Přejít na výpis diskuzí
Planý poplach: PC verze FIFA 12 zřejmě o nic nepřijde
27.5.2011 | Petr Poláček
94 příspěvků
-
No jo podle EA by to PC určitě nezvládlo.
-
No a to sa ešte pred chvíľou na fórach EA Sports písalo, že konzolové verzie aj PC verzia majú spoločného producenta, ktorý vyhlásil, že všetky tri verzie si budú rovné :(
-
-
Sere si do huby, klasika:)
-
Oni si budou rovné, ale některé si budou rovnější...
-
-
haaaa.. jako bych to tu už neříkal !! EA opět nezklamali !! :D
-
Však jen potvrdili to, co už jsem věděli celou dobu...
EA jsou vyjebaní zmrdi! -
CO DODAT, konzole mají v tomto bohužel přednost alespoň podle vývojářů, kteří jasně dávají najevo, že PC je pro ně odpad. Ještě, že tu jsou RPG, FPS a strategie, ty bych na konzolích hrát nechtěl. Nic s tím nenadělám, takže FIfu 12 oželím, co mi taky zbývá jako PC hráči. Kvůli Fifě si rozhodně konzoli kupovat nemíním.
-
hehe
-
Určitě tam bude něco chybět...díky tomuto si každý rok pár Pc-čkářů koupí konzoli.
-
-
nevím proč mi dáváte mínusi já neříkám že je to dobře jen říkám že EA je banda k*kotů co se týče tohoto
-
-
Tvoje konstatování je samozřejmě pravdivé, ale na plusy a mínusy tu moc nekoukej, protože není vůbec jisté, kdo a proč ti dává mínusy a kdo a proč ti dává plusy, jsou tu chroničtí udělovaši mínusů, kteří tím tráví celé dny, protože nemají nic lepšího na práci. Bohužel, tento systém by byl funkční jen za předpokladu, že by do diskuze měly přístup pouze bytosti obdařené rozumem. Tím bych nerad propagoval nějaké restrikce, uvědomuju si, že nízké IQ a určité morální nedostatky jsou nejčastěji vrozené, proto bych raději zrušil tento systém, než svobodnou diskuzi, která tu většinou čile probíhá, až na pár trollů, viz ten "asdf" nad tebou. :-)
-
-
Ja se aspon nesnazim hrat si na inteligenta.
měly přístup pouze bytosti -
-
A kde je chyba? Asi u tebe. Na inteligentního si nehraj, stejně by ti to nikdo nevěřil :D.
-
Tím jsi chtěl říct co? V trollštině je to snad gramaticky špatně? Jestli ano, tak se omlouvám, nechtěl jsem urazit tvůj (bohužel prosperující) druh...
-
-
-
-
-
Je super že se tady někteří ohání pirátstvím. Ono, kdyby vydávali každý rok lepší verze a ne jenom aktualizace soupisek za AAA cenu, tak by to pirátství taky nebylo tolik vysoké.
Zatím jsem stále nepochopil, v čem je tak velký problém u PC. Vymlouvat se na gamepad, když už se dá dnes koupit na každém rohu už taky není ono. -
Už od minulého ročníku EA jasně říkalo, že "next-gen" Fifa na PC bude, ale že zachovají jednoletý náskok konzolových verzí, takže ano, od PC verze si odečtěte jeden rok, zaktualizujte soupisky a hurá... tím pádem by se mohl tenhle impact engine objevit ve FIFA 2013 pro PC...teorie
-
To jim ruplo v bedně, ne?
-
-
Proč ? Fifa na PC stejně stojí za ho*no.
-
-
si z kerej hnilej hrušky jebol o zem?
fifa 11 na pc bola príjemným prekvapením , no ako to už vidím FIFA 12 na PC bude odpad, tak si pekne počkám až na FIFA 13 na PC kde bude aj impact engine -
-
škoda že se pc verze nemůže rovnat s tou konzolovou *5*
-
-
Škoda, že lidi z EA jsou takoví ko*oti...
-
-
-
-