Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 3 dorovnal počet Xboxů 360 na trhu
23.11.2012 | Adam Homola
78 příspěvků
-
Gratuluju ke krasnemu cislu. Konkurence nam mela prinest hromadu skvelej her jako Kinect Adventures, Kinect Animals a Kinect Sports :/ Posledni hra kterou jsem si na xbox koupil byl GoW3 a Top Spin ve sleve.
-
Má tu někdo z vás toho SuperSlima?
-
mam doma xbox a sem spokojenej jediné co mě štve je Gold které si musím kupovat.
Jinak bych asi za PS3 neviměnil. *12* -
-
Mno já měl ted půl roku ke svý ps3 i xbox a pošlu ho zase do světa. Nějak nemá co nabídnout. Jediný co mě bude chybět je forza, ale na tý mi nefunguje volant, takže zase minus pro xkrabici. Celkově rozhraní, store, ovladače(i když jsou dobrý), podpora blueray, design, konektivita(abych si zapojil analog zvuk k hdmi, tak jsem musel rozcvaknout konektor) a par dalsich drobnosti mě drží u pska. Navíc je mám rád už od psx, takže na američany kašlu;).
-
Hlavne te korunuje ten americkej nick. Ty radsi nevImenuj vubec - nech si to pro sebe prosim.
-
Založ si spokojenysxbox360.blogspot.com *1*
-
Já mám doma právě taky xbox, ale už se jenom rozhoduju jestli ho vyměnit za ps3 nebo ji přikoupit. Přijít o exkluzivityna PS3 totiž opravdu nechci *4*
-
-
Herní konzole pro mě vždy představovaly úpadek herní kultury.Jejich cílenost na primitivní masy je do nebe volající.Nízká inteligence a přízemnost je klasickým jevem konzolového hráče.
-
-
celkem uspesny troll post, vysoke hodnoceni, GZ
-
-
Vidíš,a nejhorší na tom je ,že jsem se o troling ani nepokušel.Jako kovaný spektrista a PC hráč konzole prosně nesnáším.Smrdí! *12*
-
-
O to je to smutnejsi, ze to opravdu myslis vazne.
-
-
-
Internetoví trolové pro mě vždy představovali úpadek společnosti. Jejich cílenost na primitivní provokace je do nebe volající. Nízká inteligence a přízemnost je klasickým jevem internetového trola.
-
To je zvlastni vzhledem k tomu, ze konzole jsou tu dele nez herni PC. :-)
-
-
Ach jo,další koumák co mě chce poučovat o historii vývoje herních i neherních platforem. Je totázka co si představuješ pod pojmem Personal Computer(PC) Ono i ty jednoduché hříčky na konzole musely být na něčem naprogramovány.
-
-
On psal o HERNIM PC a ne PC jako takovem. Nauc se cist. To, ze se ty hry museli programovat na PC je vzhledem k jeho komentari vedlejsi.
-
-
-
Proc by konzolovy hrac mel byt hlupak? V tom pripade je kazdy pc hrac forever alone pubertak
-
Ty jseš klasickej jev nízký inteligence:)
-
-
Neni ti neco? Klidne se vyspovidej, ulevi se ti uvidis....
-
-
Ne, nic mi není:)
-
-
-
Sak prave na PC si najdes dost neokoukane hry, jako myslim v indie scene. A moje otazka zni, tohle ti fakt nestaci?
-
-
Jsem pc hráč a odpověď zní ne. Indie scena je krásná a mám spousty her ze Steamu, kdy jsem chtěl podpořit malé studia, ale to nestačí. Doby, kdy pc hry a potažmo celé hry šly mílovými kroky a další generace přinesla něco jiného, je teď rochu pryč. Sice třeba Alan Wake (předposlední) mě mile překvapil, jak starší hra může po přepracování vypadat skvěle.
A skvělých her za poslední dobu bohuel rapidně ubylo. Za poslední dva roky mi uvízlo jenom pár her v sítích hledáčku, dříve to bylo podstatně více a přinášely něco nevého. -
-
Máš pravdu, her je mnohem méně a těch co jsou vydávan jako velký hity jsou mnohem horší jak tituly z roku 2000 kdy jich vychazelo mnohem víc.
-
-
-
No hlavne ze tvuj prispevek a nazor je ukazka vysoke inteligence a nadhledu.
Soudit inteligenci cloveka dle toho, na cem hraje hry, jaky ma telefon a podobne hovadiny, to muze fakt jen omezenec.
A to rikam jako prevazne PC hrac. -
-
Soudit člověka jen podle jednoho napsaného názoru můžu taky jen omezenec *6*
-
-
Na zaklade psaneho nebo mluveneho proslovu si clovek muze udelat urcity obrazek o dane osobe.
Coz se na zaklade oblibene barvy, znacky, kartacku na zuby a jinych vecech vazne dost dobre neda. *3* -
Ano za to, ty jsi se projevil jako gigant, který soudí lidi podle toho, na čem hrají.....On Tě posuzoval podle tvého písemnného projevu a názoru a dle něho, jsi vážně debil....S tím nic nenaděláš. Proto pro příště se nechovej a nekádruj jako debil, protože lidé Tě posuzují podle toho, jak na ně působíš a když Tě nevidí osobně a mají k dispozici pouze tvůj písemný projev, tak to dopadne tak, jak to dopadlo.
-
-
-
A ty jsi to napsal vcelku inteligentně. Mám konzoli kvůli hrám, co nejsou na pc, považuji konzole za brzdy vývoje her a přesto Tebe považuji za debila kvůli kádrování.
-
-
A co se diví? PS3 mám před sebou katalog za 4999+Sony Move za 799. Xbox s kinectem 320 GB verze stojí 7499 Kč....Mě se osobně PS3 líbila vzhledově, ale blbější ovladač a ne můj styl her rozhodl, že se doma hřeje XBox. Navíc je Kinect dle mě mnohem lepší než to, co má Sony.
-
-
Ako prvého som mal Xboxa, hodnotil by som výborne službu live (aj keď platenú), ovládač a exkluzivity. Na PS3 som prechádzal s miernymi pochybnosťami. Teraz by som však nemenil :) Až na ovládač, ktorý mi viac sedel u Xboxu (stále mi vŕta v hlave možnosť kúpenia Power A Pro Elite) a mierne zaprasenú službu PSN naň nedám dopustiť. U mňa konzolový boj vyhral.
Pre mňa sú to dovody: lepšie exkluzivity (aspoň mne viac sadli), mulťák zdarma, Playstation Network Plus - úplne nadštandardná služba, je v nej za cca 1300Czk ročne hneď 10 plných (!!!) hier k stiahnutiu, naviac, každý mesiac pribúdajú nové, takže sa to pekne strieda :) a samozrejme bluray.
Mal som strach z horšieho grafického spracovania hier, je to však veľký mýtus. Napr séria Killzone ponúka grafiku ktorej sa podľa mňa doteraz na Xbox nič nepriblížilo (nezapočítavam Halo 4. ešte som ho bežať nevydel :) a herných príkladov by sa dalo uviesť viac. Jediná chyba je podľa mňa v štandardne prednastavenom kontraste hier, nič čo by sa však nedalo hneď upraviť na TV alebo monitore. Takysto mám pocit že Bluray dáva výrobcom možnosť trochu popustiť uzdu veľkosti textúr, málokto to však využíva.
Rozhodne som tu nechcel spraviť reklamu na PS, popísal som len moje pocity z oboch konzol a prečo u mňa PS3 vyhralo. Každopádne je tu fakt, že zakaždým keď zapnem svoje PS, plačem po ovládači z Xboxu :D -
-
možno som to s tou PSN trochu nedobre napísal, zaprasenú ju vidím kvoli problému s platením kreditkami, nechcelo mi zobrať ani českú ani slovenskú. je to trocha kontraproduktívne pre Sony.
prečo je na druhú stranu lepšia než Live, som už napísal vyššie :)
-
-
no tak Kinect a Move bych neporovnával. Move je tak tupý a starý princip až to neni hezky :D
-
spis na xboxu jedou lip hry, u nekterych her (crysis 2 napriklad) je framerate u PS3 alarmujici.
-
-
áno a túto informáciu si si prečital v časopise Dorka...
-
-
ne tuhle informaci mam od sebe, protoze mam jak PS3 tak Xbox (PS3 mam spis jen jako blu-ray prehravac nebo na exkluzivity.)
-
Xbox som mal 3,5 roka a hry mi zamrzli asi 5 krát. Teraz som presedlal na PS3, mám ju 3 mesiace a už mi konzola stihla zamrznúť 6 krát. Ale aj tak neľutujem, ponuka exkluzivít na PS3 mi sadne oveľa viac. X360 má dnes v podstate len Halo, Forzu a Gears. PS3 má ešte série z čias PS2 + nové ako Uncharted, The Last of Us alebo Heavy Rain a Beyond - pre mňa herné klenoty na ktoré sa strašne teším.
-
Má pravdu. Verze Crysis 2 na Xboc a PS ve výsledku byla lepší na Xbox.
-
-
-
-
Jakožto peeskař to Sony přeji, díky za parádní exkluzivity a mulťáku zadáče. Naopak, příště ať udělají lepší ovladač, protože současný za tím xboxovým pokulhává (triggery, tvar).
-
-
K tomuhle bych se přidal, věci jako Journey, Flower, Unfinished Swan nebo třeba z druhýho konce Uncharted trilogie, kvůli tomu to stojí za to. Jenom ten ovladač mi vyhovuje, možná proto, že jsem na něm vyrostl už od PS1 a na jiné, jako právě Xboxový, se mi už špatně zvyká. *4* Ale jak už se napsalo, je to člověk od člověka jiné.
Jediná věc, co mě na konzolích žere, je cena her, kdyby spadnuly tak o dvě stovky, nezlobil bych se. -
-
Já jsem také měl všechny playstationy + xbox 360 a prostě ovladač je na tom tvarově lépe. Na netu byl návod, jak předělat ps3 ovladač do toho xboxovýho. Škoda, že jsem na to levej.
-
Doporučuji chodit hry kupovat do Tesca. Je to divné, ale minulý měsíc jsem kupoval Mortal Combat za 399 v akci, předposlední Halo v akci za 299. A každý měsíc mají něco jiného. Když můžu, tak hry na pc kupuji Steam nebo přímo tady na tiscali, na Xbox kupuji v Tescu:-D
-
-
týjo mám oba a přijdou mi v pohodě oba, ten xboxový sice působí moderněji, ale ten PS3 mi vůbec nevadí.
-
-
Me osobne taky sedne vice ten xbox ovladac. Nemluve o tom, ze i po designove strance mi prijde povedenejsi.
Ale to je vec vkusu. -
U něj vidím problém, že vypadá pořád stejně a přijde mi, že se i chová stejně:)
-
-