Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Remote Play byla jedna z prvních věcí co jsem po zapnutí PS4 vyzkoušel a byl jsem překvapenej jak dobře to funguje - dobrá práce.

    I když Killzone si radši zahraju na velké TV, tak třeba takový ty menší hříčky co nepotřebujou obří obrazovku tak budu hrát určitě hodně.

    NAVÍC! Až vyjde Diablo 3, tak to bude námrdovej náser hrát na Vitě :)
  • Prave ten REMOTE PLAY dle meho nazoru VITU zabije, co jsem cet tak integrovat do hry RP zabere malo casu tak proc potom pro VITU delat normalni hry urcene jen pro ni kdyz je to dlouhe a nakladne ? Tim chci rict co hraci co proste nemaji pristup k velke konzoli jako treba ja mam jen VITU, je pekne na ni hrat D3, BF4, CoD atd... ale furt je tu velke ALE.
    • Hry ciste na VITU se snad hrajou nekde na cestach, v praci, na dovolene atd. proste nekde mimo domov, kde PS4 clovek nevozi. Je to uplne jine pouziti za jinych podminek.
      • Jack1947
        Lenost, lenost ...
      • Lawliet
        Já zcela normálně před spaním hodím polštář za hlavu a čtu, brouzdám po internetu, nebo hraji na své GS4 což velikostně odpovídá Vitě a z mého pohledu tato funkce využít jde. Pro člověka co si rád před spaním střihne misi dvě pro zlepšení skóre jako dělané.

        PS: Doufám, že nebudu číst nějaké blbé narážky, že si mám najít ženu. Nerad bych na to odpovídal.
  • Radioaktivni_surikata
    Hezký, ale já bych radši už nějakou konkrétní informaci o portu Borderlands 2, kterej má vyjít někdy 2014. Jestli to vyjde v podobě 1:1 s osekanou grafikou, tak bouchnu šampaňský a minimálně rok nebudu potřebovat nic dalšího, abych se zabavil na cestách.
  • Keyz
    Pak ty hry nemají být tak tupé, když je lze hrát lehce bez myšlení v posteli.
    • ringmancz
      a co když to člověku myslí líp v leže než v sedě? já když hraju na televizi tak hraju v "pololeže" a vyhovuje mi to víc než sedět na židli
  • Skrz to spatne ovladani jsem vzdy zastaval nazor, ze je to neprakticke a nechapal co kdona tom vidi. Uz propojeni vity s ps3 to dobre ukazalo. V tomhle smeru ocekavam velke rozcarovani. Ale nedavno jsem nekde cetl, ze bude mozno vyuzit pri remote play i DS4 a to meni celou situaci i kdyz je porad levnejsi si koupit k ps4 nejaky levny monitor, kdyz je obsazena tv. To nejuzitecnejsi k cemu se to dalo vyuzit, remote sledovaná filmu, je bohuzel zablokovane. Ve vysledku si porad myslim, ze se tomu priklada daleko vetsi vyznam, nez by melo.
  • Lawliet
    Do toho bych šel. (mít samozřejmě oba stroje)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit