Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Včera se pak Sony mohla pochlubit tím, že ve Velké Británii se hra stala nejrychleji prodávanou konzolí"
    Nechci rejpat, ale...
  • Nějaký GGG je mi totálně u prdelee *5*
  • To už jsem tu postoval před 14 dny. Ale za podívání to stojí *3*
  • Hm, koukám že ty jsi určitě jeden z GGG fanboyu, každej kdo nesouhlasí s tvojí myšlenkou je hned ďábel s PC v ruce.
  • A pak ses probudil celý mokrý
  • http://www.youtube.com/watch?v=5dvWGY2bAd0
  • tak tak do vanoc nas budou masirovat prehypovanejma konzolema s podrumernym hw a za rok si na ty lowend krabice uz nikdo nevzpomene PC bude na vzestupu a stemBox zacne ukrajovat ze zaostaleho konzoloveho kolace *3*
  • PS4 to přeju a doufám, že si to i náležitě zaslouží akorát XBOX by mohl jít do kytek....
  • Tak táhni a přilez až tu bude nějaká novinka o pc.
  • aby jsme si zahrali COD v te absolutne NEJLEPSI MOZNE grafice *1*
  • Ta už je dokonce ve fázi rozjezdu? *3*
  • prvni je od tebe
  • ano, jdu si stahnout max rychlosti co mi dovoluje net, hru s 80% slevou... u jelly consolak ?
  • To není propaganda Nintenda. Ty věty o Nintendu jsou jen zástěrka, aby byla kryt jeho pc-fanatismus.
  • kup si PC nejlepsi volba *3*
  • A kvůli čemu si kupujeme nové grafiky do PC? *1*
  • Proč si hned myslíš že je to PC hráč, mě to spíše přijde jako propaganda Nintenda.
  • Nerozčiluj se pc trotle a běž si něco rychle radši stáhnout
  • Však jasný, je to jen vytahování peněz z lidí :) Hry budou úplně stejné, k žádným inovacím nedojde. Bude se to hrát úplně stejně jako na současné generaci tak naco novou :). Jóóó kdyby byla zpětná kompatibilita tak pak ok. Nechal bych si svoje "staré" hry a vyměnil jen stroj, pak proč ne, protože bych pak svoji starší ps3 (x360) mohl bezproblémů prodat :).
  • ucho
    na games.cz jsem toleroval reklamy dlouho, ale když se začaly objevovat reklamy, které znenadání spustí nějaký zvuk, tedy agresivní reklamy, tak přišel na řadu adblock. na jiných stránkách, kam chodím, ho nepoužívám, ale na games.cz už je to nutnost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit