Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 po dvou týdnech slaví dva miliony prodaných kusů
3.12.2013 | Aleš Smutný
116 příspěvků
-
Tak už to prasklo?
-
A ty?
-
Ať udělají nějakej lehce přístupnej donate program a já jim klidně přispěju. Ale na reklamy rozhodně čumět nebudu.
-
Taky ho tam trochu cítím *3*
-
kolik her si vyvynul ze o tom tolik vis, ty avatare z podprumerneho filmu
-
Stejně to většina lidí kupuje, aby mohly hrát Call of Duty v lepší grafice. *4*
-
Wii U třeba?
-
Tak jo, uz jsem bez reklam a zas je ten svet trochu hezci misto. Bach s Polackem bohuzel umrou hlady.
-
Určitě má něco z Veskoslava.
-
No nevim, ale za zobrazení reklamy už snad dneska nikdo neplatí ne? Rozhodují kliky a já na žadnou reklamu rozhodně klikat nehodlám, tudíž smolík.
-
Tak hlavne nemela tak pomaly "launch". *4*
-
A jaka nova generace hernich konzoli mela pomaly rozjezd?
Prvnich par mesicu se vzdy prodavaj dobre (pokud to neni uplny propadak), protoze lidi chtej bejt "in" a mit to doma, to ze na tom nemaj co hrat neresi.
Pak je tu spousta lidi (rikejme jim moudri :)) co maji generaci predchozi a cekaji na "must have" tituly a pak si novou konzolu koupi. -
Ale tak to je přeci obecně známé. Od lehčího vývoje na unifikovaný HW po vysokou míru pirátství na PC platformě.
-
jo, přesně, kam se na nás hrabou, úplně marní a méněcenní *5*
consoleFTW *14* SONY POWA *14* *14* -
Proc ne, proc by se neprodalo kdyz to ma takovy "HYpe" Jo aby si pak chudaci pcckari nezacli stezovat ze , ze je na ne zanevreno . Chceto chvilinku pockat, nez se usadi prach a konzole budou zas jen ty prumerne masinky , to se opet zacne psat vice o pc.... c hce to vydrzet.
-
Mozna jo, jenze to by nekztery meli uz procitnout a i s vedomim ze nebudou mit redaktotry na chleba se branit pomoci Adblocku atp... obcas to chce i pouzit duvtip a trochu mozek.
-
Můžeš trochu rozvést, jaké to jsou důvody? (neprovokuju, fakt mě to docela zajímá)
-
Mně ne, já tam žádnou nemám.
-
Taky vas tak strasne s*re ta videoreklama na pozadi games, jako me?
-
Je to zvláštní efekt. Čekal jsem, že bude mít PS4 a XboxOne spíš pomalý rozjezd a nebude o to takový zájem. Ale asi prostě všichni ti, co uvažovali o PS3, nebo X360 a nechtěli si ji koupit rok dva před vydáním next-get, teď do toho šli. Řekl bych, že s touhle generací je víc novopečených konzolistů, protože pro majitele současné generace podle mě next-gen zatím takový význam nemá.