Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak vzhledem k tomu že sony na jedne konzoli prodelava 18 dolaru, tak to mame za dva týdny ztratu skoro 40 mil. dolaru. gj *4*
    • neboj prodaj jednu hru a maj 3x tolik vejvar *3*
      • jj, dopredu psali, ze dotujou krabicku, joudove koupi hru a ps+ a sony uz je v plusu, kazda dalsi koupe, a v sony zapalujou bankovkama doutniky *6*
  • http://9gag.com/gag/aAY0Px9
  • Heya. O ps4 uvazuju nekdy pristi rok. Jen se divim, kolik lidi si to koupi uz ted, kdyz na to (podle meho subjektivniho) nazoru neni zadna poradna hra.
    • Jsou na to hry a popularni, po kterych touzi hodne lidi, treba CoD, FIFA nebo AC4.
      • Zapomněl jsi na War Thunder, který je free to play *4*
      • touzebna a poradna nejsou synonyma *5*
        • To je fakt. Takze upresnuji svou odpoved na to, ze staci kdyz jsou na te konzoli hry, ktere hraci chteji.
    • Moander
      Existuje skupina lidi, kteri nevedi co s penezma. Pak je dalsi skupina lidi, kteri si to koupi aby se mohli pochlubit ve skole/praci/na FB.
      Ona to zase tak strasna investice neni. Cena prvni dva roky podle me stejne neklesne ani o dolar. Tak jestli si to koupi ted k vanocum nebo pristi rok k vanocum je celkem jedno. Akorat za rok bude vice her.
      • Jack1947
        Bud a nebo jeste za dalsi rok. Jasny kdo ale nema problem s penezi ten koupi vsechno a rovnou a ma jeste i obstojne pc. Nestezuje si na diskuzich a ani je treba necte. Aby si zbytecne nenadzvyhaval mandle.
      • Vsak o tech hrach pisu. Ja kdybych si tu konzoli ted koupil, tak na ni nemam co hrat... Jinak cena za konzoli je oka.
  • mimochodem, me ted napadla takova kacirska myslenka, pokud v konzolich neni nejaky "kurvitko", tak by mozna nebyla potreba ani emulovat next gen, stacilo by si hodit jejich system do dualbootu

ale sony bejva ve svych loupezivych praktikach docela systematicky, takze v tomhle vetsi nadeji vidim u kustky *5*
    • Robotron3
      To asi ne. Operační systém na jediný hardware je psaný na ten konkrétní hardware, takže neobsahuje vůbec nic z toho, co bys potřeboval ke zprovoznění na pc, jako třeba ovladače ke všemu, už jen aby ti to nabootovalo. Ten OS by v základu běžnýmu PC vůbec neměl jak rozumět. Právě proto se dělají emulátory, aby emulátor simuloval přístup k hardwaru.
      • ja to nenapsal uplne nejlip, ale v cem se tak moc muze lisit system xbone a w8, kdyz udajne prenositelnost aplikaci bude snadna, a oboje pouziva dx? (zatim ve verzi 11.2)

prave, ze u sony je to velky scifi, to jsem si uvedomil i predtim sam

a ovladace, je to od amd, tak minimalne z amd by leaknout mohli *5*
        • Jack1947
          Pockejsi az bude WIN8 nezbytne ke spousteni Pc her. Pak jakykoli konzoloidni pseudosrac budes milovat. Emulator bude trvat jeste dlouho.
          • hele, to si se snad prvne trefil, toho se presne boji valve (a ze instalace z jinych zdroju nez ms bude bud nemozna nebo obtizna)
          • Nope, pak se spis prejde na linux :D
            • Jack1947
              To ani nahodou, pokud jsou mrkvaci jeste celkem psychicky v poradku neudelaj to nebo by meli Utrum a to u hodne lidi.
        • Robotron3
          Xbox One nevim, ale pochybuju, že by to byly "jen" Windows upravený na konzoli. Tam taky bude odstraněný všechno co bys tam nepotřeboval. Ale snad teoreticky na ten Xbox One, by mělo bejt v budoucnu snazší udělat emulátor. Ale kdo ví. Přímo nainstalovat na PC ale podle mě určitě ne.
  • :D
  • Zdarec lidi, co Vás na těch konzolích pořád tak dráždí? To jste si za 36 let nezvykli na to, že tu spolu s PC jsou konzole - primárně určené ke hraní her? K čemu sloužilo a bylo vyvinuto PC? K práci, hraní her vzniklo až druhotně a dovolím si tvrdit, že to byly až konzole v 70. letech, které nastartovaly hraní i na počítačích. Do té doby měl doma počítač jen pentagon a pár nadšenců... :) nechápu PC komunitu, která si myslí, že konzole jsou moderním výdobytkem líných hráčů, nebo těch co nemají na PC. Probuďte se, tyto dvě komunity vedle sebe existují už dekády!!! Vyrostl jsem na Family Games, Sega MD, PS1, PC, PS2, PS3, nedávno jsem pořídil VITU (absolutně nelituju a všem doporučuju, je to bomba) a plánuju PS4 na jaře. koment o ničem, ale nedalo mi to. Peace to da ya homies...
    • Jejdasek má zase potřebu zlepšovat reputaci konzolí, když to nešlo po zlém, tak to zkouší po dobrém *1*
      • Ty jsi ze me uplne na prasky, kdyz me vidis za kazdym rohem, urcite se ti o me i zda :-).
        • Haha, ze to pises zrovna ty *1*
    • Tak já si nevšiml jsem si, že by někoho něco dráždilo *3*
      A když už jsme u té historie, první hry byly stejně na univerzitních počítačích, resp. katodových trubicích a pozdějí to pokračovalo (Spacewar). Takže bych netvrdil, že vzniklo druhotně, ale souběžně. A se zmenšovaním a zlevňováním HW se postupně dostaly k širší veřejnosti.
  • "Včera se pak Sony mohla pochlubit tím, že ve Velké Británii se hra stala nejrychleji prodávanou konzolí"
    Nechci rejpat, ale...
  • http://www.youtube.com/watch?v=5dvWGY2bAd0
    • 0:58 Strašnej lag :-DDD
    • To už jsem tu postoval před 14 dny. Ale za podívání to stojí *3*
  • PS4 to přeju a doufám, že si to i náležitě zaslouží akorát XBOX by mohl jít do kytek....
    • Clovek musi obcas zasnout nad zabednenosti nekterych jedincu.
      Kdyby se ti tve prani hypoteticky vyplnilo, myslis ze bys z toho v konecnem dusledku mel radost? Vazne si myslis, ze by hracum prospel monopol na trhu s konzolemi?
      Z konkurence tezi vzdy predevsim zakaznik a jedine trouba si muze prat, aby hlavni konkurent jeho oblibeneho vyrobku/znacky padnul.
      D3mence...
      • Vidis, tohle se ti docela povedlo. Ted jeste pochopit, ze i pc potrebuje konkurenci v podobe konzoli a ze steam prerostl do nebezpecneho dominantniho molocha.
        • Bez konzole by PC nemal konkurenciu? Podla tvojho prispevku ani nemas sajnu co je to PC. PC sa moze skladat z roznych komponentov, ktore maju roznych vyrobcov kde uz konkurencia je, aj keby konzole neexistovali.
          • Jack1947
            Leda v porovnavani c*raku, jinak by tu bez konzoli "zdrava" konkurence nebyla coz je pravda, ne v platforme. *4*
        • Ale jejdasku, povez mi, kdepak ze jsem to psal, ze jsou konzole spatne, nebo ze konzoli nevlastnim? Osvetli mi tuto tvou dedukci, budes li tak laskav a budes li toho vubec schopen? *1*
          Vzdyt jsem ti uz jednou psal, ze s tebou prece do puntiku souhlasim. *3*
          • Toho nicku si nevsimej, to jsem samozrejme ja, tvuj verny fanda jujdasek, ale tento nick pouzivam jen kdyz reaguji na tebe, pripadne chci sirit tvou osvetu mezi bezverce. *3*
            Jinak pisu pod "lol" a obcas to zapomenu zmenit. *3* Ale asi zustanu trvale u jujdaska, aby jsem mohl vzdy prezentovat svou spriznenost s tvymi nazory.
            Navic pod "lol" zde pise plno lidi a pak v tom muze mit nekdo zmatek. *1*
            • typickej pseudoargument, jako by pc platforma nekomu patrila...

na pc si clovek muze vybrat ruzny hw soucasti i ruzny os (to je konkurence, vetsi nez naky oligopolni volby vetsiho/mensiho zla ms/sony), tyhle blaboly budou symptomem konzolovy deformace
            • "Ted jeste pochopit, ze i pc potrebuje konkurenci v podobe konzoli " potom nechapu, co chtel basnik timhle vlastne rici. *3*
            • Lol, tak to je trapas :-).

A k tve otazce. Nepsal jsem, ze jsi psal, ze je konzole spatna ani ze ji nevlastnis, takze nevidim duvod, proc bych ti mel ukazovat, kde jsi to psal.
    • BookerDeWitt
      Co ti na něm vadí? Někdo ti ho vnucuje? Krom toho, Xbox právě tlačí Sony mít lepší konzoli. Bez konkurence by si Sony toho více dovolila a nebýt Microsoftu, určitě by zavedli DRM ochranu, neustále připojení k inernetu a jiné.
  • Stejně to většina lidí kupuje, aby mohly hrát Call of Duty v lepší grafice. *4*
    • A kvůli čemu si kupujeme nové grafiky do PC? *1*
      • Dalek
        Aby jsme mohli hrát něco jiného než cod.
      • aby jsme si zahrali COD v te absolutne NEJLEPSI MOZNE grafice *1*
    • Tak už to prasklo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit