Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nabídka/poptávka. Nechceš? Nekupuj. Nikdo ti nic nemůže vnutit.
  • Podle mě není důvod na něho reagovat. Je to evidentně pc trotl nebo troll, co se snaží rozpoutat flame
  • Taky tenhle boom moc nechápu. Jaký je rozdíl když budu hrát COD na PS3 nebo na PS4? Bude to vypadat víc výbušné? Tak to je fakt pecka. Hratelnost na obou konzolích bude u všech her stejná jako u současné generace tak co. Nějaký podstatný důvod koupit si novou generaci? Ne děkuji zůstanu u svého PS3 a X360
  • Malleth
    Reakce na Kale:
    1) Usoudit z několika "průměrnejch" launchovejch her, že celá PS4 je k ničemu, je trochu úlet. Težko se z toho dá usoudit že nemá cenu si PS4 koupit. Každej kdo má rozum ví, že takhle je to z každým launchem a pořádný hry brzy přijdou

2) Nevim jak ždímání Nintendo frančíz může někdo obhajovat. Mě to přijde smutný. Kdyby ten svůj neuvěřitelnej skill, smysl pro detail a prachy investovali do nových značek, byli by úplně někde jinde
  • Však jsou méněcenní, alespoň v očích vývojářů. Má to své důvody.
  • Absolutně zbytečnej, zdlouhavej, nic nového neříkající komentář. K čemu nakupovat nová auta, televize, mobily, ledničky... Táke se v základu v ničem neliší od jejich předchůdců... Hlavním motivem je radost. Radost z pořízení si něčeho nového. Proč bych potom chodil do práce a snažil se vydělávat, když mi k bydlení na místo cihlového domu postačí kontejner?
  • Koukám, že je asi celkem hrozný nemít kamarády...
  • Už těch mínusek stačilo vy trolíí trosky.
  • Opravdu nevím proč mi dáváte ty mínuska, jako za co, že sem vám poplival ps4.
  • Tak mi poraď, chci si zahrát, co si mám pořídit? Doma žádnou konzoli nemám.
  • Stejně mám pravdu ani mínuska vás všech to nezmění.
  • Nechcete tady, prosím, alespoň napsat něco ohledně PC? PCčkáři jsou nas*aní a cítí se méněcenně, protože tady o nich nepíšete. Nebo ne?
  • Tolik mínusek. Já bych chtěl vědět v čem nemám pravdu. Pište pište.
  • A tomu všemu, co jsi teď napsal, se říká next-gen *1* *1*
  • Já musím zopakovat to, co jsem už psal v diskuzi pod jiným článkem.
    PS4 je zbytečně přehypované. Jedná se o konzoli s průměrným HW, která ohledně hratelnosti přináší to samé, co minulá generace. Jediné, co se mění je hrubý výkon, který za pár let nikoho neoslní. Hry, které s PS4 vyšly, jsou generický tovary. Knack je z recenzí hodně podprůměrná hopsačka, která je tak repetivní, až to uráží. Killzone 4 je průměrný fps a ten zbytek her nestojí ani za zmínku. Jediná hra, která byla chválena je Resogun a to se za system-seller považovat nedá.
    Chci tím říci, že všechen ten hype kolem PS4 vytvořili média. Vytvořili boj mezi PS4 a XBone, který vyhrává PS4 protože má o něco větší výkon. Lidem je to rvaný do palic, PS4, kup si PS4, všichni o tom mluví. Na té konzoli nic, co by mě mělo přesvědčit ke koupi není. Je to jen o něco "nadupanější" konzole minulé generace, která nabízí hry, které si k inovaci ani nepřičichli.
    Všichni nadávají na Nintendo, že všechno, co dělá je třískání prachů z franšíz. To ano, ale tyhle franšízy a jejich mechanismy jdou kupředu. To, co dělají je to, že svoje formule přivádějí k dokonalosti a není třeba se za to stydět. Stydět by se měli ostatní, protože z hráčů dělají hlupce, když ty samé (ještě k tomu hloupé) mechanismy opakují dokola a v tiskových prohlášení říkají, že se jedná o nové věci. Třikrát hanba.
  • To bude zase retardovanejch příspěvků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit