Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 po dvou týdnech slaví dva miliony prodaných kusů
3.12.2013 | Aleš Smutný
116 příspěvků
-
nehledě na to, že když jsem kupoval ps3 a x360 tak už ps2 nebylo k sehnání, o nějakých rozumných hrách ani nemluvě (pokud samozřejmě nepočítam bazar)
-
Protože v době, kdy bylo na trhu ps1 mě ho rodiče tenkrát nechtěli koupit (sem snad chodil ještě na základku) a pozdějí když vyšlo na ps2 nebyli peníze. PS3 a X360 jsem si kupoval cca před rokem takže je taky nemám zas tak dlouho....
-
Leda v porovnavani c*raku, jinak by tu bez konzoli "zdrava" konkurence nebyla coz je pravda, ne v platforme. *4*
-
Bez konzole by PC nemal konkurenciu? Podla tvojho prispevku ani nemas sajnu co je to PC. PC sa moze skladat z roznych komponentov, ktore maju roznych vyrobcov kde uz konkurencia je, aj keby konzole neexistovali.
-
typickej pseudoargument, jako by pc platforma nekomu patrila...
na pc si clovek muze vybrat ruzny hw soucasti i ruzny os (to je konkurence, vetsi nez naky oligopolni volby vetsiho/mensiho zla ms/sony), tyhle blaboly budou symptomem konzolovy deformace -
Zapomněl jsi na War Thunder, který je free to play *4*
-
"Ted jeste pochopit, ze i pc potrebuje konkurenci v podobe konzoli " potom nechapu, co chtel basnik timhle vlastne rici. *3*
-
To je fakt. Takze upresnuji svou odpoved na to, ze staci kdyz jsou na te konzoli hry, ktere hraci chteji.
-
Lol, tak to je trapas :-).
A k tve otazce. Nepsal jsem, ze jsi psal, ze je konzole spatna ani ze ji nevlastnis, takze nevidim duvod, proc bych ti mel ukazovat, kde jsi to psal. -
jj, dopredu psali, ze dotujou krabicku, joudove koupi hru a ps+ a sony uz je v plusu, kazda dalsi koupe, a v sony zapalujou bankovkama doutniky *6*
-
touzebna a poradna nejsou synonyma *5*
-
Toho nicku si nevsimej, to jsem samozrejme ja, tvuj verny fanda jujdasek, ale tento nick pouzivam jen kdyz reaguji na tebe, pripadne chci sirit tvou osvetu mezi bezverce. *3*
Jinak pisu pod "lol" a obcas to zapomenu zmenit. *3* Ale asi zustanu trvale u jujdaska, aby jsem mohl vzdy prezentovat svou spriznenost s tvymi nazory.
Navic pod "lol" zde pise plno lidi a pak v tom muze mit nekdo zmatek. *1* -
Ale jejdasku, povez mi, kdepak ze jsem to psal, ze jsou konzole spatne, nebo ze konzoli nevlastnim? Osvetli mi tuto tvou dedukci, budes li tak laskav a budes li toho vubec schopen? *1*
Vzdyt jsem ti uz jednou psal, ze s tebou prece do puntiku souhlasim. *3* -
Haha, ze to pises zrovna ty *1*
-
CR7 - To se ti dostal až tam? Tak to by sis ji měl hlídat.
-
neboj prodaj jednu hru a maj 3x tolik vejvar *3*
-
PS4 je jako multimedialni centrum daleko slabsi nez PS3.
-
Vidis, tohle se ti docela povedlo. Ted jeste pochopit, ze i pc potrebuje konkurenci v podobe konzoli a ze steam prerostl do nebezpecneho dominantniho molocha.
-
Ty jsi ze me uplne na prasky, kdyz me vidis za kazdym rohem, urcite se ti o me i zda :-).
-
Jsou na to hry a popularni, po kterych touzi hodne lidi, treba CoD, FIFA nebo AC4.