Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám betu Dust 514 a je to pecka na to že tam má být 48 lidí na mapě,grafika skvělá tak je to dost dobrý výkon na 6 nebo 7 let starý HW.A vůbec,ta hra je originální propojením se světem EVE Online tak jsem zvědav co z toho nakonec vyleze.Je to takový Battlefield PS3 Edition *1*
  • MickeyMutant
    nechtě

Chybí vám (šílený) korektor.
  • ano bude, ale nemělo by to být nějak zvýhodňující, člověk co nezaplatí se k tomu taky dostane, myslím, že to už někde na videu ukazovali, ale akorát nějaký ty skiny budou myslím pouze za prachy, tak je to všude
  • Bude to F2P ? ... Já jen že Planetside byla hustě Zaplat´jinak nic nebude !
  • Uvidime jak se PS2 porve s DUST 514
  • A nechat si znak jedné ze tří frakcí nasprejovat na hlavu :| *15*
  • "vrazili tvůrci třeba do nějaké komunitní akce nebo na páteční zaměstnanecký večírek kvůli upevnění vztahu"
    Až na to že před několika byl komunitní den (kde ste si moh zahrát pokecat s vyvojáři atd.), a taky akce v holičství kdy ostříhaní kreativního ředitele znamenalo spuštění tech testu, člověk se tam mohl nechat zadarmo ostříhat, dostal psí známky a také mohl dostat triko nebo boty se znakem jeho říše takže by si autor mohl o tom něco zjistit ;)
  • hezky pekne si to napsal souhlasim stebou BF3 je proti tomuhle jenom Premium zabugovana uboha blbost navic strasne jednoducha tesim se na planet site 2
  • Doba pominula? Pořád nevidím žádný hry, který by se masovostí vůbec přibližovaly Planetside 1, natož 2. A ne, Battlefield zdaleka ne, stále je tam málo lidí.
  • cely trailer ma vyjst 25.7.
  • a to by mily autore mna zaujimalo kolko fps hier zvladne to co planetside 1(cca 400 hracov na mapu) ? nepocitam prestrelky obecneho formatu typu 64 hracov za obe strany dohromady, zeby ziadna? . a co teprv v porovnani s PS2 (vyse 3000 hracov na mapu) . Vazne by ma zaujimalo aku konkurenciu mate na mysli.
  • Tohle video mě hodně překvapilo, jak výbornou grafiku má render, na to, že je to free to play hra, jsem zvědavý na celou délku traileru
  • moc kýčovité

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit