi jenom na okrasu při 1,5 K/D poměru *9*
  • Mortuus
    Hru hraju teprve od včera, ale pokud máte rádi opravdu rozsáhlou mapu na které se můžete řezat, Planetside můžu vřele doporučit :-) Ještě před tím, než se dáte do bitev, doporučuju shlédnout intruktážní videa, která nejsou moc dlouhá, ale zároveň dost do začátku pomůžou.
  • Jack1947
    V BF muzes byt vlk samotar, kdyz nebudes kazit lidem svym chovanim nejak vyrazne hru. Jo, taky se mi to zacina zamlouvat. (mozna).
  • Jack1947
    Je pac tam se taky umira v hoodne velkejch cislech a mozna i mnohem vice... Pac to je hlavni naplni hry, vetsinou uzke koridory kde se masakruji 20-30hracu, i kdyz nekde je to pomalejsi vetsinou to tak je... nemyslel si doufam ze se snazim srovnavat 2 celkem odlisne hry. Coz se samozrejme neda vic by slo PS2 a BF3 napr... potazmo 4. ( tam by mohli bejt statistiky poctu znicenych vozidel, ukoristenych pointu)
  • Někdo říká, že hra upadá a je s dalším updatem čím dál horší, jiní jsou z ní nadšení. Já musím říct, že z youtube vypadá jako BF2, tak mě to trochu láká. Ale přesně jako s PR pro BF2, bez party lidí je to poloviční zážitek a nikoho kdo to hraje neznám.
  • Pete.palis
    Ono je to reálnější, když má mapa v COD 20 metrů čverečních....
  • Jack1947
    Jo tak... nuze maji co dohanet . (v porovnani s COD serii napr) dik za odpoved.
  • Pete.palis
    No já jsem zvědavej, kdy vypustí Hosin a Nexus mapy ;)...Jinak tímto videem navnazuju hráče já, aby si to stáhli *1*

https://www.youtube.com/watch?v=GlNa-0J5cS4
  • Miserius
    Mas to ve videu, 110 miliard...
  • Jack1947
    Statistiky poctu vystelenych kulek zde nebude?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit