Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • promitac
    Tak toto ma dostalo http://www.youtube.com/watch?v=kWSIFh8ICaA
    • tak to je dobry chtel bych videt ksichty manageru MS kdyz to videli *1* *1*
    • God-of-War
      Tohle je mocny jako svine:D.
  • God-of-War
    Zacina nadvlada SONY a to zaslouzene;)
  • Hezčí, levnější, z bazarovkama a bez nutnosti internetu. Jsem hrdý že patřím do komunity ps3 a ještě raději budu členem ps4. Děkuji SONY :-)
  • Ten kdo pujde dobrovolně k Microsoftu je duševní otrok nebo masochista.
    • To je spíš člověk kterej dá na místní vygumovaný fanboys. Osobně nebudu určitě kupovat ani jednu ale kdybych kupoval tak by to byla otázka priorit. Mám obě současný konzole a bez netu sem je nikdy nezapnul a hru z bazaru nikdy nekoupil ani neprodal tudíš tenhle problém má pro mě mnohem nižší prioritu než to že na ps4 mě žadná hra nezaujala narozdil od titanu a below.
      • Každého věc. Mně přijdou tyto tendence omezování svobod relativně nebezpečné. Peníze sem, peníze tam.
        • To je pravda že by potřebovaly klepnout přes prsty ale trochu se obávam že na novej kinect budou slyšet uživatelé prvního wiička a xbox se nebude stíhat vyrábět. Sou to převážne casualové ktery tyhle problémy nezajímaj a sou schpný koupit cokoliv viz. Wii prodeje.
  • Strašně mi připomíná PS2 = časy kdy sony vládlo konzolím, asi to nebude náhoda.
  • http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kWSIFh8ICaA
    • Geniální! :D
  • Whoossain
    Byl jsem rozhodnutý už od oznámení. Žádný překvapení, že japonci strčí američany do kapsy. Japonci mají čest. Kdyby vytvořili něco podobnýho, jako Xbox One, tak šéf projektu spáchá rituální seppuku...
    • Tilwaen
      Jak tak koukám na komentáře výše, nemůžu se ubránit dojmu, že pojem nadsázka je některým lidem zkrátka cizí *2*
      • Viktor_H
        Myslím, že nadsázku jsme pochopili všichni (ne, opravdu mě nenapadlo, že to s tou rituální sebevraždou myslí vážně), což nemá nic společného s tím, že i tak je to výkřik fanboye... Přepálená bezhlavá adorace není o nic sympatičtější ani vtipnější než věcná.
      • Whoossain
        *5*
    • Ale tomu snad ani sám nevěříš...trochu si ty Japonce idealizuješ...pro jedny dělám a ty rozhodně nepáchají sebevraždy za každý chybný krok (a že jich dělají..ale co je z JPN je svaté)..
    • Viktor_H
      Že to Sony nad Microsoftem vyhrálo na plné čáře je zajisté fakt, ale tenhle příspěvek je naprosto zromantizovanej, idealistickej, patetickej a naivní žvást. *7*
  • promitac
    Takze sony nic nepo*ralo ? Huh to sa mi ani nechce verit.
    Tož umri majrkosofte.
    • MrSanta
      No, ještě se může pokakat samotná funkčnost konzole. Ale konference se jim hodně povedla. A představený směr, jakým se bude PS4 vydávat, taky vypadá velmi slibně. O tom žádná.
      • promitac
        tak ms skoncil http://i.imgur.com/ymUneDP.jpg
        http://i.imgur.com/p24hFZb.jpg
        http://i.imgur.com/brmNUN6.gif
        • MrSanta
          To je silné tvrzení. Někoho může lákat Kinect, úplně bych nezatracoval ani sílu těch multimediálních funkcí, na které můžou na US trhu slyšet.
          Jediný větší problém by mohl nastat kvůli teoretickému omezení prodeje do bazarů. To, jestli jsem to pochopil správně, bude sice nějakým způsobem ošetřeno MS, ale úplně odstraněné by být nemělo. Já osobně v tom problém nevidím. Hraju na PC a tu už máme omezené bazarovky celkem dlouho. EA má Origin, Ubi má Uplay a spousta ostatních firem používá Steamworks, takže legálně mnoho ojetých her neprodáš.
          Spousta lidí hry sbírá. Konzole jsou navíc dotované a hlavní příjem je z prodeje her, ne samotných konzolí. Minimálně na záčátku cyklu. Z tohoto pohledu ho zákazníci, kteří nakupují pouze bazarovky nezajímají. Jejich peníze za hry stejně neuvidí a to, že si "pár" lidí nový xbox kvůli omezení bazarovek nekoupí ho asi taky nevytrhne.
          Problém "špehování" Kinectem je taky MOŽNÁ pouze bublina. Jestli jsou slova MS o vypnutí pravdivá.
          Hrábnutí si jednou za čas na net mi taky nepřijde jako extra velké omezení.
          Jediné co zůstává je značný rozdíl v ceně. A to ještě může MS v reakci na cenu PS4 změnit.
          Všechno na co se u nového xboxu nadává, se mi z mého pohledu nejeví nijak drastické. O koupi konzole nové generace jsme začal uvažovat před nedávnem. Zatím u mě vede PS4. Výhoda je cena, navíc nevím kam bych doma vrazil ten Kinect.
  • Že Sony zválcovalo Microsoft na E3 je celkem zřejmé, ale kdo tvrdí, že "Microsoft skončil" atp., ten neví, o čem mluví. Předně Microsoft dobře ví, na co Američani slyší a proto Xbox One prezentuje jako domácí multimediální centrum. Protože v Evropě nebude skoro nic z toho, co nabízí, dostupné, tak nás to nemusí trápit, ale je nutné si uvědomit, že třeba už jen to, že MS má výhradní práva na všechno kolem NFL (samozřejmě včetně živých zápasů) pro Xbox One, mu v US hodně pomůže. Druhá věc je nový kinect - pro hardcore hráče je to kravina, ale hardcore hráči netvoří zdaleka většinu zákazníků - spousta lidí to bude kupovat kvůli hraním s dětmi a troufnu si tvrdit, že po fiasku s tou předchozí verzí se objeví i pár zajímavých "normálních" her. To ostatní - nutné připojování k netu, nemožnost půjčovat hry a koneckonců i cena - jsou věci, které MS s největší pravděpodobností bude muset výhledově změnit, ale imho ho to zas tak bolet nebude. Takže podle mě má v tuhle chvíli PS přes MS celkem značný náskok, ale MS bych rozhodně nepovažoval za vyřízený :)
    • x_ander
      Přesně tak. X1 bude konzole spíš pro americkou rodinu, PS4 spíš pro hráče. Přece jen co se herního hlediska týká, má X1 jen pár zajímavých exkluzivit a tím to hasne. Ve všem ostatním je pro hráče lepší PS4 (víc exluzivit, lepší hardware, neomezení bazarovek, DRM-free atd.) Což ale neznamená, že si Microsoft má hodit mašli. Právě těma casual funkcema (včetně Kinectu), které PS4 nenabízí, zaboduje především v USA.

Což je vlastně ve výsledku docela fajn. Každá konzole si jde trošku jinou cestou a zákazník si vybere, co mu víc vyhovuje.
    • tak jeste jedna generace konzoli a hardcore hraci uz budou jen na PC konzole only for casual!
    • Souhlasim. PS4 je o 10 kroku dale, nicmene si myslim, ze pomer mezi prodanymi konzolemi se nejak vyrazneji nezmeni. Mozna bude mit Sony mirnou prevahu, ale nic drastickeho neocekavam.
    • MS má prakticky neomezené zdroje a proto si může dovolit tyto kroky. My hráči se tomu musíme postavit, protože představa že MS ovládne trh je děsivá a je to takový malý fašismus. Samozřejmě máte pravdu v tom, že MS cílí na US zákazníky, ale věřím, že ani tam si nezískají dominaci.
  • mno tu show co udelal mc se sony neda vůbec srovnávat ,sony to valcuje jen keby bylo viice druhu barev konzole při launchi bila atd. no a ten psn plus odpustim ak bude vyhodny jako na ps3.
    a diky redakci zeto vydrzela

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit