Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 po dvou týdnech slaví dva miliony prodaných kusů
3.12.2013 | Aleš Smutný
116 příspěvků
-
Vsak ta reklama na pozadi hraje kdyz na ni omylem najedes mysi.
-
Prumerny jsou uz ted. Ale chci zduraznit, ze hry nejsou primarne o grafice (aspon pro me).
-
Heya. O ps4 uvazuju nekdy pristi rok. Jen se divim, kolik lidi si to koupi uz ted, kdyz na to (podle meho subjektivniho) nazoru neni zadna poradna hra.
-
To asi ne. Operační systém na jediný hardware je psaný na ten konkrétní hardware, takže neobsahuje vůbec nic z toho, co bys potřeboval ke zprovoznění na pc, jako třeba ovladače ke všemu, už jen aby ti to nabootovalo. Ten OS by v základu běžnýmu PC vůbec neměl jak rozumět. Právě proto se dělají emulátory, aby emulátor simuloval přístup k hardwaru.
-
Tak já si nevšiml jsem si, že by někoho něco dráždilo *3*
A když už jsme u té historie, první hry byly stejně na univerzitních počítačích, resp. katodových trubicích a pozdějí to pokračovalo (Spacewar). Takže bych netvrdil, že vzniklo druhotně, ale souběžně. A se zmenšovaním a zlevňováním HW se postupně dostaly k širší veřejnosti. -
mimochodem, me ted napadla takova kacirska myslenka, pokud v konzolich neni nejaky "kurvitko", tak by mozna nebyla potreba ani emulovat next gen, stacilo by si hodit jejich system do dualbootu
ale sony bejva ve svych loupezivych praktikach docela systematicky, takze v tomhle vetsi nadeji vidim u kustky *5* -
:D
-
Oni mají lehce přístupnej donate program. Jenže jsem bohužel (u sebe) zjistil, že v momentě, kdy nějakej web sponzoruju o dost hůř snáším všemožný ty 11Doctory, Jacky1947, Trossky, GGG, mAsery a podobný, který tady jsou bohužel redakcí široce podporovaný. Takže jsem donátorství zase rychle utnul. *13*
-
Zdarec lidi, co Vás na těch konzolích pořád tak dráždí? To jste si za 36 let nezvykli na to, že tu spolu s PC jsou konzole - primárně určené ke hraní her? K čemu sloužilo a bylo vyvinuto PC? K práci, hraní her vzniklo až druhotně a dovolím si tvrdit, že to byly až konzole v 70. letech, které nastartovaly hraní i na počítačích. Do té doby měl doma počítač jen pentagon a pár nadšenců... :) nechápu PC komunitu, která si myslí, že konzole jsou moderním výdobytkem líných hráčů, nebo těch co nemají na PC. Probuďte se, tyto dvě komunity vedle sebe existují už dekády!!! Vyrostl jsem na Family Games, Sega MD, PS1, PC, PS2, PS3, nedávno jsem pořídil VITU (absolutně nelituju a všem doporučuju, je to bomba) a plánuju PS4 na jaře. koment o ničem, ale nedalo mi to. Peace to da ya homies...
-
Neni to tak mimo. Vem si, ze minula gen. konzoli byla v momentu vydani o malinko vykonejsi nez hi end pc. Dneska jsou pc tak 2 - 3x vykonnejsi nez konzole. Take proto se obe konzole neprezentuji tolik jako herni zarizeni, ale jako multimeialni centrum. Mozna ne tolik ps4, ale xbox urcite.
-
Mluv za se. Mám Ho v obýváku na 55" plazmy a nechápu v cen to má být jako nevhodné. Všechno bezdrátové samozřejmě, krom zdroje.
-
Ne. Od dob agresivních reklam na Games, jsem rezolutně zapl adblock. Nevadí mi reklamy na pozadí, stranách atd, ale ve chvíli kdy na mě začne vyskakovat, hrát, srolovávat mi stránku atd. tak to je moc.
-
Eeeeeevropa dvě.... turururu :D
-
Pokud bych se mel nasi*at kazdou chvily vyskakujicima reklamama, uz bych se asi zblaznil a zesilel , mozna i vystrelil mozek/ to necham kazdemu na jeho uvazeni... tudiz mam permanetrne zaply na vsech strankach bez rozdilu. Nebudu prece idioty podporovat v tom jak prudej s reklamama. *3*
-
"God is my Shepard, Amen". Hallelujsah Jesus chriest.
-
Druhej je od tebe a třetí je ode mne *6* *6*
-
Za rok budeš brečet ještě víc jelikož v dalším roce bude boom ps4 a xbox one ještě markantnější. Pak propukneš v hysterický pláč, když zjistíš, že Steam zcela propadl a to z jednoho prostého důvodu. Nikdo nemá potřebu tahat počítač do obýváku.
-
Nějaká zůstavší úchylka z hodin matematiky?
-
0:58 Strašnej lag :-DDD
-
tak utesuj se ze tve investice do podprumerneho hw byly dobrou volbou, cim vic minusek tim vic se za rok budu smat *1*