Přejít na výpis diskuzí
Platinum Games pokračují ve svém útoku na PC vydáním akce Vanquish
11.5.2017 | Aleš Smutný
32 příspěvků
-
Já si aspon osvěžím pamět i když ruku na srdce tahle 6hodinovka, která byla sice zajímavá hratelností ( frenetická akce defakto po celou dobu a chaos) zas tak skvělá nebyla. Proto jsem na většinu her už dávno zapoměl... když na to tak koukám by mohli třeba i jiné studia portovat - třeba Shadow of the damned ( další hru lolipop chainsaw) Splatter house a tak dále... to jsou víceméně blbosti.
Nebo i jiné béčkové až céčkové - Ono na každá hra opravdu stojí za port *7* Minulá generace konzolí nebo i ostatně předminulá neměla jen samé klenoty. Ovšem co by za port možná i stálo a nikdy se nenaportuje nejspíše třeba Black ( důkaz že FPS se na gamepadu hrát dá)
PS2 výbornou akci Urban chaos:Riot response... nic podobného na pc nikdy nebylo. ostatně třeba bít průměrná Fracture by stála za zmínku taky hra o destrukci která hrála hlavní roli ( jop bylo to v red faction ) ale tady byla ještě mnohem propracovanější. -
jj, něco jako nový Prey...
-
Nic moc hra, zkoušel jsem jí rozehrát 2x a opravdu to za to nestojí, nepřehledná, chaotická, prostě hloupá hra...
-
Tak to potom doporučuju quaka, to jsou takový fps rychlošachy. :O
-
Nejsem masochista, ale cokoli, kde se primárně střílí prostě vždycky budu hrát s myší.
-
https://www.youtube.com/watch?v=IG8LVpuzYls , jop, žádný mozek, ani troška... *7*
-
žádný mozek... když to hraješ ty
-
Sakra, síla zvyku, díky :)
-
tyto konzolovky jsou všechny na jedno brdo, samá zběsilá akce, skákání, střílení, sekání, výbuchy, barvičky, ohňostroje. A většinou žádný mozek.
-
"která vyšla původně na PS3 a --Xbox One--" - na X360
-
Dodnes nepřekonaná cover akce, sildě doporučuji!!!
-
Super zpráva. Vanquish byla dobrá kvalitka. Na x360 jsem ji z nějakého důvodu nedohrál, ale na PC už tu chybu neudělám.